Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boga nie ma.

Polecane posty

Gość gość
wezwijcie lekarza!! To jakis psychol !!!

Gość gość
Nawet nasz Kopernik wierzył w Boga ......Mikołaj Kopernik (1473-1543) Polski astronom, matematyk, prawnik, ekonomista, ksiądz, strateg i lekarz. Twórca teorii heliocentrycznej, autor dzieła "O obrotach sfer niebieskich". Jego przewrót kopernikański był jedną z najważniejszych rewolucji naukowych w dziejach i jednym z najbardziej szczegółowych opisów wszechświata. Był kanonikiem warmińskim, a także doktorem prawa kanonicznego. Odbywał praktykę w kancelarii papieskiej w Rzymie.

Gość gość
I co? Zatkało ruskie kakao wszystkich ateistów :D i przestali odpisywać bo nie są tacy inteligentni jak się wydawało :D a tak mnie obrażaliście :D buhaha żałosne typki :D

Gość gość
Oczywiście, że nas zatkało, że koledzy dostali przepustkę z zakładu psychiatrycznego i zaśmiecają wątek

Gość gość
ATEISTA z krwi i kości nie mędrkuje ale jest w stanie udowadniać swoje stanowisko ani on nie jest w stanie udowodnić że nie ma Stwórcy ani ten co z jakiegoś powodu w to wierzy również,te wasze mędrkowanie jest o doopę potłuc śmieszni jesteście wszyscy,nawet ci co powołują się na mądrzejszych od siebie.

Gość gość
Charles Babbage (1791 - 1871) Angielski konstruktor, matematyk i astronom. Ten zwany "ojcem programistów" uczony jest autorem tablic logarytmicznych, maszyny różnicowej i analitycznej, która posłużyła późniejszym twórcom (m.in. Johnowi von Neumannowi) do opracowania dzisiejszych komputerów. Co ciekawe, uważał on, iż Wszechświat jest tak naprawdę wielkim zbiorem obliczeń, za którymi stoi Bóg, cuda zaś są operacjami logicznymi.

Gość gość
Gość dziś 00:23 X Jesteś idiotą który zakończył edukację w podstawówce skoro piszesz takie brednie, nie kompromituj się bo to co piszesz jest równe 2+2=8. Podchodzisz z plebsu bo w przeciwnym razie miałbyś trochę oleju w głowie i nie pisał takich bzdur kompletnie nie niezgodnych z prawdą i tym co powszechnie nawet katolicy przyjmują do świadomości

Gość gość
wszyscy już dawno poszli. Ja siedziałam żeby poczytać bo jestem nie zdecydowana. Nie wierzę ale i nie zaprzeczam. Myslałam że ktos mnie przekona. Ty mnie zraziłeź. Nie chcę już wierzyć w Boga który na takich wyznawców jak Ty. Swoją drogą masz jakąs chorobe psychiczną.

Gość gość
"Christian Boehmer Anfinsen biochemik: nagroda Nobla w dziedzinie chemii “Myślę, że tylko i.... [człowiek mało rozumny – dop. red.] może być ateistą. Musimy przyznać, iż istnieje pewna niepojęta moc czy siła posiadająca nieograniczoną zdolność przewidywania i wiedzę, która, po pierwsze, sprawiła, iż cały wszechświat zaistniał.”

Gość gość
Katolik z krwi i kości jest zamknięty na udowadnienie swojego stanowiska przez ateistów, ponieważ ma zbyt ograniczony mózg by przetworzyć to co ktoś do niego pisze, argumenty uznaje za herezje i w ogóle nie stara się ich przetwarzać, to jak rzucanie grochem o ścianę. I tak w ogóle wyrażaj się jak człowiek, a nie jak buszmen wychowany przez gorylice

Gość gość
gość dziś wszyscy już dawno poszli. Ja siedziałam żeby poczytać bo jestem nie zdecydowana. Nie wierzę ale i nie zaprzeczam. Myslałam że ktos mnie przekona. Ty mnie zraziłeź. Nie chcę już wierzyć w Boga który na takich wyznawców jak Ty. Swoją drogą masz jakąs chorobe psychiczną. To pisało kilka osób...

Gość gość
nie wiem czy zdajesz sobie sprawę co koleżanka napisała. Lepiej przez cale życie nikogo nie przekonać do Boga, niż jedną osobe zrazić. Ty to właśnie zrobiłeś Gratuluję. A leczyć się faktycznie powinienes

Gość gość
Widzicie katolicy? Sami swoją logiką odpychacie od siebie swoich, o czym to świadczy? Ze coraz więcej ludzi zaczyna myśleć, na was też przyjdzie pora. Pozdrawiam

Gość gość
No tu na kafe nie ma go z całą pewnością!

Gość gość
gość dziś nie wiem czy zdajesz sobie sprawę co koleżanka napisała. Lepiej przez cale życie nikogo nie przekonać do Boga, niż jedną osobe zrazić. Ty to właśnie zrobiłeś Gratuluję. A leczyć się faktycznie powinienes Ale te cytaty to nie ja i nie wyrażaj się tylko do jednej osoby bo ja pisałam o ateistach nie wpisywałam cytaty a cytat jeden o tych studentach a gość jak gość zaczął dodawać cytaty i wszyscy mnie osądzają..

Gość gość
Nie jesteś osamotmiona, kiedy czytam co ten motłoch wypisuje to sama powoli przestaje wierzyć, jeśli Bóg przyciąga ludzi bezrozumnych, którzy nie potrafią przekonać do swojej racji po ludzku i z sensem to ja chyba do niego nie pasuje

Gość gość
jestem katolikiem i też się wypowiem. To co zaserwował ten cytujący osobnik to po prostu brak słów. Wstyd mi jako wierzącemu że mój Bóg ma takich wyznawców. To jest jakaś psychoza maniakalno prześladowcza Uciekam, bo jeszcze mnie zrazi do wiary

Gość gość
gość dziś Nie jesteś osamotmiona, kiedy czytam co ten motłoch wypisuje to sama powoli przestaje wierzyć, jeśli Bóg przyciąga ludzi bezrozumnych, którzy nie potrafią przekonać do swojej racji po ludzku i z sensem to ja chyba do niego nie pasuje. Nie osądzaj ludzi którzy wierzą w Boga i nie skarż się na nich. Jedynie co to możesz sądzić swoją ślepotę jaką zostałaś zmanipulowana przez szatana

Gość gość
Ateisci od 7 bolesci i do tego podszywaja sie pod katolikow.:D:D:D. Sami prosili o cytaty .

Gość gość
jak było was dwóch to tym gorzej nie wiem czy to się da leczyc.

Gość gość
Daremny trud,watpliwe,by ci ateisci czytali cytaty wierzacych ludzi nauki i jeszcze je rozumieli.....:-P:-P:-P

Gość gość
gość dziś Ateisci od 7 bolesci i do tego podszywaja sie pod katolikow.smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif . Sami prosili o cytaty . Dokładnie i teraz każdego poczuwają do winy :D chcieliście cytaty tak jak wcześniej napisałeś zacytuj więc każdy dodał jakiś cytat a że nikt nie miał nicku i pisał cały czas gość to myśleliście że to jedna osoba...

Gość gość
Szanuj bliźniego swego jak siebie samego...katolicy, mówi wam to coś? Dlaczego tego nie przestrzegacie? My ateiści nie musimy bo mówiąc prosto, mamy to w d***e bo to nie nasza religia, ale wasza owszem, dlaczego zgodnie z nią nie zdjęcie? Obrażacie Boga łamiąc jego przykazania, taki macie dla niego szacunek? Hipokryci

Gość gość
*zgodnie z nią nie żyjecie

Gość gość
gość dziś wszyscy już dawno poszli. Ja siedziałam żeby poczytać bo jestem nie zdecydowana. Nie wierzę ale i nie zaprzeczam. Myslałam że ktos mnie przekona. Ty mnie zraziłeź. Nie chcę już wierzyć w Boga który na takich wyznawców jak Ty. Swoją drogą masz jakąs chorobe psychiczną. Myślałaś, że przekona Cię temat, że Boga nie ma? Wiara przychodzi sama w sobie... nie bo przeczytasz i się zrazisz i wystraszysz... jesteś śmieszna że przez taką osobę jak ty człowiek czuje się winny ale to ty jesteś ślepa ale może kiedyś odzyskasz ten wzrok..

Gość gość
tak tak teraz się tlumaczysz bo sam nie ogarniasz że tyle bzdur naprodukowales. Faktycznie nie dosc że jakas psychoza to jeszcze schizofrenia :-) żegnam debilu pewnie za tępy jestes żeby to zrozumieć ale udowodniles że Jaki bóg tacy wyznawcy :-D i nie odpisuj bo idę i nie przeczytam tego pewnie też nie zrozumiesz

Gość gość
Jestes tez katolikiem...chyba,ze nie byłes ochrzczony przez rodzicow??? Powiedz co cie boli,czemu winisz Boga za zło,kto cie skrzywdził?

Gość gość
Kto prosił o cytaty? Umiecie czytać? Czy tę umiejętność tez juz macie uposledzoną

Gość gość
Ja z tego co widze to tylko ateiści tutaj bluźnia, a katolicy powołuja się na sensowne argumenty nie uwłaczając przy tym innym. A miej se w d***e to tylko ze szkoda dla Ciebie. Katolicy za posługą Jezusa wyciągają do Ciebie rękę żebyś żył godnie i po śmierci wiecznie bo to także jest w zamyśle Boga, on nakazywał nawracać zabłąkane owieczki. Nie chcesz przyjąć pomocy to Twój problem.

Gość gość
gość dziś Szanuj bliźniego swego jak siebie samego...katolicy, mówi wam to coś? Dlaczego tego nie przestrzegacie? My ateiści nie musimy bo mówiąc prosto, mamy to w d***e bo to nie nasza religia, ale wasza owszem, dlaczego zgodnie z nią nie zdjęcie? Obrażacie Boga łamiąc jego przykazania, taki macie dla niego szacunek? Hipokryci Szanujemy szanujemy, nie wiem co mają cytaty do szacunku, ale chyba nie wiedziałeś co napisać więc Ci wybaczam ;)