Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

My emigranci jesteśmy biedakami

Polecane posty

Gość gość z Australii
Czasem jak zastanawiam się czy wyjazd z Polski był dobra decyzja, coprawda już 10 lat temu i mimo że mam ustabilozowana i mocną pozycję za granicą raz na jakiś czas przychodzi zaduma czy nie lepiej byłoby żyć wśród rodaków, bo wiadomo że poza granicami człowiek nigdy nie poczuje się hmmm swojsko. Więc właśnie w takie dni odpalam sobie takie forum jak to i czytam jak kochani polacy w prymitywny, wulgarny rynsztokowy sposób odrzucają się wzajemnie głównem. momentalnie odechciewa mi się wracać do tego syfu i nie mam tu na myśli pięknego polskiego kraju ale właśnie tych polaczkow i ich chora mentalność. W żadnym innym kraju nie spotkałem się z taką wzajemna nienawiścią. Jesteście chorym społeczeństwem. Ten kraj kiedyś upadnie właśnie między innymi przez ten brak jakichkolwiek solidarności wobec siebie. I teraz znów z uśmiechem mogę wylaczyc ten syf, bo już wiem że jest to ostatnie na ziemii społeczeństwo wśród którego chciałbym żyć. Aż się rzygać chce powinniście się wstydzić.

Gość gość
Je'bać ludzi. Tylko pieniądze się liczą!

Gość ona emigrantka
Chcialabym sie odniesc do wypowiedzi z godziny 16.52 Jestem osoba urodzona pod koniec lat 70-tych ,wiec zblizam sie juz duzymi krokami do 40. Moja mlodosc ,dziecinstwo przypadla na lata 80,90. Porownujac to do tegoo co sie dzisiaj porobilo z ludzmi jestem wrecz przeszcczesliwa ze jeszcze liznelam ta namiastke normalnosci. wyjechalam z kraju 15 lat temu. Zaczynalam bardzo ciezko ,moze nie od zmywaka tak tutaj czesto wysmiewanego,ale nie wiele ambitniej. Emigrujac raczej nikt nie powinien spodziewac sie czerwonego dywanu ani kierowniczego stanowiska za swietna kase,do wszystkiego trzeba dojsc ciezka praca tak samo na obczyznie jak i we wlasnym kraju. Ale do czego zmierzam-to naprawde jest przerazajace jak sie czyta takie strony i widzi jak bardzo polacy wzajemnie sie nienawidza. Zylam w 3 krajach i rowniez przenigdy sie nie spotkalam z takim zjawiskiem,zeby ludzie pochodzacy z jednego kraju az tak bardzo byli sobie wilkiem. To chore i popieram jak najdalej od takiego srodowiska. I fakt ,POlska to kraj piekny,z tradycjami mimo ze chory system tam panuje a zarobki i poziom zycia to jakas kpina,ale najbardziej przytlaczajaca jest wlasnie ta mentalnosc pelna jadu ,zawisci i nienawisci jeden do drugiego. Ludzie przeczytajcie jeszcze raz wszystkie strony tego tematu czy nawet jakiegokolwiek innego.WY nie potraficie ze soba normalnie toczyc dyskusji na jakikolwiek temat czy jest on powazny czy jakas drobnostka. Zaraz sa wyzwiska,obelgi przeklensta. Prymitywizm tego spoleczenstwa az wali po oczach. Jestescie jak zwierzeta. 20 lat temu chyba bylo ineczej. Mysle ze zostawilam ta zgnila juz namiastke normalnego spoleczenstwa w odpowiednim czasie i teraz tylko z daleka obserwuje,kiwam glowa i nadziwic sie nie moge co to sie porobilo z ludzmi w tym kraju. Wspolczuje wam,naprawde. I rowniez mam zamiar sie trzymac jak najdalej od takiego bagna bo na dzien dzisiejszy jak to obserwuje to naprawde wolalabym chyba myc kible w uk i mieszkac na pokoju niz zyc wsrod takich ludzi jakich wy tutaj reprezentujecie. Zal,kleska i gnoj. I popieram faceta nade mna-powinniscie sie wstydzic. Patologia

Gość gość
i to by bylo na tyle w temacie:)

Gość gość
Szczerze wam powiem ,że mam gdzieś jacy są ludzie w PL dla mnie liczy się to w jakim ja osobiście mieszkam miejscu w jakich warunkach i to że jest mi z tym dobrze :) osiągnęłam swój cel ciężko pracując na emigracji i doskonale zdaję sobie sprawę ,że nigdy w życiu na to co mam w Polsce nie stać by mnie było za granicą :) Poza tym nie chciałabym do końca śmierci życia w tym ciągłym biegu jaki właśnie tam panuje ,codzienna styczność z urzędami stosy poczty urzędowej tak mi obrzydły że już od samego tego faktu dostawałam depresji :) W PL może już nie zarabiam kokosów jak na emigracji ale za to urzędy odwiedzam raz na rok i to tylko wówczas gdy muszę ,poczty w skrzynce pocztowej tyle co kot napłakał a dookoła spokój i przepiękne widoki :) Co do ludzi , wrednych wszędzie się spotyka ale dobrych już coraz mniej :) Jednakże jak mam mieć cokolwiek wspólnego mieć z drugim człowiekiem zdecydowanie wybieram Polaków jak tych u których dane mi było żyć przez tyle lat :)

Gość gość
Dziwne to co piszesz.j właśnie w Polsce miałam stosy korespondencji a urzędy to była masakra. Na emigracji żyje spokojnie a w Polsce się zastanawiałam jak tu żyć normalnie.

Gość gość
Podziękujcie trollowi chamidłu za to bagno. Ja i tak byłem supermiły w porównaniu do jego gowna.

Gość gość
Niech każdy zyje tam gdzie mu dobrze proste. Ale po co aż tak odrzucać się obelgami ludzie ogarnijcie się. Patologia to za mało napisane. To jest jakieś chore. Te osoby które tak wzywają muszą być naprawdę sfrustrowane i dostawać w d**e od życia a tutaj piszą jak im wielce cudownie haha. Jakby wam było tak dobrze w życiu to nie szmacilobyscie innych na tym forum anonimowo i byłoby wam obojętnie gdzie kto żyje. Nie potraficie normalne wymieniać się doświadczeniami i poglądami? To są właśnie tak zwane "polaczki ". Żenada

Gość gość
Chamstwo, chamstwo, chamstwo - typ ma problem z komunikacją. Nie ma zdania bez wulgaryzmu, agresji i nienawiści. Musisz być bardzo nieszczęśliwym i ograniczonym człowiekiem. To najgorszy wątek na tym forum jaki przeczytałam a ty musisz być wyjątkowo agresywnym bucem nienawidzącym ludzi.

Gość gość
wlasnie mialam to napisac ze to musi byc tak naprawde bardzo nieszczesliwy czlowiek-mowa o tym co wyzywa wszystkich od szmat i pisze o stodolach. z daleka od takiego gnoju

Gość gość
Jest nas kilku niemoty. Bo trzeba gardzic takimi frendzlami jak wy. SIIerdalajcie sobie na angielskie fora jak wam tu nie pasuje.

Gość gość
Wy kurfy emigracyjne, żyjecie na granicy brytyjskiego ubóstwa, jestescie tam traktowani jak szczury. Pyerdolone niemoty, coscie wypisywali o Polsce zanim mnie tu nie było? Skurfysyny, chory to wy macie system w tym waszym zay*****m Jukeju, gdzie Cametor likwiduje podwyżki dla pielęgniarek, a jednocześnie wysyła 600 milionów funtow Pakolom. Chory macie system w tym zay*****m Jukeju, gdzie politycy gwałcą małe dziewczynki z sierocińców, gdzie gangi Pakoli gwałcą małe dzieci, a policja nic z tym nie robi bo boi sie posadzenia o rasizm. Pyerdolone niemoty, ile razy mam wam antypolskie skurfysyny powtarzać, ze Polska jest tylko biedniejsza niz UK, ponieważ była w komunie'. Yebane smiecie, dobrze ze was skurfysyny nie ma w PL. Tutaj nikt za wami nie tęskni. Pyerdolone niemoty, do gowien ukowskich jazda, skurfysyny.

Gość gość
ostro ale prawda ;) wkurzający ci co wyjechali i tak bardzo teraz plują na Polskę za te pare marnych funtów a i tak żyją jak szczury po tych swych norach :D

Gość gość
Ja tu nic ostrego nie widze.. Widze malego, zalosnego człowieczka, sfustrowanego i przepelnionego zawiścia o innych, ktory zyje w jakims matrixie swoich urojeń...

Gość gość
To huuowo widzisz, bo jest nas tutaj kilku. Ale nie kazdy ma tak zryty beret jak wy, sprzedajne pomioty.

Gość gość
oj chlopcze ty masz trociny zamiast mozgu. ja akurat nigdy nie wyjezdzalem z pl ale nie opluwam tych co se tam zycie ukladaja a ty pewnie w realu masz 160 cm wzrostu i dostawales w zyciu ladneie po d***e albo i w sama d**e od jakiegos zlego wujka ze teraz tak sie tutaj pienisz frajerzyno. ciekawe czy w realu bylbys taki mocny c***o

Gość gość
O ch=uj jest ich kilku albo koles ma kilka osobowosci :D armia trolli buahaha, zalosny typ :/

Gość gość
żałosne to są wypociny dziadów biedaków żebraków rumuńskich zer które wyjechały z PL całujący stopy jak niewolnicy , swoich oprawców :)

Gość gość
do nauki glupcze piepRZony na garnuszku u mamusi dzieciuch lapka mamusi zabral i wypisuje swoje brednie na kafe buahahah

Gość gość
Takie sa własniej gn/oje je/bane co siedza w PL i piepszą ze im źle ale głosowac im bozia rozumku nie dała buahahah szmaty za 1300zł miesiecznie hahahah i mieszkanie po rodzicach bo samemu nigdy by sie nie dorobili je/łopy piepszone gość dziś xxx ej o co ci chodzi ?? że ktoś 1300 zł zarabia ? nie rozumie twojej wypowiedzi

Gość gość
Bingola cwela w doope czarnuchy je/bia ignorujcie to dno je/bane, mieszka z 4ma kumplami w pokoiku i je/bia sie dzien w dzien w osrane brudne doopy cweluchy nedzne

Gość gość
Hahahaha pingol pedryl je/bany, deportuja go niedlugo :D

Gość gość
Bingol pindol to nedzna polaczkowa szmata

Gość gość
Twoje dni w Uk sa policzone, Cameron jest moim dobrym znajomym, jutro do niego zadzwonie i masz jak w banku deportacje, wiec chyba nie oplacalo ci sie wypisywac tych bredni :)

Gość gość
Ty tepa qrwo mieszkam w Uk od prawie 6 lat :) za kilka miesiecy bede staral sie o obywatelstwo wiec idz pobiegaj przegrancu :)

Gość gość
ja p********* czym takie ściery się chwalą ? staranie się o obywatelstwo ? ja pierd...le hahahahahha :D jakie obywatelstwo ? kim ty jesteś ? o boże , z***b te śmieci niech więcej wstydu nie przynoszą już samym faktem że się ...okociło to góffno

Gość gość
Ja juz cweluchu jestem ustawiony do konca zycia :) i nie jestem cwelem jak ty pingolu :) mozemy sie spotkac, mieszkam w nottingham a ty gdzie szmato?

Gość gość
w realu ścierko to bym cię zdeptał jak góffno psie ty sprzedajna tania gejowska zdziro :D :D :D :D

Gość gość
nadajesz sie do tarcia chrzanu pedale :o ale wpadnij do mnie na forest fields, zobaczymy jaki jestes mocny w realu :)