Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy osoba zakochana będzie w stanie ukryć uczucie

Polecane posty

Gość gość
Można to ukryć.Ja jestem zakochana w koledze,on we mnie,ale ja mam męża i nie powiem mu tego nigdy.On myśli,że go nie cierpię,bo tak sie zachowuję,jestem niemiła i staram się z nim nie rozmawiać.Może to głupie,ale to dla jego dobra.Ja nie zostawię męża,a gdybym powiedziała koledze,że też go kocham to chciałby robić coś w kierunku bycia razem.

Gość gość
Zrób ten krok do przodu bo ja dłużej tak nie mogę i nie bój się

Gość gość
Boje się tak bardzo jak Ty. Dziekuje ze mi pomagasz i interesujesz się mną. Byłeś a przecież nie musiałeś przychodzić wiem ze zrobiłeś to tylko dla mnie

Gość gość
I jeszcze jedno gdybys się w końcu odważył mógłby być z tego coś fajnego między nami

Gość gość
Mogłoby oczywiście a nie mógłby

Gość gość
nie potrafię ukrywać, chociaż udaję że niby nic nie czuję, ale myślę , że i tak czasem się domyśla.

Gość gość
On chyba tez się domyśla a nic nie robi

Gość gość
Zrozum dziewczyno, skoro nic nie robi to nie chce. Jeśli swoim zachowaniem dałaś mu przyzwolenie a on nic, to oczywiste, że nie jest zainteresowany. Przykro mi!

Gość gość
domyśla się ale nie ma odwagi pierwszego ruchu

Gość gość
Nie dałam mu przyzwolenia ani gestem ani słowem wręcz przeciwnie robię wszystko żeby myślał ze jest inaczej i uciekam jak spłoszona.

Gość gość
15.00 będziemy tak się czaic w nieskończoność

Gość gość
Ależ oczywiście, że nie będziecie czaić się w nieskończoność. Tylko do momentu aż wasze drogi na dobre się rozejdą i wtedy nastąpi ogromna głęboka tęsknota.

Gość gość
I prawdopodobnie to niedługo nastąpi. Może za miesiąc może za dwa. A potem pustka... i prawdopodobnie bardzo sporadyczny kontakt aż się boje tego czasu

Gość gość
To zrób coś z tym, ostatnia szansa, ostatni dzwonek, później będzie już tylko żal...

Gość gość
Nie dam rady, nie mam w sobie tyle sił żeby przyjąć odrzucenie a nawet tylko zdziwienie czy każda inna reakcje. A on tez mógłby wreszcie postawić sprawę po męsku.

Gość gość
Też mi się wydawało, że się komuś podobam, że ten ktoś się we mnie kocha, ale nic nie robi z powodu swojej nieśmiałości. Tak to sobie tłumaczyłam i czekałam parę lat, nie wiem na co... Właśnie tydzień temu mogłam sobie obejrzeć jego żonę, ożenił się niedawno. Także wiesz, czasem lepiej postawić sprawę jasno niż się łudzić i żyć uczuciem, które jest nieodwzajemnione. Lepiej wiedzieć od razu, bo po co masz się angażować na darmo. Ja w tej chwili czuję się strasznie, nie do opisania strasznie.... Głupia ja :'(

Gość gość
postawi tylko się upora z byłą

Gość gość
A ja jestem pewna że on się domyślał co do niego czuję, to w jaki sposób na niego patrzałam, jak nasze spojrzenia się spotykały na parę sekund, to w jaką idiotkę się przy nim zamieniałam - serio jakby IQ mi spadło o połowę w dół. No i jeszcze czasami próbowałam udawać że nic nie czuję i obdarowywałam go wrednym spojrzeniem, musiał mnie uznać za idiotkę. Wiem, że nie miałam u niego szans bo był zajęty i nie pasowaliśmy do siebie, on był idealny a ja okropna i tyle. Na pewno się domyślał tylko był zbyt miły aby mnie wyśmiać, chociaż kto wie może i go to bawiło dlatego też nie łudźcie się że tego nie widać.

Gość gość
miłe zakochanka i pogrywanka , czemu nie wyłożyć kawę na ławę

Gość gość
Bo nie jest tak łatwo wyłożyć kawę na ławę w pewnych sytuacjach. Rodzą się tez wątpliwości typu " czy jego zainteresowanie mną i moimi sprawami wynika z tego ze coś czuje czy z czegoś więcej. "

Gość gość
Dokładnie, często jest tak że on patrzy na ciebie bo widział że ty patrzałaś na niego.

Gość gość
Ale gdy już pojawia się w konkretnym miejscu i czasie gdzie jest ona i monitoruje i sprawdza jej sytuacje to... czy to coś znaczy ? Czy kolejny " przypadek" ?:/

Gość gość
Meh, a niby skąd miał wiedzieć że ona o tej porze tam będzie? Też miałam parę przypadków gdy trafiałam na kogoś przez przypadek, czasami nawet często na jedną osobę i jakoś nigdy nie sądziłam że jestem przez tą osobę monitorowana :D.

Gość gość
Wiedział bo to wynika z ich relacji. Nie chce pisać jakich i ogólnie rozpisywać się ale wiedział na 100 procent ze ona tam jest

Gość gość
Psie czekam dnia kiedy moja finka rozpruje ci bebechy będzie klawo, farba naokoło i flaki zwisajace :-D

Gość gość
ach ta miłość skryta , dlaczego ukryta !

Gość gość
Bo nie może być jawna , proste

Gość gość
Sama sobie odpowiadasz?

Gość gość
Nie , temu komuś kto pytał. Sama wiem o tym od dawna.

Gość gość
też ją kocham ona wie ,obydwoje jesteśmy w związkach , ręce związane bo ..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować