Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wiadomo już coś o zaginionej Ewie Tylman?

Polecane posty

Gość gość
Tak nie powinno byc ze ludzie giną , powinni wszczepiac czipy w cialo by odnaleźć ludzi. Ja bym sobie dala wszczepic a wy? a miejsca w ciele powinny byc rozne by morderca nie znał miejsca wszczepienia by czasem nie wydlubac czipa , chyba mi odbija co?

Gość gość
Sam jestes kretyn i nikt do ciebie sie nie rzucał, nie pamietam. To ty rzucasz sie do innych.

Gość gość
21:22 cipci hahaha jakiej cipci ;)

Gość gość
gość dziś A wydłubac to sobie możesz gila z nosa

Gość gość
21:33 pierwszy post: jestes bardzo niemily i chyba nie powinienes byc na tym temacie bo temat dotyczy Ewy a nie ciebie. Ty starasz sie tu byc pepkiem swiata a my czekamy na powrot Ewy

Gość gość
21:33 nie mam faceta i kuciapy ale ty mozesz miec zaraz spuchniety nos

Gość gość
Rutkowskiego zatrzymała policja jak jechał na urodziny synka. Zatrzymali również pracownika jego biura . AbW chce za wszelką cenę ukręcić sprawie łeb , bo zmieszany w to jest chłopak Ewy oraz dziwnie spokojny brat :-O

Gość gość
Szkoda mi ich obu. Dziwna sytuacja jakas. Moze rzeczywiscie ktos go zastraszyl

Gość gość
Ja p*****le, szok, ale wy macie wyobraźnię. Kazdy ma jakas wizje w glowie.

Gość gość
Po co zatrzymali Rutkowskiego ?

Gość gość
21:40 Masz kuciapę ! a tutaj ci przypomne co pisłas do mnieścierko do podłogi: gość 2015.12.02 Psycholu od przeprosin jestes wysranym gownem, powinni cie zakopać bo smierdzi na odleglosc oczko.gif a dziewczyny nie nie znaleziono i sie nie podniecaj swoja glupota imbecylu chory usmiech.gif XXX 14 strona!!! Więc błagaj teraz o wybaczenie i przepraszaj mnie a ja sie zastanowię, ale raczej bedziesz mi robiła loda przez 2 godziny za karę !!!

Gość gość
Spokój. Co to ma być. Jakieś przepraszanie, przekamarzanie. Ludzie ile wy macie lat? Litości :-O Nie wiem za co zatrzymali Rutkowskiego ale jechał na weekend do rodziny. Na fb napisał, że czeka na dalsze decyzje :-(

Gość gość
21:45 a skad wiesz ze to ja pisalam haha przeciez pisze jako gosc

Gość gość
Na onecie jest już artykuł . Chodzi o zatrzymanie pracownika biura Rutkowskiego , utrudnianie śledztwa.

Gość gość
21:45 drugi post : poplakalam sue ze smiechu haha, moze założymy inny temat co i bedziemy sobie bruzdzic bo tu przeszkadzamy osobom

Gość gość
Jak Ewa bedzie żywa to wtedy wsztstko zrobie ;) nawet cie pocałuje i przeprosze, nie wiem za co przeprosze ale przeprosze. Cos podejrzany gosciu jestes ;)

Gość gość
Wszystko jest dziwne

Gość gość
weszłam tu bo myslalam ze dyskusja na temat sprawy a tu jak zwykle kłótnie.... :| wiecie że słynna "niestrawiona" to Ewa O. siostra Adama O., chłopaka Ewy. T. (pracującego w ABW)? ciekawa zbiexność imion 2 Ewy i 2 Adamów. szkoda ze nie mozna wstawiac tu linków

Gość gość
Dyskusja na temat ale jest trol ktory przeszkadza i miesza na temacie kazac sie przepraszac. Ja czuje ze niebieski nie skrzywdzil jej

Gość gość
Co znaczy "niestrawiona"?

Gość gość
No, takie złogi w dolnym odcinku jelita.

Gość gość
Rutkowski został zatrzymany jako podejrzany o fabrykowanie dowodów. http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/krzysztof-rutkowski-zatrzymany-fabrykowal-dowody-ws-ewy-tylman,600269.html Chodzi o sprawę pewnego świadka, który sam zgłosił się do poznańskiej policji przed kilkoma dniami. Twierdził, że feralnej nocy, gdy zniknęła Ewa Tylman, był na moście św. Rocha w Poznaniu. - Świadek mówił, że widział mężczyznę wrzucającego coś dużego do wody. Nie miał wątpliwości, że to właśnie Adam Z., bo rozpoznał go po wzroście, sylwetce, a w końcu charakterystycznej kurtce - relacjonował nasz rozmówca.W tym czasie funkcjonariusze mieli już zeznania kolegi Ewy Tylman, który przyznał, że widział tonącą dziewczynę, choć początkowo tłumaczył, że doszło do nieszczęśliwego wypadku. Podczas wizji lokalnej pokazał, że nie byli na moście, a pod mostem, skąd dziewczyna miała stoczyć się do wody.- Wróciliśmy do świadka. Wyznał, że wziął pieniądze od dwóch detektywów. Instruowali go, jak ma zeznać - słyszymy od prokuratora.Śledczy szybko ustalili, że chodzi o dwóch detektywów współpracujących właśnie z Rutkowskim. Dlatego też zdecydowali się zatrzymać całą trójkę. Będą wyjaśniać, dlaczego przekupili świadka i czy działali na zlecenie Rutkowskiego. Za całą operację świadek miał otrzymać około 10 tys. złotych.

Gość gość
Szok , co on kombinuje. Na chama chce udupic niebieskiego. Nie ma pewnosci ze niebieski jest winny a ten przekupil swiadkow , przeciez to przegiecie , co to sie wyrabia w tej Polsce

Gość gość
Jest świadek! Kobieta zbierająca puszki i butelki . Tej nocy siedziała na ławce paliła papierosa i widziała Ewę jak wracała z tym Adamem. Nie chce iść zgłosić na policję , drugą sprawa widziała osobę tą "czarną postać" z monitoringu która ich mijała. Podobno byli objęci wyglądali na zakochanych :-(

Gość gość
Wypuścili Rutka bo zeznawał jako świadek. Jest bliski odkrycia prawdy, ale ktoś próbuje go oczernic i przeszkodzić mu. Może to ABW -Adam O. narzeczony Ewy do dziś nie przesłuchany ? Na fb na swojej stronie napisał po północy :/

Gość gość
Ok,powiem wam jak mysle. Wiedziala o wielkiej aferze w ABW,moze nawet by poszli siedziec grube ryby z polityki i jako patriotka chciala by ludzie sie dowiedzieli kto nami rzadzi,jak nas okradaja w bialy dzien. Chlopak mial do wyboru albo on albo ona i wybral "ona",bo balby sie ze seryjny samobojca wkroczy do akcji. Sorry,ale Leppera tak zrobili,Gen.Petelickiego i wiele innych Polakow a nie zdrajcow! Wszystko wyjdzie za iles lat! Kocham moj kraj ale tych hoji nie!

Gość D Rutkowsky
Śledzę wasz wątek.

Gość gość
Jej chlopak nie pracuje w ABW!!!! To ludzie wymyslili, po tym, jak nie hccial sie poddac badaniu wariografem! Brat Ewy stanowczo temu zaprzeczyl, a wy dalej jak stado baranow.

Gość gość
Nadal nie wierze ze niebieski jest winny.

Gość gość
Niebieski nie wyglada zeby cos zlego zrobil. Normalny chlopak ktory byc moze byl swiadkiem nieszczęścia i spanikowal. Na kamerze widac jak dzwoni ale jest bardzo przerażony.