Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

My emigranci jesteśmy biedakami

Polecane posty

Gość gość
Idz postaw domek i gnij w jednym miejscu do konca swoich marnych dni a ja bede podrozowal i zwiedzal i zmienial miejsce zamieszkania kiedy i na gdzie chce. a ty gnij w tej swojej rutynie

Gość gość
gość dziś Mialem racje jak zwykle :D gnida pingol bingol gnije w Pl. W sumie nie trudno bylo sie domyslic, jaki przyglup

Gość gość
Będziesz zwiedzał i podróżował. Normalnie Tony Halik. Co za przygłup. Yebnij ci 60 lat, a ty dalej będziesz zwiedzał. Śmieszny przegryw dopomyjec.

Gość gość
Jakbym myslal nonstop o starosci to bym mial w chuj c*****e zycie. A kto wie, moze jutro mnie auto jebnie i tyle bedzie z tej starosci... tak czy inaczej wynajmowac zawsze cos mozna, i zreszta mam mieszkanie w Pl wiec nie mysle o domu czy mieszkaniu, tepaku

Gość gość
Jakby rozj***lo to jednego tepaka mniej

Gość gość
No wam z bingolem to nikt tu nie dorowna pod tym wzgledem :D ale przynajmniej jest sie z kogo posmiac :D dzieki

Gość gość
Jestes zwykłym, uebanym lekkoduchem. Srac na ciebie to za mało smieciu. Gdyby Brytyjczycy mieli podejście do zycia takie jak ty smieciu, nigdy nie byliby potega gospodarcza, tak samo jak Niemcy, ktore jeszcze 120 lat temu były zaściankiem Europy. Jednak wiara w siebie, we własne panstwo, w narod, historie i tradycje doprowadziły do tego, ze z biednego, zacofanego panstwa stali sie potega. Polske tez to czeka, bo jak widzę małolatów chodzących w patriotycznych koszulkach, to wiem ze w tym kraju bedzie zejebiscie. Jednak to na pewno nie bedzie twoja zasługa obszczymurze.

Gość gość
masz nastane :D na pewno to pokolenie blokersow, kiboli itd cos zmieni buhahahah skoncza w trumnie okolo 50 przez alkoholizm, cpanie, dopalacze, papierochy i inne gowno. ty qrwa idioto. poczytaj chociaz ogolny na kafe. tak wyglada wlasnie to twoje cudowne pokolenie malolatow, ty tepa dzifko, ale ludzic sie mozesz :D

Gość gość
co do reszty to jakis czas temu pisales ze sa potega bo zabijali i grabili, a nas nadludzi Polakow wojna nie ominela. musisz sie na cos zdecydowac.

Gość gość
jeszcze jedno. moje podejscie do zycia jest takie ze ciezko pracuje od kiedy skonczylem z****** studia ktore gowno mi daly w Pl. poczytaj kto najczesciej wyjezdza za granice. z tego co pamietam to najwieksza grupa to wlasnie studenci, ty qrwa pseudopatrioto, gowno wiesz o zyciu

Gość gość
A ja temu smieciowi wytłumaczę najprościej jak się da bo inaczej widzę się nie da bo gadka z kimś kto ma iloraz inteligencji złotej rybki jest powoli męcząca . Użyje porównania które może w końcu zrozumiesz. Tak jak d***** która wyczuwa klienta z kasą nadstawia d**y tak ty frajerze nadstawiles d**y uk żeby zarobić na swój dom którym się tu ciągle szczycisz. Problem z tobą jest taki że o ile d***** wie ze jest d***** tak ty nie wiadomo po jaki chuj robisz z siebie teraz bohatera narodowego. My w Polsce właśnie najbardziej gardzimy taka odmiana śmiecia emigracyjnego. Podam rękę każdemu kto pracuje lub pracował w uk i przyzna że nie miał w Polsce szansy sie dorobić i dlatego wyjechał ciulac funciaki ale tobie śmieciu nigdy bo nie dość że sam wyjechales za kasa to teraz plujesz na takich samych jak ty. Jesteś zerem. Takich emigrantów nie chcemy znowu w pl. Zostań na taśmie i gnij w uk mendo społeczna.

Gość gość
Ty mozesz kapelusza mi opyerdoloc emigracyjna szmato. Mogłem wziac kredyt w PL tylko smieciu powiedz po co, jak w Jukeju moge w 5 lat zarobic na wszystko czego potrzebuje w PL. Niemcy poyebie tak jak Brytole mordowali i gwałcili, ale najpierw zeby to robic to musiały stac sie potęgami. To kiedyś były biedne, zacofane kraje smieciu. Tylko przez wysiłek ich społeczeństw dorobili sie silnej armii, ktore kolonizowały inny kraje. Polska tez miała kiedyś smieciu silna armie i kolonizowala cały praktycznie wschód. Naszym królom nawet Moskwy nie chcialo sie utrzymywać w protektoracie. Poyebie. byłoby tak do dzisiaj. Niestety cos w narodzie pękło, szlachta nie chciała płacić podatków, chłopi sie zbuntowali, przez co nie mieliśmy silnej armii by bronić naszych granic. To doprowadziło do wielu wojen na naszej ziemi, a w konsekwencji do upadku RON. Masz jeszcze za duzo smarkow pod nosem, aby zrozumieć pewne rzeczy. Lepiej zajmij sie tym co potrafisz najlepiej, myciem brytyjskich dop smieciu z Jukeju.

Gość gość
"Mogłem wziac kredyt w PL tylko smieciu powiedz po co, jak w Jukeju moge w 5 lat zarobic na wszystko czego potrzebuje w PL." x juz ci napisal smieciu, jakbys mial troche inteligencji i przed wszystkim HONORU to bys nie pytal i nigdy nie powiedzial zlego slowa o emigrantach czy brytyjczykach je'bana hipokryzjo

Gość gość
Nie mieszkam w UK, mieszkam poza Europa, i nie zgodze sie z tym ze w PL to ludzie bieduja a za granica odwrotnie ani z tym ze emigranci bieduja a w PL ludziom sie dobrze wiedzie bo znam takich i takich po obydwu stronach - to ja sie uklada nam finansowo zalezy od naszej intelgencji, wyborow, edukacji, sprytu, umiejetnosci targowania sie o swoje itd. - kraj czy miejsce jest drugorzedne - czasem latwiej wykonywac cos konkretnego w konkretnym miesjcu - ale to nie miejsce de facto determinuje nasz stan posiadania tylko my sami

Gość gość
Smieciu, ale ty nie jestes emigrantem tylko dopomyjcem, ktory wyrzekł sie swojego kraju, historii, kultury czy tradycji. Dla ciebie dopomyjcu nawet inglisz brekfast jest smaczniejszy niz polskie śniadanie czy obiad. Yebany nieudacznik i dopomyjec. Emigrant to człowiek dumny, smieciu. Taka Izabela Scorupko np smieciu emigracyjny ma wytatuowane polskie godło. Wiekszosc polskich sportowcow po zakończeniu kariery wraca do PL. Nawet ta Polka co została studentka roku w UK swoja przyszłość wiąże z PL. Tylko yebane niemoty i dopomyjce zostają w Jukeju na wynajmowanym flacie ze smierdzcymi dywanami i kozacza jakie to sa ura bura. Yebane gownojady.

Gość gość
Niczego sie szmato nie wyparłem i gowno o mnie wiesz.

Gość gość
Hahaha ty kretynie o dumie smiesz mowic? Ponizyles sie mieszkajac z 3ma kumplami w jednym pokoiku dla kilku funcikow ty nedzo najgorsza. Bardziej sie chyba nie da ponizyc. Dumny emigrant, lol. Buahaha nedzna pazerna gnida bez honoru!

Gość gość
Co ja w ogole robie. Radzilem ludziom zeby czasu na debila nie tracili a sam co znowu robie. :D DOBRA KONIEC!!!!

Gość gość
Ale ten śmieć nie ma honoru. Rozumiem gdyby na ten dom zarobił w pl i tutaj plul ryja chociaż też to by było chore. Ten nieudacznik zyciowy wyjechał do uk żeby nachapac się funciakow a teraz rznie wielkiego patriote. Precz śmieciu jak najdalej od pl

Gość gość
Ludzie po co wy dyskutujecie z tym kretynem? Przecież to widac że ma problemy emocjonalne

Gość gość
Ty masz koleś naj****e w pacynie. Uza Scoeupco nigdtcdo Polski niexwroci i to payriotka? Ją ponizsm Polakami którzy pracują ciągle za granicą a niby mieszkają w Polsce .a ry nie misles zdolności kredytowej więc nie p******i

Gość gość
Tak sobie wmawiaj smieciu emigracyjny. Zwykły dopomyjec z ciebie.

Gość gość
Oddaj mi pokłon wstrętny brzydalu.

Gość sedziaaaa
Ej podpisujcie sie jakimis nickami bo nie wiadomo kto do kogo sie pruje i kto na kogo warczy.

Gość elyyzza33
ja nie maszkam w UK i nie podoba mi sie ze ten pajac ktory tu wszystkich obraza ten pseldo wuefista pisze ze emigracja to UK itp podpisuj sie pajacu

Gość gość
Jego gowniane posty mozna z latwoscia poznac

Gość gość
Emigracja to dla niego syf ale pierwszy był frajer żeby po kasę łapy wyciągać z uk. Śmieć

Gość gość
Zabronione mi smiecie pracować w Jukeju? Za mało dop umyliscie. Wlasnie jestem na wczasach w pięknych polskich górach, piekne widoku, świetne drogi, uśmiechnięci ludzie i pyszne jadło. Nie to co fasola z puszki w Jukeju, Murzyni na ulicy i ciągły desz.

Gość gość
No z tymi drogami pajacu to przesadxiles. Co ty uwazasz. Że my w polskich górach nie byliśmy ,? Pogoda w kratkę , góry jak góry , tylko do jedzenia się zgodze.naprawdę widać że mało w życiu widzisles są kraje e Europie gdzie. Są ladnieksze góry .