Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 13 archiwum

Polecane posty

Opieram się na tym co oficjalne x nie, ty się opierasz na googlach. To jedyne twoje źródło wiedzy w tym temacie. I to bardzo skromne, bo jesteś takim laikiem, że nawet nie wiesz w którym kierunku szukać. Pierdzielisz dla samego pierdzielenia.

Gość gość
Rządowe lewackie media przed ułaskawieniem "Kamiński winny, skazany" po ułaskawieniu "Kamiński niewinny", o co kvrwa chodzi?:classic_cool:

Gość gość
Niestety dużo jest w polskim prawie luk, z których mozna dowolnie skorzystac.I PAD skorzystał.Finito.xxA tutaj musze sie z toba zgodzić.Jeśli nie złamał prawa to jest właśnie tak jak napisałaś...Tylko czy przystoi prezydentowi zachowywac się jak adwokacina z Białegostoku i wykorzystywac luki w prawie, zeby jego kumpel nie poszedł siedzieć?

Gość gość
nie, ty się opierasz na googlach. To jedyne twoje źródło wiedzy w tym temacie.xxNie. Wystarczy, ze posłuchałem prawników w tym jednego który pisał Konstytucje. A więc chyba wiedział co pisze i po co...

Gość gość
otulona_snem dziś dlaczego akurat z Bialegostoku?xxNo bo to taka mała mieścina na końcu świata... :D

Gość gość
Niestety dużo jest w polskim prawie luk, z których mozna dowolnie skorzystac.I PAD skorzystał.Finito.xxA tutaj musze sie z toba zgodzić.Jeśli nie złamał prawa to jest właśnie tak jak napisałaś...Tylko czy przystoi prezydentowi zachowywac się jak adwokacina z Białegostoku i wykorzystywac luki w prawie, zeby jego kumpel nie poszedł siedzieć?xI to kończy sprawę, przynajmniej wg mnie.I tego w googlach nie przeczytałem Iftar...:OA teraz ide spac, chyba, że ktoś ma jeszcze cos do mnie...

Gość gość
To niesprawiedliwe!!! Wy dwie a shatyn sam jeden jak ten palec 😭

Wystarczy, ze posłuchałem prawników x moze i posłuchałeś ale żeś laik to niczego i tak nie zatrybiłeś.

Gość gość
Shatyn sam jak palec i do tego palec w doopie.:classic_cool:

A mi się to akurat w PAD podoba, że skutecznie robi to co chce i pokazuje innym, gdzie ich miejsce.

Gość gość
Shatyn, nie podniecaj się tak, bo ci coś stanie i wcale nie mam na myśli tego czegoś pomiędzy nogami, ale narząd w klatce piersiowej.

Gość gość
moze i posłuchałeś ale żeś laik to niczego i tak nie zatrybiłeś.xxNo to zacytuj mój post z którego wynika twoje twierdzenie i uzasadnij tę ocenę...Zobaczymy jak jest naptrawdę...Ale... OK. Wiem... I ty wiesz, ż enic nie zacytujesz bo to co napisałaś ma się do prawdy tak jak otulona do mądrości.Czyli nijak.Chciałaś a właściowie próbowałaś mnie obrazić ale jak zwykle. Głupio i prostacko a czegoś więcej sie po tobie spodziewałem...

Gość gość
o i jeszcze gosc jakis przebrzydły przyłączył sie do tych wstretnych bab!!!

Gość gość
Kadarka dziś A mi się to akurat w PAD podoba, że skutecznie robi to co chce i pokazuje innym, gdzie ich miejsce.xxNa razie nich znajdzie swoje miejsce poza tym miejscem które zajmuje w pewnej części Jarosława K.

Sawicka uniewinniona. Kamiński skazany. I właśnie dlatego PO już nie rządzi. Teraz będzie odwrotnie.

Gość gość
opinie prawnikow sa rozne,jednak zgodne co do tego ze Duda mogl tak uczynic i koniec tematuxxA tymczasem jeden z twórców Konstytucji RP...xxKalisz: to zaprzeczenie istoty prawa karnego. (http://www.tvn24.pl)

Gość gość
Kadarka dziś Sawicka uniewinniona. Kamiński skazany. I właśnie dlatego PO już nie rządzi. Teraz będzie odwrotnie.xxSawicka uniewinniona bo Mariuszek razem z Tomkiem nie potrafili zebrać dowodów zgodnie z prawem.A Mariuszek skazany za łamanie prawa i przestępstwa.Teraz wg ciebie będzie odwrotnie? :DMiłej nocy...

Gość gość
to tylko opakowanie od czopka

Dzizus...myslałam, że czasy w którzych powoływano sie na członków PZPR już minęły...

Gość gość
o i jeszcze gosc jakis przebrzydły przyłączył sie do tych wstretnych bab!!! Nie wyładuj tutaj swoich frustracji, platformowcu. Rozumiem, że jest ci przykro, ze twoja kochana partia ma teraz poparcie 17%, ale to jeszcze nie powód, by się denerwować, bo złość piękności szkodzi. Chociaż myślę, że zwolennikom platformy to nie zaszkodzi :D

Gość gość
Rzecznik Prokuratora Generalnego Mateusz Martyniuk powołuje się przy tym na orzeczenie Sądu Najwyższego z 9 czerwca 2006 roku, który orzekł, że ułaskawić można osobę skazaną prawomocnym orzeczeniem sądowym. x - Zgodnie z konstytucyjną zasadą domniemania niewinności niewinnym jest każdy, kto nie został skazany prawomocnym wyrokiem; nie można zatem ułaskawić niewinnego - twierdzi konstytucjonalista prof. Marek Chmaj. x Prof. Chmaj stwierdził, że jeśli prezydent ułaskawił osobę nieskazaną prawomocnym wyrokiem sądu, to naruszył prawo; jeśli zaś apelacja Mariusza Kamińskiego była wcześniej wycofana i wyrok się uprawomocnił, wtedy ułaskawienie byłoby zgodne z prawem. x - Przepisy regulujące kwestie ułaskawienia zawarte są w dziale XII Kodeksu postępowania karnego zatytułowanego "Postępowanie po uprawomocnieniu się orzeczenia". Sam tytuł wskazuje, że ułaskawienie dotyczy osoby skazanej prawomocnym orzeczeniem sądowym - powiedział Martyniuk PAP. x Shatyn

Amerykański aktor Charlie Sheen wyznał w wywiadzie dla telewizji NBC, że jest nosicielem wirusa HIV. - To trzy litery, które ciężko zaakceptować - powiedział. O chorobie wie od czterech lat. (http://www.tvn24.pl) x ciekawe ile k***s kobiet pozarażał...