Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 3 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Nie musze niczego "googlować" bo wiem, że każda reakcja myślacego człowieka jest do uzasadnienia.Nie może uzasadnić swoich reakcji tylko prymityw, prostak bo jego reakcje nie są reakcjami myślacego człowieka a powodują je najprostsze prymitywne instynkty.

Gość gość
Przecież sam się chwaliłeś. Widzisz pomieszało Ci się zupełnie. Mam wkleić wizytówkę pewnego studia na literę S?

Gość gość
otulona_snem dziś ale skoro nadal,takie kretynizmy z siebie wypluwasz,to raczej juz nie ma dla ciebie nadziei smiech.gif ,bo ty nawet nie kumasz co ja do ciebie pisze xxNo tpo zacytuj JEDEN, JEDEN taki mój kretynizm i uzasadnij dlaczego tak to oceniasz.A potem pośmiejemy sie z ciebie wszyscy...:D:D

Gość gość
gość dziś Przecież sam się chwaliłeś. Widzisz pomieszało Ci się zupełnie.Mam wkleić wizytówkę pewnego studia na literę S?xxWklej i zacytuj treści tam podane ze szczególnym uwzględnieniem tych okładek w Playboy'u.

Gość gość
otulona_snem dziś Shatyn dziś psmiesznosc i komizm smiech.gif tak to mozna podsumowac co zes chlopie wyproduklowalxxNo to teraz to zacytuj i uzasadnij swoje zdanie na ten temat.I zobaczymy jak to jest naprawdę i czy "smiesznosc i komizm" odnosi się do moich słow czy też do twoich...:D

Gość gość
otulona_snem dziś Shatyn dziś pprzykro mi bardzo,ale ja wobec- wydarzeń komicznych zachowuje dystans wartosciujący,o ile rozumiesz o czym teraz piszexxRozumiem ale w dalszym ciągu czekam na cytaty i uzasadnienia.

Gość gość
Dodam, ze ja się z ciebie śmieję, bo zawsze się śmieje z prymitywów nie umiejących uzasadnic własnych słów ale za to próbujących nieporadnie obrazić rozmówcę...:D:D:D

Gość gość
otulona_snem dziś bez urazy,bylbys wspanialym pierwszoplanowym bohaterem,powiesci humorystycznej smiech.gif ,to co tutaj wyczyniasz,w sumie zasluguje nawet na prace dr xxTo się ciesze...:DAle czekam na cytaty i uzasadnienia...:D

Gość gość
Tam o okładkach nie było.

Gość gość
otulona_snem dziś zacytuje c***ewien cytat,ktory w zupelnosci ciebie charakteryzuje D.K. kafeterii smiech.gifpsłońce wznosiło się tak szybko i tak prażyło, że niezawodnie byłoby mu roztopiło mózg, gdyby choć trochę go zostało”.xxxPewnie nie zrozumiałas ale ja prosiłem o JEDEN CYTAT Z MOICH POSTÓW.Teraz napisałem ci dużymi literami a więc może jak przeczytasz to ze sto razy to zrozumiesz.A przynajmniej się postaraj.

Gość gość
Zaraz wkleję. Śmiejemy się z Ciebie artystów. :-)

Gość gość
gość dziś Przecież sam się chwaliłeś. Widzisz pomieszało Ci się zupełnie.Mam wkleić wizytówkę pewnego studia na literę S?xgość dziś Tam o okładkach nie było.xxNo to co mi sie pomieszało? Poprosze o konkrety...:D

Gość gość
gość dziś Zaraz wkleję.Śmiejemy się z Ciebie artystów.xxA jakby to było po polsku?

Gość gość
I co tam otulona?Nie masz czego zacytowac i uzasadnić?:D:D:D

Gość gość
Shatyn glosowal na Komorowskiego ha ha ha ha ha ha

Gość gość
Małgorzata Świgoń, Angelika Konieczna i Sylwia Kotasiewicz. X Edek, mówi Ci to coś?

Gość gość
otulona_snem dziś z twoich postow szanowny panie,to niE ma czego cytowac,bo to jeden zlepek informacyjnego rezimowego belkotu,dokraszony twoim osobistym bredzeniemxxA twierdziłaś, ze jest sie z czego śmiać... Teraz już nie ma?:D:D:DA może jakiekolwiek moje "bredzenie" zacytujesz i uzasadnisz dlaczego tak to nazywasz?Jakiekolwiek...Z tego czy poprzednich tematów byle by było to do sprawdzenia.

Gość gość
a shatyn dzien jak co dzien cos udowadnia na babskim forum :D

Gość gość
Wskaż JEDEN post w którym osoba śmiejąca sie ze mnie uzasadnia swoja reakcje. JEDEN... A potem posmiej sie z siebie x a ty wskaz w ktorym ty cos uzasadniasz i ktos powie ze ciebie popiera :D:D:D:D

Gość gość
,nie bede wiecej cie pograzac,poniewaz juz i tak sam przez prawie dekade siebie utopiles i to wielokrotnie usmiech.gif takze.. lapka.gif ))xxNIGDY nie udało ci się mnie pogrązyć al sama się parę razy pogrązyłaś swoimi chamskimi postami.Mam zacytowac?Bo ja potrafię w przeciwieństwie do ciebie...:D

Gość gość
a ty wskaz w ktorym ty cos uzasadniasz i ktos powie ze ciebie popieraxxZaraz po tym jak zostaną spełnione moje prośby...:D

Gość gość
Popieram Shatyna!

Gość gość
jak zwykle zaraz po tym jak cos ktos ...... :D:D:D:D