Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wiadomo już coś o zaginionej Ewie Tylman?

Polecane posty

Gość gość
A moim zdaniem Ewę porwali kosmici, przebrani w stroje teletubisiów. Mam przeczucie, że tak było i że ona żyje na marsie razem z Elvisem Presleyem, którego, przecież też porwali tylko, że jego akurat zielone ludki. 🖐️

Gość gość ten jedyny
do goscia z gość 2015.12.02 i potem tez Przeżuwaćz podobnie pisze- naniosłas mnie na taką myśl. Że Ewa mogła miec romans albo poprostu chciala zerwać z Adamem ( zresztą ten niebieski tez się Adam nazywa tylko ze adam Z a jej chłopak O a ja pisze o jej chłopaku)-wiec cos się psuło w ich zwiazku albo wydarzyło albo ona dowiedziala sie czegos czego nie powinna wiedziec, motyw juz dojda prokuratorzy,ale do sedna: tak wiec jej chłopak postanowił ją zlikwidowac a robote zlecił jej koledze!!! moze planował to od dawna a teraz nadarzyla sie okazja-impreza integracyjna na ktorej ewie mozna 'cos" podac tak zeby była posłuszna. i tyle. A kto ją załątwił,czy sam kolega,czy moze jakis czekajacy pletwonurek,hm,chyba az tak to nie bo to byłby tez kolejny swiadek a po co. Pewnie sam kolega czyli Niebieski mogł ją łatwo załątwic,bo byla w takim stanie jak to widzielismy-nieprzytomna i uległa. Wiec nawte mogł jej nad tą rzeką psiknac gazem w twarz zeby stracila przytomnosc albo walnąc w głowe i wrzucic do rzeki,to wszystko mozna zrobic w te czarne 8 min ktorego nie uchwycila kamera (miedzy ostatnim momentem gdy widac ich jeszcze razem a po 8.min niebieski idzie juz sam). mieli sposobnosc- pijana dziewczyna,łatwa,odurzona, łątwo ja wrzucic do rzeki,bedzie ze spadła sama, a ciala dlaczego nei ma? bo pewnie prad ją porwał gdies daleko. Moim zdaniem powinni przeszuakc jej i jego komputer,laptop,tel itd wszystkie urzadzenia do komunikowania się. zresztą ich zachowanie pozniejsze na to wskazuje-niebieski wyraznie ją ciagnał w konkretne miejsce a po robocie dzwonił przeciez do jej chłopaka i rozmawiał 10 min to juz policja wie.poza tym dziwne ze jej ukochany nie martwił się nia i wogole ze pozwolił jej na zabawe z innym po nocach,wielkie picie i nie mowcie ze to normalne.spokojnie zgłosił jej zaginiecie popołudniu jak juz ciało się sporo przemiesciło. urwał kontakt z jej rodzicami. wiele oj wiele jest haków na jednego i drugiego.

Gość gość
Podobno wg TTV tam na tym trawniku wczesniej pojawil sie gang na rowerach trojkolowych. To byly wlasnie te dziwne niewyrazne postacie na tym nagraniu z duzej odleglosci. Telewizja twierdzi ze poruszali sie szybciej niz przecietny 80 latek wiec mogli szybko zniknac z tego miejsca

Gość gość
To ci gang :D

Gość gość
Szefem byl Olsen:-D

Gość gość
Wczoraj późnym wieczorem Rutkowski powiedział, ze najprawdopodobniej odnaleziono ciało w Warcie, dzisiaj ma potwierdzić te informacje

Gość gość
Czytalam i jest wyraznie napisane ze nie ma jeszcze. Czego straszysz? Biedna Ewa . Napisali odnaleziono cialo a wcale nie. Pies cos wytropil ale nic nie wiadomo. Dlaczego ten pan detektyw mowi zawsze cos czego jeszcze nie ma. Znaleziono reke i odrazu wrzucili na net ze reka Ewy. No ludzie, jak macie dawac takie puste informacje to lepiej wogole nie dawajcie ludziom informacji w necie. Wczoraj tez czytalam o reczniku i tez bylo to glupie i nic z tego nue wynikało. Tylko tracimy internet. Raz przestraszylisvie smiercia a wogole ciala nie bylo. Co to za manipulacje nami. Kazdy martwi sie o Ewę, nawet ci ktorzy znaja ja tylko z tej minuty na monitoringu gdy szla taka biedna i niewinna. Pozdr. dla ludzi z tematu , nie jestescie juz zmęczeni tymi informacjami ktore sa nie sa żadnymi informacjami?

Gość gość
Wspolczuje rodzicom, to najgorsze co moze spotkac rodzicow

Gość gość
Oni naprawdę sa tacy durni? Podali info ze wiedza gdzie jest cialo a dziś to sprawdza, jeżeli ktoś jest w to zamieszany to przeniesie je i tyle z tego :/ poza tym dlaczego szukać zaczynają Po południu skoro od 8 rano jest już jasno? To nie Lato, ze dzień trwa 20godzin. Jak zaczną o np godz 12... to ok.16 jest szaro, godzinę później ciemność, jak oni chcą coś znaleźć czy raczej kogoś ?!

Gość gość
Tak wlasnie , tez tego nie ogarniam.

Gość gość
A wojsko gdzie jest? Dlaczego nie pomaga. Wojny nie ma, niczego nie ma, brzuchy rosna. Dlaczego nie pomagaja w takich sytuacjach i dlaczego na moście nie ma kamer. W szoku jestem. To centrum i tylko jedna kamera prywatna ja uchwycila, wstyd. Gdyby nie ta kamera to by wogole nikt nic nie wiedzial. Wiecej tych kamer ludzie, my my dzieci .

Gość gość
Mialo byc: my mamy dzieci

Gość gość
Jak te matki synów wychowują

Gość gość
ciekawe czy dziś znajdą ciało

Gość gość
Znajda ale napewno noge jakiegos pijaka albo psa

Gość gość
Znajda wielka gruba noge kogos a napiszą w necie ze to Ewy , kpina z ludzi .

Gość gość
nie mogę wyorazić sobie świadomości,że twoje ukochane dziecko, osoba o którą dbałeś, pielęgnowałeś, martwiłeś się, leży teraz gdzieś na dnie rzeki...straszne

Gość gość
I ze jakis gosciu nie probowal nawet wyciagnac z wody i nie powiadomił co sie stalo tylko spokojnie poszedl do domu.

Gość gość
Ojciec Ewy Tylman powiedział,że teraz twierdzi,że jego córka jest przetrzymywana w sekcie, mówi,że nie podoba mu się to jej ostatnie zdjęcie,zrobione jej telefonem w dniu imprezy, ma na nim bardzo dziwny ,obcy wzrok, i nienaturalny uśmiech. A tak w ogóle, to oni mają jej telefon? skoro jast opublikowane zdjęcie, które robiła swoim telefonem,więc chyba tak

Gość gość
Jeśli nie znajdą ciała w rzece to znaczy że została gdzieś wywieziona. i albo wywieziono ją żywą albo już martwą

Gość gość
Telefony robia nieladne zdjecia. Ja tez na kazdym wygladam zle i dziwnie, zdjecia gdy sie robi samemu sobie wychodza obrzydliwe i jeszcze miala przy buzi ten czarny szalik to juz wogole nie pasuje do jej buzi.

Gość gość
jak dzisiaj ciała nie znaleźli to już nie znajdą

Gość gość
Znajoma Ewy sie wypowiadala na fb, ze ten Adam O byl chorobliwie zazdrosny. Moze on cos wie? Niech niebieski chuj zacznie mowic. Sam w 8 minut by jej nie zabil. W rzece jej nie ma na pewno!

Gość gość
Skąd wiesz, że się na fb wypowiadała? Gdzie? Masz jakiś link?

Gość gośćPrzeczuwacz
Tu musi byc jakis walek z tym. Tez nie wierze by w rzece byla a nawet jest mozliwe,ze ona zyje. Jednak jesli ktos dokonal najgorszego to nie w pojedynke i nie wrzucil ciala do rzeki. Juz dawno by ja znalezli,takie spece?takie sprzety?a oni szukaja dalej?!

Gość gość
W 8 minut nie wrzucić ciala do wody? Co wy? W 8 minut to mozna wielu wrzucić do wody, wystarczy popchnac . Wiecie co? Nie wiem cholera ale cos mi sie wydaje ze on nie wrzucił jej do wody . Gdy patrze na to wszystko z boku to nie wydaje mi sie by on jej zrobil krzywde. Okaże sie jaka mam intuicje jak wszystko sie wyjaśni ale naprawde zataczali sie oboje i to ostro na chodniku, przy koncu oboje prawie by lezeli. On ze strachu potem moze otrzezwial, moze rzeczywiscie to byl nieszczęśliwy wypadek i on sie przestraszył i pomyslal ze nikt mu nie uwierzy jak bylo. Przeciez taka dziewczyna nie zadawalaby sie z psychopata. A jesli jest juz tym satanista to saranisci nie zabijają ani ludzi ani zwierzat. Wiem bo kiedys szczerze rozmawialam z dziewczyna i ona mi wytłumaczyła na czym to polega. Nie wierze ze on by ja skrzywdzil. Jesli juz to byl nieszczęśliwy wypadek po ktorym on cholernie sie wystraszyl bo kazdy by pomyslal ze zabił . Wiele osob jest niesłusznie oskarżonych. Czy ktos z was tez tak mysli jak ja ze niebieski moze byc niewinny? Przeciez mial przyszlosc, byl modelem, jest bardzo przystojny. Nie wiem kim jest i czym sie zajmuje ale zeby tak odrazu do zabicia.

Gość gość
Ja mysle, ze wersja o gejostwie jest tylko pod publike. Zaciagnal ja pod ten most, dobieral sie, ona nie chciala, zaczeli sie szamotac, ona uderzyla glowa o kamien, on w panice zepchnal ja do wody.

Gość gość
Tych postow na fb bylo multum, ale braciszek Ewy kasuje :o

Gość gość
18:36 różnie moze byc, moze rzeczywiscie byla glupia sytuacja i tak sie to skonczylo a moze ona sie w nim zakochala, nic nie wiemy, mozemy sie domyślać jedynie, pisze tu bo mi bardzo szkoda jej, jej tata ma chyba najlepsza intuicje i czuje ze bedzie tak jak jej tata mowi bo rodzice zawsze przeczuwaja jak bylo. Nie bronię niebieskiego ale ciezko tez powiedziec czy naprawde to zrobil. Rozne sa sytuacje i rozne wypadki

Gość gość
Moja hipoteza jest taka ze dziewczyna żyje chciała uciec odciąć się od rodziny ,bliskich i wyjechała z kraju a ten koleś co go podejrzewają może coś wiedział może razem cia wymyślli dlatego teraz tam coś mota.Oby żyła nie ma ciała jest nadzieja .