Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 13 archiwum

Polecane posty

Gość gość
igulka77 dziś X Prezydent to nie #EwaRozpacz, która pozwala strzelać do ludzi (protesty górników z początku roku).

Gość igulka77
Oczywiście, że nie. Ewa Kopacz przy prezydencie to mały pikuś. Ten dopiero nam pokaże jak się rządzi Właśnie zaczął. Oj będzie płacz i zgrzytanie zębów. Pod płaszczykiem prawa oczywiście. Takiego cynizmu, obłudy i lekceważenia wyborcy dawno nie widziałam

Gość gaajowy
bul komoruski z kaprala zrobił generała to i ułaskawić można kogo się chce. W konstytucji nic niema o wyrokach prawomocnych czy nieprawomocnych.

Gość gość
igulka77 dziś X Ciebie i Shatyna zgrzytanie zębów nie dotyczy, bo ich nie macie. Płacz również, bo istoty bezmózgie nie posiadają uczuć🖐️

Gość igulka77
A wy wyborcy PiSu z mózgami kultury nie macie za grosz Czy ja Ciebie obrażam, wyzywam? Strasznie niski poziom i intelektualny i kulturalny sobą repreznujesz gościu.

Gość gość
A to jedyny Prezydent, który kogoś ułaskawił? Mierzi mnie twoje wypowiadanie się za innych. Ja nie czuję się oszukana i lekceważona przez Prezydenta. Boicie się, dupa się pali, bo czas przekrętów się skończył. I dobrze. Bardzo dobrze. Jestem dumna z powodu postępowania Dudy. Niech jeszcze wywali komuchów z sądów i tv, wreszcie będzie normalnie, bez czerwonych k***w.

Gość gość
To jedyny prezydent który ułaskawił kogoś bez wyroku czyli nie skazanego. To prawdopodobnie działanie bezprawne lub na granicy prawa a na pewno obrzydliwe.

Gość igulka77
Jasne nich prezydent pokazuje w swojej wspaniałomyślności że przekraczanie uprawnień jest ok. Inni pójdą w ślady Kamińskiego

Gość igulka77
I sądom dał wyraźny sygnał. Róbcie sobie co chcecie a ja i tak mam was gdzieś i postawie na swoim. Coś jak u Pawlaków Sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie

Gość gość
Coś jak u Pawlaków Sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie. Tak. To przaśne, prymitywne pojmowanie prawa przez prezydenta.

Gość gość
Wałęsa nawet nie czytał kogo ułaskawiał.

Gość gość
Prezydent powołał się na konstytucje, które daje mu takie prawo. Wyłączcie TVN, włączcie MYŚLENIE :D

Gość igulka77
A Ty gościu czytaj ze zrozumieniem. Tu nie chodzi o prawo tylko o etykę

Gość gość
Etykę? PO-PSL nie miała pojecia o takim słowie :D Miał prawo i tyle. Nie ma sensu drążyć tematu dla tępych lemingów :D

Gość igulka77
Oczywiście jest prawo ale nie nie ma przymusu go wykorzystywać . Ale fakt lemingi tego nie zrozumieją. Bo zaślepione swoim prezydentem. Takie czasy.

Gość gość
A co właściwie zrobił ten Kamiński?

Gość gość
o etykę? Bul komoruski wie to najlepiej.

Gość gość
Kamiński stosował się do słów Wielkiego Polaka Józefa Piułsudzkiego "bić kvrwy i złodzieji", dlatego złodzieje z minionej władzy (na szczęście Polski) postanowiły się zemścić na nim. Niestety dla nich karma powraca i spotka ich kara za wszystkie zło wyrządzone :D PS. Żeby nie było, nie jestem katolem.

Gość gość
A co zrobił Kamiński ? Zmarły niedawno Kulczyk zalil się Kwiatkowskiemu z NIK ze Donald jeszcze nie zwolnił Kamińskiego i ten szuka afer.Trzeba było skazać no nie ?

Gość igulka77
No już z tego topika wiemy wszyscy doskonale że Komorowski to samo zło wcielone za to Duda samo dobro to powinien się zachowywać etycznie. Jakoś średnio mu wychodzi.

Gość Shatyn `
Adin, dwa, tri, czetyrje, piatć...

Gość igulka77
A Kamiński nic takiego nie zrobił tylko podżegał do korupcji, zorganizował nielegalną prowokację, wręczał tzw kontrolowaną łapówkę. Naprawdę nic takiego. Właściwie to powinien medal dostać a po śmierci być pochowany na Wawelu obok jedynego prawdziwego prezydenta.

Gość gość
gość dziś A to jedyny Prezydent, który kogoś ułaskawił? X W ogóle dziecko nie rozumiesz o co toczy się spór, więc nie zabieraj głosu.

Gość otulona_snem
baranek,a po jakiego grzyba ty wchodzisz na jego top? juz c***isalam,nie podoba sie nie wlaz ,zaloz swoj -znalazl sie moralizator :o-najlepiej pod tytulem braun i ja oraz nasza wspolna wizja swiata pod rzadami nieomylnego kk

Gość Myrevin
{ igulka77 dziś No już z tego topika wiemy wszyscy doskonale że Komorowski to samo zło wcielone za to Duda samo dobro to powinien się zachowywać etycznie. Jakoś średnio mu wychodzi. } o Zachowywać się etycznie wobec bandytów? Ktoś na ciebie z nożem skoczy a ty mu będziesz etycznie tłumaczyć że tak nie należy robić? :D

Gość gość
Kamiński złożył przed Sejmem wyjaśnienie o całej tej sprawie.Głosami posłów takze z PO i PSL a więc posłów koalicji rządzącej Sejm nie odebrał mu imunitetu.Dwa sady wczesniej oddalily wnioski prokuratury nie widząc podstaw do sprawy sądowej. Znalazł się w końcu sędzia. Prezydent dał jasny sygnał nie może być w Polsce sądów używanych do spraw politycznych.To prezydent nie śpioch z pod zyrandola

Gość igulka77
Myrevin nie rozumiem Twojej wypowiedzi Wobec jakich bandytów kto się etycznie zachowuje?

Gość gość
Edek znowu babe struga.:D

No i mamy kolejne bardzo nudne expose... Kompletnie nie rozumiem idei tego pieprzenia. :o