Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obrzęg pochwy i jej suchość jak złagodzić ból

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 6 miesiącu ciąży ostatnio z mężem kochaliśmy i dzień po tym miałam i mam straszny ból pochwy przy chodzeniu i siedzeniu nie mam żadnych upławów Ale jedna strona sromu jest opuchnieta co sprawia mi i ból i trudności w siedzeniu i chodzeniu jak złagodzić ból i opuchlizne?? Już drugi dzień mam ten boli.

Gość Migea
Ja założyłam bym po prostu probiotyk ginekologiczny, Lactovaginal jest bezpieczny dla ciężarnych, szybko wzmacnia florę i zapobiega rozwojowi infekcji, a na części zewnętrzne nałożyłabym provag żel, który zawiera w swoim składzie substancje kojace i łagodzące podrażnienia.

Gość gość
Mnie różne przykre dolegliwości pochwy i okolic intymnych bardzo fajnie łagodzi żel do higieny intymnej lacibios femina. Pewnie przy poważniejszych sprawach niezbędna jest wizyta u ginekologa, ale przy drobnych podrażnieniach czy dolegliwościach ten żel sprawdza się rewelacyjnie

Gość gość
masz pewnie infekcję grzybiczą, to częste w ciąży przez zmiany hormonalne

Gość gość
Na takie dolegliwości dobrze działa też provag żel. Działa kojąco, łagodzi obrzek, podrażnienia, łagodzi świąd ale tez chroni przed infekcjami. I co najważniejsze to spokojnie i bezpiecznie można go stosowac w ciązy.