Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julia83

IUI IVF komu się udało? Kontynuacja cz.2

Polecane posty

Gość gość
Nadzieja - trzymajcie się dziewczyny :) pięknych wzruszeń i szybkiego powrotu do formy! x Penelopka - dobre nowinki :) super! i plackiem leżeć nie musisz to najważniejsze. x Ania1602 - kciuki ściskam z całych sił!!!!!!!!!!!!!!! x Biedrona1979

Dziękuje dziewczyny,jesteście najwspanialsze na świecie !!!! Ja tez wierze głęboko, ze to jest własnie ten moment. Tyle złego już się w moim życiu wydarzyło, ze teraz przyszedł czas na same pozytywne zmiany !!! Jutro pójdę powtórzyć betę i zrobię badania, które kazał Dr. Umówiłam się na czwartek do niego- pojadę z wynikami- wole jechać niż konsultować przez telefon. Nie dopuszczam nawet myśli, ze beta mogłaby nie rosnąc...

Zocha82 - ja miałam robiony scratching w ostatnim cyklu, zrezygnowaliśmy z transferu ( bo moje endo jak zawsze płatało figle ) i jeśli nic się nie zmieni ...i beta dalej będzie pięknie rosła- to mi własnie pomógł !

MiśkaD Ja mam przy swoim babyactive Shell kola pompowane i pod kraweżniki super się podjezdza,ma bardzo dobrą amortyzację. Jeśli chodzi o jeżdzenie po piachu-bylismy nim na plazy nad morzem i maz prowadzil wozek na tych wiekszych kolach bo te male nie ogarniają piasku. Mi podoba się teraz podwójna spacerówka http://www.babyjogger.com.pl/produkty/city-mini-gt-double ale zastanawiam się czy zda u nas egzamin ze wgledu na to ze zanim corcia wsiadzie w spacerowke Kuba bedzie mial 2lata i tak naprawde będzie już coraz mniej korzystał z wózka. xxxx Nadzieja trzymam kciuki aby wszystko dobrze przebiegło :) xxxx Alex wierzę że pozytywna beta przyniesie tylko coraz lepsze wiadomości :)

Hej dziewczynki! U mnie jest pęcherzyk i pulsowanie na razie na "słowo honoru". Za 2 tygodnie nastepne usg, idę z moim. Mam nadzieję usłyszeć serduszko... Nadzieja?

Nadziejko- jak u Ciebie ???? Myślę o Was !! No Lucy Ty szatanku- widzisz, tak się wystraszyłaś, ze osobiście zrobię Tobie inseminacje, ze .....Świetne wiesci !!!

Gość gość
Sylkaa moja szwagierka ma wózek Jogger dla dwójki tylko ten gdzie dziecko jedno jest za drugim. Różnica wieku równo 2 lata. W gondoli młodszy jezdzil tylko do 5miesiaca bo potem się nie moescil, a potem obaj w spacerowkach. Do tej port tak jezdza. X Nadzieja? Lilianka31

Gość gość
Dziewczyny u mnie kuzynka urodziła wczoraj synka. Termin miała na dziś ale wczoraj ją coś zaczęło kłuć wiec pojechała do szpitala. Tam niby ok, ktg w normie, odesłali ją do domu wróciła po 3godzinach z ogromnym bólem znowu ktg, dziecko bez tętna. Szybka cesarka, chyba w ostatniej chwili. Ale mały leży pod respiratorem z zapaleniem płuc i lekarze są bardzo ostrożni, bo mały bardzo niedotleniony. Dostał 1 pkt. Człowiek dba całą ciążę o dziecko a tu na koniec takie coś...:( Lilianka31

alexvan...KOchana :) tak sei ciesze :) teraz musi byc dobrze i bedzie, z kazdym dniem bedzie łatwiej w to wierzyc.trzymam kciukasy i sciskam :) julia :) u nas bywa roznie, poza tym ze wspaniale ;) ale synus nie daje mi z bardzo szansy na kontakt z innymi ludzmi;) taki zaborczy, mały Cycuś ;) podczytuje Was w pospiechu ale nie daje rady zawsze pisac.. Nadzieja, przesyłam dobre fluidy!

Gość gość
Lilianka to jest właśnie czekanie na postęp porodu :-( zdaje się ze Iza i jakiś gość pisały o tym ze teraz lekarze czekają na oznaki porodu i dopiero cc. Najwieksza głupota jaka kiedykolwiek czytalam. Dziecko zakleszczone w kanale rodnym nie ma szans na cc ale widzę ze lekarze idioci praktykują i takie rozwiązania

Gość gość
up

Gość gość
up

Alex Lilianka, mam nadzieję, że temu maluchowi wszystko przejdzie i szybciutko wyzdrowieje... Biedna Twoja kuzynka... Naprawde wierze, że się wszystko ułoży.. Biedny maluszek....

Gość gość
up

Gość Syllkaa
Lilianka31 ten jeden za drugim jest korzystniejszy bo w razie czego jak się nie mylę to wypinasz jedno siedzenie i robi się z niego pojedynczy. Jakby szwagierka chciała go kiedyś sprzedać to daj znac,może jeszcze będziemy potrzebowali,bo jak już to będę szukać właśnie używanego

Gość gość
up

Gość gość
sylkaa,rozumiem ze jestes na zwolnieniu,nadal placi ci ZUS?100%? golf

Gość gość
Nadzieja 3mam kciukasy.golf

Gość Julia83
Lilianka to masakra co piszesz. Oby wszystko było z małym ok! Lucy gratuluję! Dziewczyny nowozaciazone jakie macie terminy porodów. Muszę uzupełnić kalendarz :P

Gość gość
Up Up Up

Gość ewap156
Gość 14.32 i dla mnie to tez głupota ale tak jest blagalam swojego lekarza żeby mieć cesarek po skończonym 38 tygodniu właśnie z tego względu zew rodzinie był taki przypadek i boję się bardzo ale się nie zgodził i czekamy do zaczecia akcji porodiwej a jak nic to cesarka najwcześniej w 40tygodniu.

Gość gość
Syllka zapytam jak będzie w Polsce na święta bo oni są w Irlandii i jak cos to dam znać. Wózek zawsze przywożą ze sobą. Jest tak z nim właśnie że może być jedna spacerówka, dwie, gondola i spacerówka. Siedziska można montować tylem lub przodem. No i jakosc naprawde bdb. Wozek wygląda jak nowy. Do tego lekki i fajnie się go prowadzi. Ale chyba ogólnie te Joggery mają dobre opinie. Tylko ta gondola maleńka. Moja miała chyba 82, a tamta ok. 70 cm. X Co do kuzynki i jej dziecka to na razie bez zmian:( Maluch już ochrzczony, nie oddycha sam. Masakra. Ja też w zeszłym roku błagałam lekarza o cc wczesniej bo podobną przygodę miałam ze starszą córką. Kiedyś tu pisałam ale wielu z Was jeszcze tu nie było. Byłam tydzień przed terminem, od rana miałam skurcze co 4-5 minut, nie bolesne. Ok 18 pojechałam do szpitala. Kazali czekać że ktg w normie. Czekałam tak całą noc, rano przyszła inna położna i jak zobaczyła ktg to się za głowę zlapala bo papier był zle włożony. No i okazało się ze mala podczas tych skurczów traci tętno do zera. Od razu cc, niedotlenienie, brak oddechu, 5 pkt, no i masa badań. Na szczęście skończyło się dobrze. Juz ma 7lat i wszystko jest w porządku. No może poza lekkim ADHD;) No i na szczęście lekarz mnie rozumiał, bo mówiłam mu ze się boję no i cc bylo 2,tyg przed terminem. Tym razem na spokojnie. X Ja nie chcę nikogo straszyć tylko dziewczyny jeśli czujecie że coś jest nie tak nie dajcie się zbyć. Niech lekarz wszystko sprawdzi bo naprawdę różnie to bywa. Lilianka31

Gość gość
Lilianka koszmar!wspolczuje rodzinie.niech maluch odzyskuje oddech golf

Gość gośćEliza
Alex, Lucy gratulacje :).Kkinia gratuluje serduszka :) Pozdrawiam

Gość gość
Melduje na szybko Córcia ur.8:50, 3800 i 57 długa :-) 10/10 kocham ten CUD !! Zmęczona obolała jak diabli !! Ale szczęśliwa:-) jutro postaram się nadrobić, napisać więcej .. Nadzieja78

Gość gość
Nadzieja - aaaaa super!!!!!!!!!! :D Aleee duuuża córa :D Gratulacje Kochana!!!!!!! x Biedrona1979