Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia3390

Dziewczyby nie mam juz sił na kolejne dziecko

Polecane posty

Gość kasia3390

Mam 3,5 letniego syna , 2 letnią córkę i znów jestem w ciąży . Jest mi tak cięzko z ta dwójką . Jestem bardzo zmęczona .

Gość gość
Chyba nie az tak bardzo skoro na fiku miku mialas sily

Gość gość
Istnieje antykoncepcja

Gość gość
A ja ci zazdroszczę.

Gość gość
Wiesz, co to gumki, panienko? -,-

Gość gość
A wiesz, co to jest antykoncepcja? Nie? No to Twój problem. Po co sobie trzecie dziecko robiłaś, skoro na dwoje nie masz sił?

Gość gość
Podejrzewam, że dwójka była planowana. Wpadka z trzecią ciążą, zdarza się, ma męża. A zmęczenie spotegowane ciąża. Ja Jak byłam w ciąży to strasznie byłam zmęczona i ciągle chciało mi się spać. A obowiązków jakichś nie miałam. A autorka ma dwoje małych dzieci. Podtrzymuje, zazdroszczę.

Gość gość
Ja rozumiem jedno chcieliscie, drugie moglo sie przytrafic ale chyba wpadka.z.trzecim w tak krótkim odstępie czasu to Wasza wina...

Gość gość
Sorry nie rozumiem takich ludzi.Biologie chyba w szkole mialas!?kurcze czy konsekwencje upraweiania seksu w tych czasach SA naprawde dla niektorych ludzi obce!?Jestem kobieta ,matka ,zona tez uprawiam seks ....narodziny moich dzieci regulowalam ,man dwoje z osmioletnia przerwa bo tak chcialam i mi pasowalo- dalo sie!Sama sobie jestes winna !wspolczuje ale twoim dzieciom!

Gość gość
Ja tez mam roczne dziecko , wyczekiwane leczylismy nieplodnosc a teraz jestem w ciazy z drugim, bo wpadlismy. Jak to mozliwe ze taki los przekorny ?! Nie wiem... Rodze nie dlugo i Ci powiem zreszta sama wiesz jest ciezko. Ostatni trymestr jest tragiczny... Wielgachny brzuch plecy nie wytrzymuja juz chyba po prostu... Po porodzie po pologu zakladam spirale i biore tabletki anty...

Gość gość
Ale z was babsztyle masakra co ma isc sie zabic? Wy takie odealne? Autorko ja ciebie rozumiem sama mam dwojke takich maluchów i w leb dostaje... wiem co czujesz. Ja mam schize dlatego unikam seksu... biore tabletki + guma a i tak unikam seksu ze strachu masakra. Ja bym nie chciala trojki dla mnie to kara :o

Gość gość
To ją pocieszylyscie :o Autorko współczuje ci :(

Gość gość
19:23 To czego sobie nie zrobisz trójki? Zamiast zazdrościć?

Gość gość
Bo moze nie moze...

Gość gość
Autorko jak to się stało ze jesteś w trzeciej ciąży?

Gość gość
Pomęczy się 3 lata, a potem będzie Bogu dziękować za tą trójkę. za 2 lata starsze i drugie będą się razem bawić, a potem do zabaw dołączy trzecie i autorka odsapnie jak dzieciaki się będą zajmować same sobą. Głowa do góry!

Gość gość
Latwo to jest mowic komus takiemu co dzieci nie moze miec... Jak bylam u lekarza w drugiej ciazy i opowiadalam jednej dziewczynie ze mam corke 8 miesiecy a ja w ciazy to taka obok zaczela mnie obgadywac. Ja to uslyszalam i jej powiedzialam ci co nie miga to niech sie z zazdrosci nie wypowiadaja bo jeszcze ich tak bozia pokarze ze im nigdy ale to nigdy nie wyjdzie...

Gość gość
Ale przetrwaj JESZCZE 3 LATA bo autorka jest w kieracie juz od 4 lat :( ja bym zwariowala

Gość gość
19:39 Buhahahaha oświece cie, ale nikomu nie mów! Ciiiii uprawiała seks. ;-)

Gość gość
Będzie miał kto podać szklankę na starość i zapierdalać na emeryturę :D

Gość gość
gość dziś Autorko jak to się stało ze jesteś w trzeciej ciąży? x Następna spała na biologii... Jestem jeszcze w stanie zrozumieć, że wpadka może przytrafić się młodej dziewczynie, która jeszcze nie rodziła, niedoświadczona, siano w głowie itp. Ale matce dwójki dzieci? Chyba, że stosują kalendarzyk, to wszystko możliwe ...

Gość kassia3390
Stosowałam antykoncepcje . Chcielismy dwoje dzieci w małym odstepie wiekowym . Trzecia ciaza to wpadka . No niestety antykoncepcja nie daje 100 % - ale nie wszyscy to wiedza :) ale dziekuje za miłe słowa , tez mysle ze to trzeci semetr ciazy daje mi sie we znaki bo przedtem tego nie czułam . Wczoraj byłam wykonczona :(

Gość gość
Znam bogobojną dziewczynę, która właśnie urodziła 4 dziecko! Najstarsza jej córka ma 8 l., co 2 lata prorok. Stosuje tylko kalendarzyk, bo antykoncepcji kościoł zabrania i powiedziała, że ile razy zajdzie tyle razu urodzi i wychowa. Wróżę jej jeszcze conajmniej 3, bo jest młoda i bardzo radykalna religijnie. Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

Gość gość
Najlepsze sa zawsze wypowiedzi tych co nie moga. Bo zrobi in vitro bezplodowa bohaterka i za 5 lat kolejne i sie wypowiada... Moraly... Tak jakby lysy o wlosach opowiadal...

Gość gość
Będzie miał kto podać szklankę na starość i zapie**alać na emeryturę :D

Gość gość
Autorka ja ci wspolczuje i trzymam kciuki zeby dziecko bylo grzeczne jak aniolek a tobie zycze duzo sily i cierpliwosci

Gość gość
no oczywiscie,ze antykoncepja moze nie zadzialac ale ty bierzesz tabletki,a facet zaklada gume. A jesli juz tak bardzo nie chcialas kolejnego dziecka to tzreba bylo sie podwiazac. Teraz trudno,urodzisz i wychowasz. Stalo sie.

Gość gość
wiesz doskonale, ze jest wyjscie - usunac.

Gość kassia3390
ość dziś wiesz doskonale, ze jest wyjscie - usunac. x to nie jest wyjscie . to nazywa sie : morderstwo !