Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 12 archiwum

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Alez oczywiscie ze nikt nie wie ale istnieje cos takiego jak wstępne prognozy, ktore jasno mowia o tym ze emerytura nie bedzie duza (mowimy o prognozach na te chwile)xxIstnieją.No to pomyśl jaka prognoza wstępna mogłą być w 1975 roku... I już będziesz wiedziała...:D

Gość gość
Powtórzę bo może przeoczyłaś Iftar...xxShatyn dziś Kadarka dziś Ja to się nawet czasem przez moment zastanowię czy ty naprawdę jestes taki głupi czy tylko udajesz.xxMAsz prawo.A wiesz nad czym sie zastanawiasz?Może zdradzisz chociaż jeden punkt wskazujacy na moją rzekomą głupotę.Jeden nad którym sie zastanawiasz.

Gość gość
Prognozy mogą być w miarę aktualne na góra 10 lat. A i to bardzo naciągane.Reszta to robienie głupich z ludzi.

Gość gość
Nie powinienem ale napiszę. Mój syn ma ponad 25 lat czyli jest młodym człowiekiem wchodzacym w życie. A więc wiem jak to jest. Czyli juz wiesz... Xxxx No to super jestesmy w podobnym wieku wiec moze zapoznasz mnie z twoim synem? :D Xxx Swiat sie Panie Shatyn nie konczy na twoim synu. Sama widze po sobie i po znajomych, ze jednym jest lepiej a innym gorzej. Ale prawda jest taka, ze WIEKSZOSC mlodych ludzi ma naprawde ciezki start w zyciu.

Gość gość
Swiat sie Panie Shatyn nie konczy na twoim synu. Sama widze po sobie i po znajomych, ze jednym jest lepiej a innym gorzej. Ale prawda jest taka, ze WIEKSZOSC mlodych ludzi ma naprawde ciezki start w zyciu.xxNiestety tak.Po prostu urodzili się w ciężkich czasach. I nic tego nie zmieni chyba, że wyjadą za granicę.W Polsce nie ma szans na zmianę i nie bedzie w najbliższych latach.Ciężko też mieli ci których młodość przypadłą na II WŚ czy lata pięćdziesiąte czy sześćdziesiąte.Po prostu tak jest i można się z tym nie zgadzać ale to rodzi tylko i wyłącznie frustracje a nie pomaga.

Gość gość
A czy moja młodosc byłą w dobrych czasach?Kiedy np Fiat 126p był w zasadzie nieosiągalny dla młodych ludzi tak jak żaden inny samochód?To oczywiście przykłąd.Tylko, że myśmy nie mieli możliwosci zabrania doopy w troki i wyjechania na zachód.Kiedy mandarynki czy pomarańcze były tylko w okresie świąt i to po staniu w wielogodzinnych kolejkach?Kiedy mleko skondensowane to był rarytas na który się polowało?

Gość Myrevin
Kadarka dziś Ja to się nawet czasem przez moment zastanowię czy ty naprawdę jestes taki głupi czy tylko udajesz. } o Myślę że tutaj nie ma się nad czym zastanawiać, to kompletny idiota. :classic_cool:

Gość gość
biedna PO teraz ją będzie Macierewicz z Ziobrą gnębił a ona taka dobra przecież tylko 20 tyś zł na nowo narodzenego Polaka i każdego innego długu zostawiła a mogła z 50 tyś.

Gość gość
Jakl widac Iftar po braku odpowiedzi na post "Shatyn dziś " ty nie przeoczyłaś tego postu, jego treści.Tylko "czasami się zastanawiasz" nad tym czego nie wiesz i nie masz o tym pojęcia...Obawiam się, ze to próżny trud.. Bo nie mając założeń nie masz się nad czym zastanawiać.

Gość gość
1

Gość gość
2

Gość gość
Myrevin dziś xxNAwet sie nie pytam o uzasadnienie opinii bo jak się domyślam, nie potrafisz tego zrobić, ze względu na braki w wypełnieniu twojej górnej wypustki ciała zwanej u innych głową...Oczywiście nie mówię tu o alkoholu...:D

Gość gość
4

Gość gość
5

Gość gość
to ta Twoja matka Shatyn to leń albo nieudacznica była skoro na tyle emerytury zasłużyła. gdyby choć do elity się zapisała do PO to miała by więcej. biedota . gardze biedotą. P. Bieńkowska to jest Dama!

Gość gość
gość dziś to ta Twoja matka Shatyn to leń albo nieudacznica była skoro na tyle emerytury zasłużyła. xxNa ile zasłużyła? Gdzie jest o tym napisane?Już pisałem. Bierz połowe tego co bierzesz...:D:D:D

Gość gość
Tak tylko nie kazdy ma ochotę na wyjezdzanie z kraju z dala od rodziny, znajomych, przyjaciol. Nie kazdy chce spedzac święta samotnie lub chociażby wychowywac dzieci w obcej kulturze. Ja mysle poki moge, co zrobic zeby tutaj zostać, bo dla mnie tutaj jest moje miejsce, a jesli sie nie uda to bede zmuszona wyjechac. Co z tego ze mam możliwość wyjazdu jak dla mnie to jest ostatecznosc i w pewnym sensie przymus, ktory nie da mi szczescia. Shatyn ja nigdy nie negowalam, ze wam bylo łatwiej bo mnie wtedy nie było i nie mam o tym pojecia, jedynie co z ksiazek i roznych artykulow czytanych w internecie, ale to nigdy nie odda obrazu, tego jak bylo naprawde. Ja w tych czasach nie moge miec nawet dziecka, bo zwyczajnie mnie ma to nie stac a jalmuzny od pisu nie wezme. Wam bylo ciezko, teraz nam jest ciezko, wiec nie miej pretensji i nie wysmiewaj mlodych ludzi jak sa w****ieni na rzad pis i po.

Gość gość
gość dziś Tak tylko nie kazdy ma ochotę na wyjezdzanie z kraju z dala od rodziny, znajomych, przyjaciol. Nie kazdy chce spedzac święta samotnie lub chociażby wychowywac dzieci w obcej kulturze. Ja mysle poki moge, co zrobic zeby tutaj zostać, bo dla mnie tutaj jest moje miejsce, a jesli sie nie uda to bede zmuszona wyjechac. Co z tego ze mam możliwość wyjazduxxTego też nie jesteś w stanie zrozumieć, bo kto tego nie przeżył nie ma pojęcia...MASZ MOŻLIWOŚĆ ale z niej nie korzystasz. Ale MASZ.Ja w komunie marzyłem o tym, żeby mieć paszport na wszystkie kraje świata i wize amerykańską.I nie wyjechać ale MIEĆ MOŻLIWOŚC...I ja rozumiem, ze ty tego nie rozumiesz. :D

Gość gość
Wam bylo ciezko, teraz nam jest ciezko, wiec nie miej pretensji i nie wysmiewaj mlodych ludzi jak sa w****ieni na rzad pis i po.xxNie wyśmiewam, ze są w****ieni. Bo ja też jestem.Ale wyśmiewam to, że oni nie wiedza na co i dlaczego są w****ieni...:D

Gość gość
Myrevin dziś Nie pytaj, nie pytaj... i tak jak zwykle byś nie zrozumiał.xxJak na razie to tylko otulona nie zrozumiała co udowodniłem w poprzednim topiku.Mnie nikt nie udowodnił tego, ze nie rozumiem co się do mnie pisze.

Gość gość
Ja w tych czasach nie moge miec nawet dziecka, bo zwyczajnie mnie ma to nie stac a jalmuzny od pisu nie wezme.xxA myslisz, ze mnie było stać?:D:D

Gość klaklaklaaaa
wszytkich tęskniących za naszymi hutami kopalniami i stoczniami chciałbym zapytać jaki nowoczesny bogaty kraj jest znany ze swoich stoczni kopalni i hut. znam za to taką amerycką firmę co się nazywa japko i jej roczny przychód porównywalny jest z polskim budżetem, inwestujmy więc w przemysł rolno spożywczy a będziem bogaci jak ci kałboje z ameryka czego sobie i wam życzę

Gość gość
no to mamy Rząd fachowców . weżmie się za oszustów z PO. za peezdy ich i do lochu za okradzenie Kraju

Gość gość
A skad ty mozesz wiedziec ze nie korzystam? Co wakacje podczas studiow jezdzilam za granice zarabiac i nic poza w****ieniem milego mnie tam nie spotkalo. Nie przecze, ze po dluzszym czasie byc moze bym sie przyzwyczaila i być moze bylabym szczesliwa. Wrozka nie jestem. Ale ogolnie nie czuje sie dobrze w obcym miejscu, rozmawiajac w innym jezyku itp. Dla jednych zwiedzanie swiata moze być najwiekszym marzeniem i szczesciem, a dla innych moze to byc nuda i nic ciekawego, ludzie sa rozni. Niektórzy wszelkimi silami chca zostac w polsce i kombinuja jak moga, a niektorzy uciekaja przy pierwszej okazji, bo dla nich nie ma roznicy czy tu czy tam. To ze ktos sie cieszy ze zachod stoi dla niego otworem nie oznacza, ze ja tez bede sie z tego cieszyla.

Gość gość
Ci tęsknący za kopalniami i hutami nie mają pojecia o tym, że gdyby one były to im byłoby jeszcze gorzej bo trzeba by doi tego barachła dopłacać grube miliardy.:DAle "argument" mają i używają go jak cepa...:D

Gość gość
Stąd ten wniosek...x"gość dziś Tak tylko nie kazdy ma ochotę na wyjezdzanie z kraju z dala od rodziny, znajomych, przyjaciol. Nie kazdy chce spedzac święta samotnie lub chociażby wychowywac dzieci w obcej kulturze. Ja mysle poki moge, co zrobic zeby tutaj zostać, bo dla mnie tutaj jest moje miejsce..."

Gość gość
Nie wiem czy cie bylo stac, ale ja nie mialabym nawet gdzie z tym dzieckiem pojsc no chyba ze pod most.

Gość gość
gość dziś no to mamy Rząd fachowców . weżmie się za oszustów z PO. za peezdy ich i do lochu za okradzenie Krajuxx:D:D:D:D

Gość gość
gość dziś Nie wiem czy cie bylo stac, ale ja nie mialabym nawet gdzie z tym dzieckiem pojsc no chyba ze pod most.xxA ja miałem?Mieszkałem w teatrze... Obok mieszkali aktorzy którzy by mnie "zabili" jakby im dziecko po nocach płakało i pewnie w wyniku ich interwencji nie miałbym gdzie mieszkać...