Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 Ja tak zrobiłam,zeszłam mu z oczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 Kobieta raczej nie powie o swojej miłości?, jeżeli nie zauważy akceptacji ze strony mężczyzny, będzie starała sie zwracać, uwagi, nawet może być smutna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 bardzo prawdopodobna opcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 22.49 dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 co mężczyzna musiał by powiedzieć czy zrobić, żeby poczuła się akceptowalna przez niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 22.56 przytulić i pocałować lub wyznać uczucie to właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 to może być dla niego za trudne, chociażby dlatego, że jest w związku i nie może tego zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 dla kobiety w takim momencie nie jest istotne czy jest w zwiazku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 Jeśli takie coś w powietrzu wisi i wisi już długo to w końcu musi znaleźć ujście. Nawet jeśli są w związkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 23:05 o tak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 Natomiast faktycznie jak kobieta nie może tego przekazać, to może czuc gorycz, bo to ona pewnie bardziej przeżywać. Lub też może radośc gdyż wie, że on jest blisko i może kiedyś.... jak myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 13, 2017 Na pewno odczuwa burzę uczuć od radości i uniesienia po spotkaniu aż po czarną rozpacz, gdy uświadamia sobie , że nigdy nie zbliżą się do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 13, 2017 może tak czuć, mimo że ma męża który być może nie spełnia jej oczekiwań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2017 Tęsknię za nim.Niedlugo sie spotkamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Albo dobrze ukrywałeś, albo dobrze grałeś. Muszę pogodzić się z tym, że nigdy nic z tego nie będzie i cieszyć się swoim życiem, w którym Ciebie nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 smutno :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Bardzo smutno :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Najsmutniej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Nie spotkamy się już tak prędko i to mnie boli.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Poboli i przestanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Może on o Tobie też myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Nawet nie śmiem o tym marzyć. Wydawało mi się, że bez różnicy jemu czy się jeszcze spotkamy czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Uda się ukryć uczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Nie da się ukryć prawdziwego uczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Zawsze coś zakochanego człowieka zdradzi. Czy to spojrzenie, gesty, czy troska i zainteresowanie jego/jej problemami. Czy przesadna poważnosc i unikanie kontaktu. Czy ten charakterystyczny smutek w oczach, kiedy wiadomo że nigdy nie będą mogli być razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Widocznie dobrze ukrywałam skoro nawet się nie zorientował przez tek długi czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 gość dziś Zawsze coś zakochanego człowieka zdradzi. Czy to spojrzenie, gesty, czy troska i zainteresowanie jego/jej problemami. Czy przesadna poważnosc i unikanie kontaktu. Czy ten charakterystyczny smutek w oczach, kiedy wiadomo że nigdy nie będą mogli być razem x Tak? To co powiesz na to, że to wszystko widziałam, a okazało się, że wcale niczego nie chciał. Wydawało mi się, że cieszy się gdy mnie widzi, że dobrze nam się rozmawia, czasem się peszył, czasem unikał spojrzen, inicjował delikatny dotyk, zaczepiał żartami, a podczas ostatniego spotkania nie dał nawet cienia nadziei, nawet grama niedomówień, tak jakby tamtego nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Może boi się ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Raczej nie bo to dojrzały mężczyzna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 gość dziś (19:23) Mam pytanie, czy jesteś mężczyzną i mieszkasz w miejscowości, której nazwa zaczyna się na literę K ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach