Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariolllla

Ktoś to testował ktoś o tym słyszał flibroactiv

Polecane posty

Gość justyna89nowiak
Witam. Potrzebuje pomocy. Może ktoś będzie wiedział co mam zrobić. Zamówiłam te tabletki na flibroactiv.com już około tygodnia temu i nie otrzymałam jeszcze paczki a pieniądze wpłaciłam z góry. Nie wiem co mam robić na tej stronie nie ma żadnego do nich kontaktu ani numeru. nie mam ani tabletek ani pieniędzy, jak ktoś wie co mogę teraz zrobić to proszę pomóżcie. Od razu powiem że przy robieniu przelewu nr konta i dane do przelewu same zostały wygenerowane

Gość gość
mi też długo szły te tabletki, ale dostałam je gdzieś po półtorej tygodnia. Cierpliwości :)

justyna89nowiak jak przyjdą te tabletki do Ciebie daj znać. Ja sama chciałam zamówić ale popytałam lekarzy i farmaceutów i nikt nie słyszał o tych lekach, więc bałam się. A dziwne że tylko można kupic je na tej stronie co reklamują się.

Gość gość
to produkt z USA dlatego nie można kupić w sklepach,, aptekach w Polsce. Mi doszedł, nie jest może aż tak rewelacyjny, jak niektórzy piszą, ale naprawdę bardzo mi pomógł, + faktycznie, pochwa robi się mokra po zażyciu.

Gość gość
Ja też zamówiłam 2 tygodnie temu i nic nie przyszło. Zapłaciłam przez przelew internetowy, program sam wygenerowal dane. Na stronie nie ma żadnych danych firmy. Nie wiadomo nawet kogo pytac, w najgorszym razie kogo pozwac. Ludzie, nie kupujcie na stronie flibroactive.com . Podejrzana strona. Ja prawdopodobnie straciłam 130 zl. Wy nie dajcie się nabrać.

Gość gość
Witam, czy komuś szły tak długo tabletki, czekam 2 tygodnie i nic........proszę odpisać jaki był najdłuższy okres oczekiwania.

Gość magiam1
No ja czekałam prawie miesiąc, w końcu doszły ale to jakiś bubel, jak dla mnie to w ogóle nie działa także Dziewczyny nie zamawiajcie na stronie flibroactiv.com

Gość gość
to sa oszusci wyudzaja pieniadze ich miejsce jest za kratkami zaplacilem ani pieniedzy ani towaru kontaktu z tymi k*****i tez nie ma

Gość gość
wszyscy oszukani przez tych krzakowcow odzywajcie sie na tej stronie rozmawiajem z kryminalnymi mozna ich udupic bede zakladal sprawe

Gość gość
czołem, też rozważam zgłoszenie na policję krzaki a Kip S.A. im w tym pomagał nie zablokowali płatności po zgłoszeniu że nie ma z nimi kontaktu ani zamówienia, firma jest zarejestrowana na Wyspach Marschalla. Jak coś to też jestem chętny ich udupić. Oszuści, teraz mają już zablokowane naciąganie. Kip zadeklarował że na wniosek Policji przekaże dane odbiorcy środków.

Gość gość
strona dla naiwnych sami pisza opinie nikt niczego od tych oszustow nie dostal niedlugo wyladuja za kratkami nie wplacajcie zadnych pieniedzy to blef

Gość gość
nie placcie to oszustwo i blef nikt niczego od tych oszustow nie dostal opinie to ustawka do oszustwa oszukani odzywajcie sie to bedzie potrzebe dla policji

Gość gość
Również zostałam oszukana. od zamówienia minęło 3 tygodnie i nic nie przyszło. Oszuści!

Gość gość
oszukaniflibroactiv@gmail.com utworzyłem konto jeśli ktoś chce zgłosić kradzież proszę o info, może tak skonsolidujemy się i będzie wiadmo ile osób zostało oszukanych i na jaką kwotę. Proponuję nie podawać danych personalnych tylko miejscowość i kwotę. ew jak pójdę na policję to będę miał argument że jest to masowe oszustwo.

Gość gość
Można gdzieś jeszcze dostać te pigułki Flibroactiv ? Bo szukając w internecie nie ma o nich śladu :(

Gość damek
Zostało komuś jeszcze coś tych tabletek ? CHĘTNIE ODKUPIĘ !