Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mój kumpel jest chory na głowę??

Polecane posty

Gość gość

Noo dosłownie.. nie mam przerostu ego ale wszyscy się zastanawiają.. jakiś czas temu może ze 4 lata temu ktoś tam próbował mnie z nim wyswatac nie wiem czemu . Mi sie on nie podobal po prostu byl kumplem. Stwierdził że nie podobam mu się. Dodam że z urody jestem coś Ala belluci. Mam duże powodzenie od zawsze ale ok mogłam nie być w jego typie ( nie zabolało mnie to, raczej zdziwiło bo poczułam się jak brzydula) . Od jakiegoś czasu spotyka się się różnymi babkami,chyba kogoś szuka. I co następna to gorsza.OMG Nie wiem skąd on takie pasztety bierze. Ta ostatnia jest chyba najlepsza , przypomina z wyglądu Radwańska Agnieszkę ale jest znacznie grubsza. Dodam jeszcze ze jego mama jest ładna, siostra też. Wszystkie kumpelki też ma ładne a na dziewczynę szuka takiej wiejskiej babki? Nie ublizajac oczywiście bo niektóre są ładne zwłaszcza to młodsze pokolenie i nie odstaja wiele od "miastowych"

Gość gość
Widocznie szuka kogoś o pięknym wnętrzu a nie pięknym wyglądzie zewnętrznym. I ma rację uroda przemija a piękne wnętrze będzie zawsze piękne.

Gość gość
Twoje pytanie w temacie już pokazuje jaka jesteś.

Gość gość
Wiem pytanie srednio brzmi:) skad sie biorą stereotypy ze brzydki=piękny wewnętrznie ? No niestety najczęściej jest na odwrót a świetny charakter nie ma nic do wyglądu. Znam jedna piękna babeczek i naprawdę jest aniolkiem każdy ja kocha. Dużo ładnych osób ma też fajny charakter i dobre serce. O mnie mówią że jestem wrażliwa fajna itp. Mam wielu przyjaciół wiele osób sie mną zachwyca . Dlatego myślę ze ten znajomy po prpstu chce brzydule żeby ja sobie urobic. To jedno z najpodlejszych ludzkich zachowań :(

Gość gość
A Ty jesteś piękna wewnętrznie nazywając kogoś pasztetem? Prozna lala.. osobowość też jest ważna dla facetów.. nikt nie wybiera jak wygląda pustaku. Zaraz poleca hejty że jestem pasztetem nie nie jestem, z wygladu 8/10 co najmniej ale w******ja mnie takie hejty bo jako nastolatek sam bylem brzydki i wiem jak takie słowa potrafią ranić. Zawsze staje w obronie takich osób.

Gość gość
Pewnie że osobowość jest ważna... bo wygodnictwo jest u Was na 1 miejscu:)

Gość gość
CONAJMNIEJ 8/10 to chyba w marzeniach -twoich. Będą odrazajacym nastolatkiem (przeciętni nie są wyzywani) nie mogłeś przejść tak wielkiej metamorfozy, fizycznie to niemożliwe ,teraz to możesz być max 5 chyba ze masz jakas inna skalę oceniania albo próbujesz się dowartosciowac wciskając kit na anonimowym forum. Pamiętaj że uroda to nie tylko stylizacja , to jest dodatek który może zaimponować przecietniakom,znasz bardzo szczera lecz piękna osobę? Zapytaj przez kogoś ile ci daje ;)

Gość gość
Taa i jeszcze piszesz o tym jak to piękni sa mili i przyjaźnie nastawieni. Argument z duupy, bo taka osoba już ma fajne życie jest lubiana itd często tak jest jak ktoś ma wygląd to nic dziwnego że są mili. A samotni zgorzkniali nikomu nie potrzebni brzydale mają się radować? Gdyby spadło na Ciebie jakieś nieszczęście (odpukać) i stało by się coś z Twoja twarza dalej byś byla taka z******ta i szczesliwa? Sama sobie odpowiedz mi nie musisz.

Gość gość
Pięknych kobiet szukają jedynie zakompleksieni faceci, tylko tacy zwracają uwagę wyłącznie na wygląd, to jak chęć posiadania pięknego samochodu lub domu, sposób na dowartościowanie się, pokazanie swojej pozycji, wykrzyczenie wszystkim wokół "stać mnie", ale to nie ma nic wspólnego z prawdziwymi uczuciami, to tylko głupi sposób na podbudowanie swojego ego. Drugiego człowieka można pokochać za to jaki jest, a nie za to że ma ładną buzię.

Gość gość
Głupoty pleciesz. Po 1 każdy facet chce mieć piękna kobietę ale w ostateczności mają ja pewni siebie albo zakompleksieni i bogaci . Zakompleksieni i biedni nie są pewni siebie bo nie mogą nic dac chyba że są przystojni to piękność sama ich wyhaczy ale żadna nie chce nieudacznika ( chyba że na romans albo pocieszanie po związku z badań boyem) po 2 miłość facetow to tylko pożądanie ciała a cała reszta to dodatek oczywiście dobrze gdyby była dobra uległa BO w razie zdrady wybaczy w PROBLEMACH nie zostawi do tego z wdzięcznością wypierze skarpety poda obiad i będzie zapatrzona w nic nie wartego fagasa ;) są złe kobiety i to za nimi się cierpi choć nie zawsze...

Może Twój kolega ma po prostu takie preferencje lub ma niską samoocenę i twierdzi, że nie stać go na lepszą kobietę?

Gość gość
12:04 Nawet nie wiesz jak się mylisz w ostatnim zdaniu

Gość gość
Dodajmy jeszcze, ze do pewnego momentu nawet nic nie warci faceci podbijają do pięknych ale szybko zostają sprowadzeni na ziemię. Co wówczas robią? Biorą brzydkie wciskając samym sobie kłamstwa ze niby sa wartosciowi, (jakoś muszą ego ratować )a innym to samo mowia ze wyglad sie nie liczy , robia z siebie szlachetnych. A w duchu przeklinaja je i gdy natrafi sie okazja (nawet zaplanowana przez innych) porzucaja brzydka bo przeciez nic nie czują :) jeszcze inni sa prawikami do późnej starości i siedzą w necie płynąć jadem , albo stają się g****icielami/kończą w psychiatryku. I to ie jet wina biologii. Gdyby tylko myślący ludzie się rozmnazali nie byłoby takiego problemu . Niestety , to że pptraficie czytać nie czyni Was I nteligentnych choć wielu z Was sądzi że właśnie należy do tej elity.

Gość gość
Dobra wiadomo każdy chciałby być piękny i pięknego mieć partnera, dzieci, dom, psa, samochód. KULT piękna jest niezwyciezony i oczywiście takie są prawa natury nic z tym nie zrobimy.. ale na dłuższą metę to nie wystarcza