Gość Sara Napisano Październik 9, 2019 Dnia 3.10.2019 o 10:52, Gość nikozka napisał: ja ma doświadczenie z Eurodental w Warszwie, to placówka przejęta przez Lux Med, mają dobrą kadrę no i leczą najnowszymi metodami a na tym zależało mi najabrdziej, warto zwracać uwagę na tego rodzaju szczegóły. Czy do stomatologów z Lux Med też można się umówić na Portalu Pacjenta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daria Napisano Październik 14, 2019 Do doktora Bilskiego normalnie się umawiasz dzwoniąc, a terminy nie są odległe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zika Napisano Październik 15, 2019 W Centrum Demed w Warszawie jest naprawdę bardzo fajna i dobra stomatologia. Ja się cieszę, że do nich trafiłam bo w końcu mam porządnie i dobrze wyleczone zęby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piloska Napisano Październik 24, 2019 ja akurat w Warszwie mam wykupiony pakiet stomatologiczny Komfort, mogę regularnie chodzić do stomatologa poza tym dodatkowo mogę liczyć na rabaty i promocje, więc warto zainwestować w taki pakiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melixa 0 Napisano Maj 24, 2020 W Wawie to leczę się w Centrum Demed - jest dokładnie i bardzo komfortowo. Takie leczeenie jest bardzo ok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adelllll 0 Napisano Maj 28, 2020 Ja mam pakiet stomatologiczny w placówce eurodental, nigdy nie miałam problemu z umówieniem wizyty, profesjonalizm na wysokim poziomie, bardzo dobrzy specjaliści, warto przjerzeć ich ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aksama 0 Napisano Styczeń 25, 2021 tak na prawdę każdy ma swojego ulubionego dentystę. akurat ja także cenię sobie Centrum Demed - leczą bardzo dokładnie i przede wszystkim bezbolesnie! także dla mnie to jest spory plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach