Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczadziałyście?! serduszkowanie, staram się o fasolkę, małpka, TŻ?! :O

Polecane posty

Gość gość
Autorko! I cała reszta hołoty, która to nazywa siebie mianem "matek" a te ktore sie starają terminem "sraczek"-czy nie wstyd wam sie tak wyśmiewać z osob ktorych problemu nie doświadczylyscie i za nic w swiecie nie pojmiecie co one przezywają. (Trzy słowa o mnie bo zaraz pojada hejty ze tez jestem w tamtej grupie-mam córkę 2letnia i zaszłam w ciaze momentalnie) Dlaczego wchodzicie na tematy ktore was nie dotyczą? Co was interesuje jak sie ze soba komunikują KOBIETY STARAJĄCE SIE ZAJŚĆ W CIAZE-nie żadne "sraczki". Maja swoj żargon-co was tak boli? Przeciez z wami tak dialogu nie prowadzą a miedzy soba w swoim środowisku. Głodny sytego nie zrozumie i wam radzę zając sie czyms pożytecznym niz wyśmiewaniem na Kafe innych ludzi. Przez takie jak wy nasze społeczeństwo dalej jest tak zahukane. Wsadzajcie nos w swoje sprawy i tematy ktore was dotyczą. Póki co widze jedynie frustracje i najazd z waszej strony na ludzi ktory nikomu nie zawinili swoim żargonem.

Gość gość
Zeby ci żyłka nie pękła. I co z tego? Wolnośc słowa jest, przynajmniej teoretycznie. Nie podoba się? Nie czytaj tego tematu

Gość gość
gość dziś tu autorka - otóż, starałam się o dziecko 4 lata z całym wachlarzem badań, zabiegów etc., więc doskonale wiem co się wtedy przeżywa. Z tą różnicą, że nie siedziałam na forum Staraczek i nie sadziłam takich bzdetów. Do niedawna nie wiedziałam nawet co to jest tabelka, Tż, @, owulka, tempka - ale mnie tu oświeciło :D Nie wyzwałam personalnie nikogo, a jedynie śmieję się ze sposobu pisania i slangu.

Gość gość
Oj, ze tez zawsze znajdzie sie ktos kto musi popsuc cala zabawe

Gość gość
ech idę poserduszkować się z teżecikiem. mam nadziejkę, że uda się tym razem. dziewczyny trzymajcie kciuczki za żołnieżyki

Gość gość
gość dziś fłaśnie!

Gość gość
Moze i jest to "zargon staraczek" i maja do niego prawo, owszem. A ja mam prawo uwazac, ze jest on infantylny i co najmniej smieszny :) serduszkowanie? Kto na Boga to wymyslil? Do macierzynstwa trzeba dojrzec i nie dziwie sie, ze co niektore panie nie moga zajsc w ciaze majac w glowie siano :)

Gość gość
Serduszkujcie i fasolkujcie na zdrowie!

Gość gość
skoro jest wolność słowa, to staraczki też mogą sobie serduszkować do woli i nic wam do tego

Gość gość
Załatwiłam ci tego Stoke. Odpalisz mi jedynie pięć dych, żebym mogła sobie upić parę teścików. Napisz do mnie na serduszkujacamamusia@owulka.tż :)

Gość gość
Panie które się śmieją z tych staraczek same wchodzą na ich tematy - ciekawe dlaczego? Skąd znają ten żargon? Przecież on nie występuje w innych tematach. Może są jednymi z nich?

Gość gość
A tam, p/i/e/r/d/o/l/i/s/z 14:55. Ja zaliczyłam wpadkę, a o drugie sie nie staram, wręcz przeciwnie:) na sraczki wchodze, żeby sie pośmiać :D I co, zabronisz mi?

Gość gość
nie zabronię :) sama kiedyś się z nich śmiałam, ale teraz urodziłam dziecko i chyba odpieluchowe zapalenie mózgu mam, bo już mnie to nie bawi :)

Gość gość
gość dziś masz słodziutkiego maila jak przystało na przyszłą mamusię ;) przez ciebie się poryczałam, a jestem w pracy :D:D

Gość gość
To ty w pracy zamiast serduszkować? O matko!!!

Gość gość
gość dziś rano robiłam świecę, przytulaski były wczoraj, dziś nie mogę bo żołnierzyki muszą się zregenerować ;)

Gość gość
Dajcie tz wysokobiałkowe jedzonko... Na żołnierzy

Gość gość
Do 15.22 A ty po co wchodzisz na ten temat? Jak ci sie nie podoba to nie czytaj albo lepiej idz zmierzyc tempke bo moze masz owulke i czas na serduszkowanie? Jeden z zolniezykow na pewno przerodzi sie w fasolinke, z ktorej wyrosnie przeslodkie dzieciatko... no idz, idz szybcikiem bo TŻ-cik czeka! Pamietaj zeby po serduszkowaniu trzymac nogi w gorze przez 2 h bo inaczej tescik nie pokaze cienia kreseczki i przyjdzie wstretna malpka... pamietaj, ze jak zwiarzesz wlosy w kucyk i nasmarujesz du/pe costangusem (czy czyms takim:-o) to zwiekszy Twoje szanse! A moze juz swedzi Cie prawa pięta a przedzialek na glowie ulozyl sie na lewo? Tak! Jestes w ciazy! Gratuluje. Teraz czas do ginka bo to juz 3 tydz.!

Gość gość
Moja p.i.p.u.szka pruka po serduszkowaniu: ( czy Wasze Dorotki również pierdzą po stosunku?

Gość gość
Jak pierdzi to znaczy że zapowietrzona:p

Gość czerwcówka2018
Moja pruka czasami ale teżecikowi się to podoba: )

Gość gość
15:19 ufffff....no to jestes usprawiedliwiona. Ale jutro obowiązkowo przytulanko, no bo chyba chcesz zafasolkowac razem z nami, prawda?

Gość gość
temat genialny... jesteście super :D

Gość gość
Gościu z 16:44, wiemy:D serduszkjesz razem z nami?

Gość gość
A ja nie mam z kim:(

Gość gość
gość dziś z wibratorem nie można? tylko wytrysku nie będzie :( ale nie martw się w końcu i ty zafasolkujesz ;)

Gość Alaalicja1983
pewnie że jestem z Wami. Nie nie chodzi tu o wyśmiewanie sraczek ale o ich infantylność , a jak już wpadnę przypadkiem na "ich" temat to kulam ze śmiechu jak czytam o cieniu cienia kreseczki, Swoją drogą one są obrzydliwe:D

Gość gość
dziewczyny wczoraj miałam przytulaska, jak mam się dziś ubrać do laboratorium na bete? tak bardziej dostojnie? nie wiem, futro z gronostai i czapka z lisa będa ok?