Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boga nie ma.

Polecane posty

Gość gość
Szanuj bliźniego swego jak siebie samego...katolicy, mówi wam to coś? Dlaczego tego nie przestrzegacie? My ateiści nie musimy bo mówiąc prosto, mamy to w d***e bo to nie nasza religia, ale wasza owszem, dlaczego zgodnie z nią nie żyjecie? Obrażacie Boga łamiąc jego przykazania, taki macie dla niego szacunek? Hipokryci

Gość gość
00:58 a to dobre. Kazał nawracac. Właśnie idiioto zraziłes poł forum do Boga. Mam nadzieję że będzi ci to zapamiętane. Gratuluję i żegnam.

Gość gość
Naprawdę jesteś tak tępy, że myślisz ze chodzi mi o cytaty? Z kim ja się kłóce...co to za poziom w ogóle..

Gość gość
Ja gosc nr.2 tez ci wybaczam ateisto.:) ,,Szukajcie, a znajdziecie''-Szukaj Go ,On jest blisko Ciebie...

Gość gość
gość wczoraj Zacytuj znana postac madralo.he he

Gość gość
znaną postać a nie znane postaci :-) z każdą wypowiedzią kompromitujesz siebie i swojego boga.

Gość gość
Aniele Boży Stróżu mój ty zawsze przy mnie bądź rano wieczór we dnie w nocy bądź mi zawsze ku pomocy. Strzeż duszy i ciała mego i zaprowadź mnie do żywota . Amen

Gość gość
Modlitwa o dar wiary dla narodów świata (kard. J. Newman) Panie Jezu Chryste, Ty jesteś Królem całego świata, nadzieją i oczekiwaniem wszystkich narodów. Wszystkich ludzi odkupiłeś drogocenną Krwią. Spojrzyj łaskawie na wszystkie narody, które rozrzucone są po szerokim świecie i daj im poznanie Twojej prawdy. Pomnij, o Panie, na gorzkie boleści, które musiałeś znosić, kiedy Cię zdradzono, na Twoje święte cierpienie podczas krzyżowej drogi, i zmiłuj się nad duszami, które stworzyłeś. Patrz, o Panie! Tylko część ludzkości przyjęła Twoje imię. Tylko część pełna wiary modli się do Ciebie. Tysiące i miliony, na wschodzie i zachodzie, na północy i południu, w każdej godzinie przechodzą z tego życia do wieczności. Biednym, którzy Cię nie znają, nie policz ich grzechów, ale okaż światu jak najszybciej Twoją łaskę. Pozwól, by wszyscy ludzie Ciebie poznali, w Ciebie uwierzyli, Tobie służyli. Ty jesteś naszym życiem i zbawieniem, naszym zmartwychwstaniem, razem z Ojcem i Duchem Świętym, Jedyny Bóg w wieczności. Amen.

Gość gość
wniosek jest jeden i konczymy temat. Tylko debile i psychicznie chorzy wierzą w boga. Panowie wyżej udowodnili zarowno brak intelugencji jak i swoje choroby psychiczne. Oczywiscie oni dalej będą pisac ale to wynik powyższych cech. Dziękuję. Dobranoc :-)

Gość gość
gość dziś znaną postać a nie znane postaci usmiech.gif z każdą wypowiedzią kompromitujesz siebie i swojego boga. Zacytowałam znaną postać ;) einsteina raz kim był bo nie wiem czemu na fizyce was nie uczyli tego. Pisałam o ateistach a inne cytaty nie pochodziły ode mnie ;) więc wybacz

Gość gość
01:08 nic dodać nic ująć. Dobranoc :-)

Gość Klement
Pycha(jestem mądrzejszy) chciwość(to ja mam rację) , zazdrość(dlaczego wypowiada się więcej ateistów, niż katolików) , gniew(jak ja nienawidzę tych ateistów, idioci, debile) , lenistwo (siedzenie cały dzień na forum zamiast w kościele na kolanach, albo wolontariat w domu dziecka) i do tego" szanuj bliźniego swego jak siebie samego 'zmieszane z błotem....i wy się nazywacie katolikami? Ludzie bez szacunku do Boga? Którzy są zawistni i nie przestrzegają jego mądrości? I jak macie kogoś przekonać do wiary skoro sami ją plugawicie?

Gość gość
Co Ty sobą reprezentujesz przemadrzaly ateista. Co drugie słowo to k***a i chuj, widać że niczym nie różnisz się od zwierząt i silnie utożsamiasz się z bydłem, że na wszelaki sposób próbujesz to udowodnić, że niczym więcej jak kupą mięcha i kości nie jesteś. Patrząc na Ciebie faktycznie ogarnia zwątpienie, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo, dlatego Ci się nie dziwie, że spoglodając co dzień, nie wierzysz w takową hipotezę jakby cokolwiek poza Tobą istniało. Twoje ograniczenie umysłowe nie pozwala Ci wyjść poza ramki własnego ego i spojrzenia na świat w innych kategoriach niż zza własnego puplitu.

Gość gość
Ateisto ..... Powiedz co cie boli,czemu winisz Boga za zło,kto cie skrzywdził?

Gość gość
01:12 ales ty głupi :-D jak ateists może winic boga skoro w niego nie wierzy :-) 01:08 masz rację z tym wnioskiem także uciekam. Pozdrawiam myślących (niewierzących)

Gość gość
Ateista ma tylko inteligencje, nienawiść i egoistyczne życie na ziemi. My mamy mądrość od Boga, szczęście i lepsze życie na ziemi z prawdą i o wiele lepszą poza ziemią z Ojcem;) wspomnisz moje słowa jak trafisz tam gdzie nie powinieneś ale mam nadzieję że się opamiętasz i będziesz witał się z Bogiem i zostaniesz u niego ;) życzę Ci tego, żeby Bóg stał się dla Ciebie kimś więcej. Ateista to wymysł ludzki i szatana... niestety... Dobranoc

Gość gość
Boga trzeba do siebie zaprosić, wręcz go blagac o to żeby był i działał w Twoim życiu. A Ty pewnie wyznajesz tezę że to czego chcesz masz dostać bo inaczej Boga nie ma. Ty masz wierzyć i prosić. Ty Bogu i Twoje modlitwy nie jesteś potrzebny. To Ty potrzebujesz Boga i tego by Cię zechciał wysłuchać. Bóg to nie jest złota rybka od spełniania życzeń.

Gość Powstały
Wy nie jesteście prawdziwymi katolikami, nie wierzycie w Boga, zachowujecie się jak hołota... Jak reprezentujecie Pana? I jaki przykład dajecie zbłąkanym ateistom? Plugawicie słowo Boże na rzecz przemądrzania się we własnym interesie, nie tak głosi pismo Święte i wy śmiecie reprezentować chrześcijaństwo, zaginionych się namawia, nawraca, a nie nimi gardzi i obraża, wstyd dla mnie, dla chrześcijanina i dla Pana Boga

Gość gość
,,jak ateists może winic boga skoro w niego nie wierzy'' Ty Ateisto przypisywales Bogu Auschwitz,to sie zdecyduj...

Gość gość
gość dziś Boga trzeba do siebie zaprosić, wręcz go blagac o to żeby był i działał w Twoim życiu. A Ty pewnie wyznajesz tezę że to czego chcesz masz dostać bo inaczej Boga nie ma. Ty masz wierzyć i prosić. Ty Bogu i Twoje modlitwy nie jesteś potrzebny. To Ty potrzebujesz Boga i tego by Cię zechciał wysłuchać. Bóg to nie jest złota rybka od spełniania życzeń. -Łapiesz mnie za słówka, nic innego nie potrafisz zrobić? Życzę mu dobrze, ale spoko bądź mądrzejszy

Gość Klement
A ja wam to będę wklejać, póki nie dotrze... Pycha(jestem mądrzejszy) chciwość(to ja mam rację) , zazdrość(dlaczego wypowiada się więcej ateistów, niż katolików) , gniew(jak ja nienawidzę tych ateistów, idioci, debile) , lenistwo (siedzenie cały dzień na forum zamiast w kościele na kolanach, albo wolontariat w domu dziecka) i do tego" szanuj bliźniego swego jak siebie samego 'zmieszane z błotem....i wy się nazywacie katolikami? Ludzie bez szacunku do Boga? Którzy są zawistni i nie przestrzegają jego mądrości? I jak macie kogoś przekonać do wiary skoro sami ją plugawicie?

Gość gość
Powstały dziś Wy nie jesteście prawdziwymi katolikami, nie wierzycie w Boga, zachowujecie się jak hołota... Jak reprezentujecie Pana? I jaki przykład dajecie zbłąkanym ateistom? Plugawicie słowo Boże na rzecz przemądrzania się we własnym interesie, nie tak głosi pismo Święte i wy śmiecie reprezentować chrześcijaństwo, zaginionych się namawia, nawraca, a nie nimi gardzi i obraża, wstyd dla mnie, dla chrześcijanina i dla Pana Boga Ja tam nie widziałam żeby kogoś obrażali...

Gość gość
powstaly masz całkowitą racje. Mi też jest wstyd za nich. Moja wiara i mój Bóg to moja sprawa. Nikomu nie narzucam swojej wiary zwłaszcza w tak obrzydliwy sposób. Wiem jedno. Bóg to widzi i na pewno Ci pseudo katolicy bo inaczej ich nazwać nie .można, poniosą konsekwencje. Ktoś tutaj bardzo ładnie napisał że lepiej nikogo nie nawrócić niż jedną osobe oddalić od Boga...

Gość gość
Ateisto opamiętaj się. Jesteś obłakany. Pomodle się o Twoje nawrócenie.

Gość gość
Klement dziś A ja wam to będę wklejać, póki nie dotrze... Pycha(jestem mądrzejszy) chciwość(to ja mam rację) , zazdrość(dlaczego wypowiada się więcej ateistów, niż katolików) , gniew(jak ja nienawidzę tych ateistów, idioci, debile) , lenistwo (siedzenie cały dzień na forum zamiast w kościele na kolanach, albo wolontariat w domu dziecka) i do tego" szanuj bliźniego swego jak siebie samego 'zmieszane z błotem....i wy się nazywacie katolikami? Ludzie bez szacunku do Boga? Którzy są zawistni i nie przestrzegają jego mądrości? I jak macie kogoś przekonać do wiary skoro sami ją plugawicie? A nie zauważyłeś z tym "szanuj bliźniego swego jak siebie samego" pisał ateista? Najlepiej zgonić na ludzi którzy szerzą prawdę...

Gość Jestem katoliczka
Ateista sie rzuca jak ryba bez wody i przeklina.... Ani razu tu nie przeklelam.Znam wielu kulturalnych ateistow. Nie wiem czemu ten tutaj tak przeklina,moze aktycznie brak mu argumentow. Nawet cytaty naukowcow go denerwowaly. Zostancie z Bogiem.🖐️

Gość gość
1:20 Haha co Ty pierniczysz? To ten zgorzkniały szczeniak wielce ateista, pogardza wszystkimi, bezcześcia Pana . A Ty zarzucasz nam ze go obrazamy? W jaki sposób. To on jedzie epitetami rodem z rynsztoku

Gość Klement
Gość 01:25 jeśli miałabyś jakieś wątpliwości co do obrażania kogoś to podaje TYLKO jeden przykład na razie Co Ty sobą reprezentujesz przemadrzaly ateista. Co drugie słowo to k***a i ch*j, widać że niczym nie różnisz się od zwierząt i silnie utożsamiasz się z bydłem, że na wszelaki sposób próbujesz to udowodnić, że niczym więcej jak kupą mięcha i kości nie jesteś. Patrząc na Ciebie faktycznie ogarnia zwątpienie, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo, dlatego Ci się nie dziwie, że spoglodając co dzień, nie wierzysz w takową hipotezę jakby cokolwiek poza Tobą istniało. Twoje ograniczenie umysłowe nie pozwala Ci wyjść poza ramki własnego ego i spojrzenia na świat w innych kategoriach niż zza własnego puplitu.

Gość gość
Klement dziś A ja wam to będę wklejać, póki nie dotrze... Pycha(jestem mądrzejszy) chciwość(to ja mam rację) , zazdrość(dlaczego wypowiada się więcej ateistów, niż katolików) , gniew(jak ja nienawidzę tych ateistów, idioci, debile) , lenistwo (siedzenie cały dzień na forum zamiast w kościele na kolanach, albo wolontariat w domu dziecka) i do tego" szanuj bliźniego swego jak siebie samego 'zmieszane z błotem....i wy się nazywacie katolikami? Ludzie bez szacunku do Boga? Którzy są zawistni i nie przestrzegają jego mądrości? I jak macie kogoś przekonać do wiary skoro sami ją plugawicie? -A nie zauważyłeś z tym "szanuj bliźniego swego jak siebie samego" pisał ateista? Najlepiej zgonić na ludzi którzy szerzą prawdę...

Gość Jestem katoliczka
,,I jak macie kogoś przekonać do wiary skoro sami ją plugawicie?'' xxxxx Nikogo do wiary nie mozna przekonac. Prawdziwa wiara to jest ISKRA miedzy Bogiem a czlowiekiem. To jest dar od Boga.:)Dobranoc