Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dustin

Pierwsze spotkanie w realu

Polecane posty

Gość gość
za dlugo czekaliscie ze spotkanie; twoj ideal moze prysnac jak banka mydlana !! ale badz dobrej mysli

Gość gość
za długo? poznałem ją przypadkowo, mógłbym na nią czekać ile się da.. nawet nie jesteś sobie w stanie wyobrazić ile.. bardziej się martwię żeby jej czymś nie wkurzyć na wstępie, strasznie tego nie lubi

Gość gość
a widziales jej zdjecie

Gość gwoli wyjasnienia
"...kilka razy napisała w stylu że ma dużo na głowie i napisze jak będzie czas itd, tylko już tyle minęło... XXXX Daj sobie spokoj, nie jest toba zaintereowana. Jak by chciala to by czas znalazla. Ile ty masz lat, ze tak latwo ci zamydlic oczy a ty polykasz jak mlody pelikan :D

Gość gość
"a widziales jej zdjecie " - byliśmy przez kilka dni w realu, to nie ta bajka (to nie był film;-) "Daj sobie spokoj, nie jest toba zaintereowana...Jak by chciala to by czas znalazla...zamydlić oczy ale rzecz w tym, że nikt nikomu nic nie obiecywał, to były tak letni okres, wiadomo.. to mniej więcej tak jak w "4 weselach i pogrzebie, po prostu kazdy ma swoje życie na danym etapie w takich sytuacjach (zwłaszcza jak mieszka bardzo daleko), a ona na prawdę jest masakrycznie zalatana na ten czas (taka to jest osoba i taką ma specyfikę tego co robi). Wiem że nie wszyscy lubią silne, niezależne kobiety; nie są łatwe prawdę mówiąc sam byłem trochę taki jak ona, wielka szkoda dla mnie żeby sobie ją odpuścić.. to było na prawdę coś wyjątkowego ;-(

Gość gość
O dziwo nazwa tematu bardzo dobra, tylko chodzi o inny "real" (prawda) -wątek 1 zasadniczy; Błędem jest nie przyjęcie, że to kobiety nadają charakter każdemu związkowi; w skrócie jaka kobieta, taka ewolucja faceta; Ewolucja w XXI wieku sprowadza się do dominacji kobiet, w tym tych silnych; Niestety nie mają one łatwo.. -dlatego wątek nr 2 - trzeba zrozumieć takie kobiety, nie można od nich oczekiwać że będą myśleć tylko o trwałych związkach i rodzinie, przecież mogą też robić coś WYŁĄCZNIE dla siebie; Jednak faceci unikają ich jak mogą, wiadomo dlaczego -wątek nr 3, taka kobieta musi niestety na jakimś etapie trochę spasować, jeżeli chce iść do przodu w życiu uczuciowym; PYTANIE otwarte: w jaki sposób i kiedy jest na gotowa -dlatego wątek nr 4, czy jest gotowa to zrobić dla faceta? żeby to wiedzieć, trzeba odpowiedzieć na pytanie: czego od niego oczekuje, że już nie chce więcej? i czy to coś jest dla nie ważne żeby móc się dostosować wobec tego można sądzić, że raczej NIE zrezygnuje (na pewno) całkowicie ze swojej wcześniejszej postawy, to jasne; wymaga zatem faceta, który MUSI to akceptować -wątek nr 5, JAK to działa w czasie? według mojego doświadczenia Kobieta (i nie tylko) jeżeli ma przed sobą coś niepewnego, gdzie nie jest przekonana, raczej będzie chciała się wycofać, niż iść do przodu.. - z drugiej strony, z doświadczenia wiem, że kobiety są skłonne do czegoś (poza swoim z góry ułożonym planem), przede wszystkim jeżeli coś zewnętrznego, sytuacja itp do tego ich skłoni cóż w miłości nie ma jeńców, ale każdy powinien mieć chociaż swoją szansę?

Gość gość
Hello World , to jest właśnie PIERWSZE spotkanie w REALU ;-)

Gość mloda naiwna
Hej dustin, napisz jak poszło, jak Twoje wrażenia. Ja umówiłam się na taką randkę w ciemno 1 raz w życiu, ale bardzo szybko, bo nie chciałam się rozczarować po zbyt długim zainwestowanym czasie. Wymieniliśmy kilka e-maili, pisało się super. W realu okazała się kompletna porażka a brunet z zarostem okazał się niemal łysym z wąsem i nie były to czasy kiedy wąs był w modzie ;-) Dlatego jestem ciekawa jak będzie u Ciebie.

Gość gość
ale to zależy od poziomu testosteronu.. więc kierowałaś się wyglądem, to nie najlepsze na taki internetowy pomysł Nie rozumiem tylko jak można rozmawiać latami (w domyśle coś oczekiwać po tym) i nigdy wcześniej nie chcieć się spotkać, to takie trudne? a może się boicie, chcecie się sami łudzić itd. albo po prostu nie chce się i już

Gość lanta
Hej Dustin! Ktos ci sie wcina w twoj watek ale my dopingujemy tobie, zeby bylo fajnie. Daj znac jak sie juz spotkasz. Trzymamy kciuki!

Gość gość
nie zapomnij, nie bądź świnią ;-) czekamy ;-) ;-) ps. ile dajecie mu szans? 10 %? ;-)

Gość gość
hej dustin, jak tam love story?

Gość gość
chyba mu się spodobała, z łóżka nie wychodzą od wczoraj i odpisać nie może :-)

Gość gość
fajny watek:) czekamy na wiesci

Gość gość
Albo okazala sie pasztetem i wstydzi sie przyznac :classic_cool: Ale jak juz bd na kafe to opowiedz jak bylo :)

Gość gość
Albo była seryjnym mordercą sadystą i już nic nie przeczytamy...

Gość pasztetowa straszna
a drugie spotkanie w biedronce:P ja tam chłopów w necie oszukuję,wstawiam fotki laski 59kg a ważę tak naprawdę 89,do tego mam ryj jak niewypał i ubaw po pachy z ich miny jak dochodzi do spotkania :P

Gość gość
damy im czas do konca weekendu :classic_cool:

Gość lanta
Dajcie chlopakowi czas na powrot ;)

Gość gość
jacy ciekawscy hehe

Gość gość
nadal czekamy

Gość gość
no tez jestem ciekawa co z tego bedzie, mam nadzieje, ze sie odezwie

Gość gość
Pewnie trafil na kobiete-modliszke ktora go pozarla.

Gość gość
spotkał kobietę dr Lectera i kolacja była gotowa;-) mam nadzieje nie był na tyle głupi żeby iść do jej domu, tylko miejsce publiczen ;-)

Gość dustin
Niby pięknie i cudownie lecz powoli zaczyna do mnie docierać, że nie wyrobię finansowo. Jak sobie podliczyłem ile mnie ten weekend kosztował to mi się włosy zjeżyły. Przy mojej pensji nie wydolę 4x w m-cu. Wstyd ale taka prawda. Boli.

Gość lanta
Odezwij sie bo zaczynamy sie o ciebie martwic ;-)

Gość gość
a był seks? ładna laska?

Gość lanta
OOO, czyli dobrze jest jesli liczysz juz ile kasy potrzebujesz na wyjazdy. A czy nie moglibyscie jezdzic na zmiane? Raz ty, raz ona?

Gość dustin
Pewnie, że może, przyjedzie w piątek a właściwie w sobotę, bo to już noc będzie. Z powrotem też, wyjazd o północy, w domu nad ranem, prosto do pracy. Innych połączen nie znaleźliśmy.