Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o rockowy styl

Czy rockowe laski nie lecą tak na kasę i auta, jak inne?

Polecane posty

Bo widzę, że mnóstwo młodych i to bardzo ładnych dziewczyn nosi się w stylu stylizowanym na rockowy, często ma nogach Marteny. I są to naprawdę atrakcyjne dziewczyny, o urodzie bywalczyń modnych klubów z muzyką taneczną. Jeszcze kilka lat temu, prawie każda młoda dziewczyna preferowała styl dyskotekowy i leciała na bogatych, przypakowanych dresów wożących się BMW.

Kiedyś ładne dziewczyny były ciężkie do zdobycia, bo nawet w najlepszych liceach szkolne gwiazdki leciały na karków.

Gość gość
moment, moment, styl a to co komu w duszy gra to różne sprawy. nie każda nosząca się na rockowo słucha tej muzyki, niestety taka moda jest teraz, żeby nosić ramoneski etc. co mnie jako słuchaczę mocnej muzyki śmieszy.

Gość gość
Dokładnie, styl ubierania się o niczym jeszcze nie świadczy, ja od zawsze słuchałem rocka i lżejszego metalu, ale w skóry, kolczyki, łańcuchy, itd. się nie ubierałem, bo nie lubię.

Gość gość
Lecą i to bardziej niż dresiary. Rockowe laski kręcą skórzane ubrania, a te nie są tanie, motory.

Gość do gość
ale motocyklisci to czesto faceci uczciwej pracy, a nie gangsterzy czy szemrani biznesmeni