Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atomka83

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja c.d.

Polecane posty

amimi no tak wlasnie licze ze jak ten drugi pekl to termin @ wypada wtedy na sobote. zglupialam calkiem. w kazdym razie czekam na nia. wiem ze bedzie tylko nie wiem kiedy. a ty jak tam? jak sie czujesz?

Gość Amimi
Kamyczku,poczekaj spokojnie-moze jednak nie przyjdzie :-) A ja sie czuje typowo przedokresowo. Wczorak jeszcze robilam sobie nadzieje,bo zaczelo mi byc niedobrze i slabo. Tak pomyslalam,ze moze jednak. No ale nie. Temp juz spadla,wiec dzisiaj lub jutro przyjdzie. Kamyczku,powiedz mi prosze ile po skonczeniu CLO mialas owulacje? Od przyszlego cyklu zaczynam i troche sie boje efeltow ubocznych. Nie wiem,kiedy wypadnie owulacja,a monitoring wypadnie pewnie na swieta. Tak zle i tak niedobrze. Xxx Doris,co u Ciebie? Ty na kiedy masz termin? Xxx Czy ktoras testuje jakos teraz?:-)

Gość Doris32
Amimi u mnie dzisiaj już 4dc, od wczoraj biorę Latrazol i póki co nie mam żadnych skutków ubocznych, w środę za tydzień mam pierwsze usg z serii, drugie pewnie w piątek i później przerwa na święta.

No mi tez dziewczyny przepada monitoring na swieta ide w 13dc w poatek a potem pujde po świętach. Mysle ze to wystaczy. Kamyczku poczekaj do soboty w takim razie i jak nie bedzie @ to zatestuj.

amimi owu po clo mialam w 12dc przy jednej tabletce a teraz przy dwoch to sama widzisz ze sie cos poprzestawialo, wiec sama nie wiem. ja po clo czulam sie normalnie. przypomne ze stymulowana bylam wraz z torbiela ktora caly czas jest. nie boj sie, wystarcza dwa monity, jeden przed owu a drugi po czy peklo i wsio.

laski jednak test to najlepszy sposob zeby przywolac @ haha. wlasnie przylazka tak wiec u mnie dzis 1dc. mimo wszystko nie jest mi przykro bo umowilan sie za tydz do nowego gina wiec mam nadzieje ze on bedzie mial na mnie jakis pomysl. mimo ze od starego gina mam skierowanie na hsg to podaruje sobie narazie. zobacze co mi nowy powie, ponoc bardzo dobry lekarz. trzymam kciuki za reszte ktora oczekuje , tymczasem ja wypadam z gry.

Gość Amimi
Kamyczku,a czemu nie chcesz zrobic badania? Mialabys to juz z glowy i bylabys krok do przodu. Moze tez cos sie wyjasni. Tym bardziej,ze badanie robi sie do 10 dnia cyklu. Ja sie troche boje tych tabletek,no ale jak trzeba,to nie bede sie sprzeciwiac lekarzowi.

Gość kamyczek85
amimi i tak bym nie zrobiła w tym cyklu bo święta akurat tak wypadają. a trzeba jeszcze zrobić posiew. idę do nowego i zobaczymy co dalej.

Gość Amimi
W sumie masz racje. Ja robilam wymaz przed miesiaczka i byl wazny. Po badaniu i tak dostalam antybiotyk na wszelki wypadek. Ciesze sie,ze mam za soba,bo strasznie mnie stresowalo to badanie. Teraz sie z niego smieje,bo jak zwykle steach ma wielkie oczy. I gdybym znowu musiala isc,to juz bym sie nie bala. Zobaczysz,co nowy lekarz Ci powie. Xxx DigitalGirl a jak u Ciebie? Wiesz juz,kiedy wracasz do staran? Xxx Dziewczyny,a co u reszty slychac? Straszna cisza nastala tutaj. Nikt nic nie pisze... Dajcie znac,co u Was? Ja zaczynam nowy cykl. Ale wyjatkowo dobrze to znosze. Wiedzialam,ze przyjdzie i lepiej mi z tym,ze sie nastawilam na to. Dobrego dnia Wam zycze :-)

Amimi ja mało piszę bo nic się za bardzo nie dzieje, dziś 10dc i mam wizytę u ginekologa, ciekawa jestem wyników badań i co dalej. Poza tym migrena mnie dopadła, w nocy aż wymiotowałam a dziś w pracy ledwo na nogach stoję :( Miłego dnia Dziewczynki :*

Gość gość
Justyn ja też mam bóle migrenowe,jak już się obudze z bólem głowy to ciężko wyleczyć,ostatnio jednak mi się udaje za pomocą Dexak,polecam:) u mnie dziś 13dc,nic nowego,sprzątam w domu.Kamila.

A ja na bole migrenowe biorę kropelki homeopatyczne. I wogole prawie nie miewam takich boli biore je jakies 8 miesięcy migreny byly slapsze na początku ale ostatnio nie mam wcale. Polecam. Teraz inaczej wogole moge funkcjonować i zyc bez zadnych obaw ze mogę dostać atak.

Gość Doris32
Justyn i jak tam po wizycie?

Gość DigitalGirl
Amimi, w tym cyklu zrezygnowaliśmy ze starań. Tak szczerze mówią to sex był raz...po prostu musieliśmy odpocząć oboje od kochania się na zawołanie. Co do wznowienia to 23 mam termin @ i potem do dzieła, o ile dostanę w terminie bo różnie może być. Planowaliśmy iść na monitoring w tym cyklu, ale zobaczymy c z tego wyjdzie bo mieliśmy duuuuzo wydatków i nie wiem czy podołamy finansowo :/ I tak to..u mnie obecnie dalej wymioty rano, jajniki kłują, brzuch pobolewa. Samopoczucie z d**y :)

Cześć Dziewczyny, piszę dopiero dziś bo wczoraj nie miałam jak. Po wizycie wygląda to tak: prolaktyna 11ng/mol, spadło z 37. Reszta badań ok, dostałam jeszcze skierowanie na tsh. Jeśli chodzi o mój guzek w piersi to za pół roku mam powtórzyć usg i jakby się coś niepokojącego działo to biopsja. Mój mąż ma powtórzyć badanie nasienia, planujemy to zrobić za ok. 2,5 tygodnia jak będę mieć @, bo wtedy tak czy siak będzie zmuszony do wstrzemięźliwości ;) I to w sumie tyle, za miesiąc kolejna wizyta. Dziękuję za porady w temacie migren, kropli homeopatycznych nigdy nie stosowałam, może czas zacząć :) Miłego dnia!

Justyn to super, że prolaktyna tak spadła, być może poprzednie badanie robiłaś w trakcie jakiegoś stresującego okresu. Twój ginekolog ma może jakieś pomysły na to skąd mogą się brać Twoje plamienia? Mówił coś na ten temat?

Gość gość
DigitalGirl czasem raz wystarczy :D Ja dziś bodajże 14 dc.W oczekiwaniu na ten szczęśliwy dzień z dwóch kresek,rozmyślam..m.in. jakby to było jakbym była w ciąży, a moja teściowa mnie potrzebuje,nie może sporo robić bo miała usuwaną endometrioze.Kamila.

Doris mój gin tym razem nic nie mówił na temat plamień, ja sama tylko o tym wspomniałam bo ostatnim razem miałam je tylko 2 dni przed @, wierzę że się to jakoś samo unormowało.. A z tą prolaktyną to sama jestem zaskoczona, żadnych leków na spadek nie brałam.. Ale czuję się wyraźnie lepiej niż w tych cyklach gdy wyszła mi wysoka. A Ty badałaś ją ostatnio? Sprawdzałaś czy coś się zmieniło?

Justyn nie sprawdzałam od ostatniego badania, mój ginekolog powiedział, że tak nisko podniesiona prolaktyna na bank nie wpływa na moje problemy z zajściem w ciążę więc nie zajmowałam się już tym tematem. W sumie to dalej nie wiem co jest u mnie nie tak - po monitoringu i kompleksowym badaniu hormonów wygląda na to, że wszystko jest względnie w normie i cholera wie czemu nie udaje się 9 czy 10 cykl pomimo, że za pierwszym razem udało się już w 4 cyklu :/

Doris a Twój M miał robione badania? Jeśli o tym wcześniej pisałaś to przepraszam ale jest tyle wpisów że czasami nie ogarniam

Tak, miał w kwietniu ubiegłego roku i wszystko jest w porządku a nawet ponadprzeciętnie dobrze, ginekolog jak zobaczył to powiedział, że tylko pogratulować :). Myślę, że problem jest gdzieś po mojej stronie ale nie wiadomo gdzie.

Gość gość
Doris skoro wszystko jest ok to pozostaje próbować dalej.moze wyjedzcie nad morze niedlugo? Masz dużo śluzu plodnego? A ja jakoś przedwczoraj miałam lekkie plamienie, maleńkie,kilka kropel ale widocznych na majtkach.Hmm..nadzieja jest:) Blondyneczko,justyn co u Was? Renia jak dzieciatko?:) Kamila.

Gość Evi1705
KamyczkU ja też miałam pełno badań do zrobienia i myślę że bez nich to żaden lekarz nic nie wymyśli . Ja to miałam ich tyle ze miałam taką małą teczuszke i tam wszystko zbierałam. Zajęło mi wszystko ponad rok i wszystkie badania były prawidłowe tylko miałam pco. No u mnie dużo dały leki inofolic clo luteine na okres a potem po pecherzykach duspathon tez byłam już załamana ale udało się teraz wiem ze warto było się męczyc i tobie przy tych wszystkich badaniach tez życzę wytrwałości

Gość gość
Cześć Dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam. Po mojej ciąży pozamacicznej ze stycznia nadal nie dostałam okresu, więc biorę Duphaston na wywołanie. Potem mam poczekać na kolejny okres i mogę zacząć kolejne starania. Tzn. mój nowy lekarz powiedział, że lepiej odczekać pół roku po tym Metotreksacie, ale w szpitalu mówili mi, że 3 miesiące wystarczą, więc ja zacznę po 5. Mam nadzieję, że już będzie ok. Codziennie biorę aż 1000 jednostek kwasu foliowego, żeby go dobrze uzupełnic. Lekarz mi powiedział też, że mój jajowód na pewno się do niczego nie nadaje, więc mam go nie brać pod uwagę. Trochę mnie to dziwi, bo przecież nie miałam laparoskopii, a nawet po takich zabiegach lekarze nie mówią kobietom, że ich jajowód jest już na pewno do niczego. Trochę mnie to martwi. MILKA

Gość DigitalGirl
Milka, dla mnie lekarz powiedział przed laparo że mam wodniaka i najprawdopodobniej jajowód do usunięcia bo nic z niego nie będzie. I co? W trakcie laparo okazało się że jajowody i jajniki są w najlepszym porządki. Także spokojnie, może nie jest tak źle jak mówi.

Ale tu ucichlo. Wszyscy chyba juz na swieta sie przygotowują. Ja mam do gina w piątek na monit! Co u was kobitki?

Aga no właśnie też o tym dzisiaj myślałam - że forum strasznie ostatnio zamula. Dużo dziewczyn przestało być aktywnych po tym jak zaszły w ciążę albo urodziły, zaledwie kilka ze składu sprzed roku dalej walczy, mało ostatnio nowych (po jesiennym wysypie). U mnie dzisiaj 9dc w środę estradiol do zbadania i pierwsze USG z monitu,to w sumie najlepszy moment cyklu bo jeszcze bojowe nastawienie i nadzieja, że może akurat tym razem :).

Gość Amimi
Czesc Dziewczyny,u mnie tez nic nowego. Zaczynam brac Clo i jestem pelna obaw. Mam nadzieje,ze 5dni szybko minie i nie bede miec skutkow ubocznych. Batalam tez estradiol i mam22 pg/. Nie wiem,czy to dobrze czy zle,ale moze sie dowiem po wizycie. Moze Wy cos wiecie? Ja rok temu sie nie udzielalam,ale caly czas sledzilam watek :-)

Gość Ruda31
Witajcie kochane.Faktycznie tu ucichło :-( U mnie dzis 20dc i co przyszła @ niewiem o co chodzi?Jajniki mnie bolały od 12dc do 14dc i dzis przy siusianiu zauwazylam krew,myślałam ze to plamienie ale nie stety rozkręcą sie na dobre.Od rana kłucie jajników i bol w podbrzuszu. Ostatni sex był w 9dc Podjęłam decyzje o odejściu od męża nie da sie z nim żyć normalnie żadne argumenty do niego nie trafiają i wygląda na to ze jestem ofiarą przemocy i fizycznej i psychicznej smutne ale prawdziwe,może ta szybsza @jest wynikiem stresu bo za nic na świecie sie jej nie spodziewałam :-( Życzę wam kochane owocnych starań,będę Was czytać i raz na czas odezwe się co tam u mnie i byc może powrócę do wątku z odpowiednim partnerem do roli męża i ojca dla mojej kruszyki :-)

Doris to widze ze idziemy podobnie ze u ciebie plodne na święta sie zapowiadają? Amimii niestety nie badalam tego hormonu to ci nie podpowiem. A na wyniku nie masz podanej normy? Ruda tak mi przykro t moze faktycznie lepiej ze nie ma tej ciazy wiem ze to przykre bo pragniesz dziecka ale moze nie warto z tym facetem . Naprawde zycze ci powodzenia i wytrwałości. Napewno znajdziejsz kogos odpowiedniego. Nie opuszczaj nas odezwij sie czasem. Moze faktycznie okres przyszedł szybciej ze stresu czasem sie tak zdarza. Zobaczysz czy kolejne juz przyjda w odpowiednim czasie.