Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ślub i życie w kołchozie

Polecane posty

Gość gość

Z tym kołchozem to przeginam, ale tak się czuję. W czerwcu nasz ślub, oboje ok. 30, wykształceni, bez zobowiązań, niezła praca, dobra płaca i najważniejsze - kochamy się, jego miłość od lat czuję. Jest jednak jeden problem. Ja co prawda sroce spod ogona nie wypadłam, ale moja rodzina jest biedna w porównaniu z moimi teściami. Mamy trochę oszczędności, myśleliśmy o wzięciu niedużego kredytu i kupnie niedużego mieszkania. okazało się, że moi przyszli teściowie wymyślili inny sposób.

Gość gość
Oni kupili sobie niewielkie mieszkanie, a nas obdarowują połową domu - bliźniaka [w drugiej połowie mieszka ich starszy syn, jestem załamana, mielimy się razem dorabiać. I ich zarezerwowany pokoik na poddaszu, będą wpadać z nienacka. Płakać mi się chce.

Gość gość
nie wiem czy czekasz aż ktoś zapyta jaki to sposób czy ci braklo klawiatury....

Gość gość
wynajmijcie komus

Gość gość
mam kumpla, który nie ma gdzie mieszkac jak chcesz to poprosze go żeby sie z tobą zamienił i uwolnił cie od cierpienia:)

Gość gość
uwielbiam takie skretyniałe historie o kretynach schematyczne jak oni sami. nie lubisz teściów to im powiedz żeby wypiertalalli a jak meżowi nie psuje to niech też wypiertala. proste? proste. przy okazji dowiesz się czy bardziej kocha ciebie czy pieniazki mamusi

Gość gość
tk na logike to co ci zrobią za to? nie dadzą ci mieszkania?:D no chyba, że nie tak do końca ten pomysł ci sie nie podoba

Gość gość
tylko obawiasz sie o suwerenność swoją i waszego związku ale mieszkanko chętnie byś chapneła. już ci mówie jak będzie. sokro ich nie lubisz to oni też cie nie lubią a może raczej odwrotnie. bogaci tak mają, że nie ubią biednych a raczej lubią ich gnebic. po to zostali bogaci. nie będzie im jakaś nuworyszka poniewierała tradycji jakie zdołali wypracować przez te kilka dekad bogactwa i deprawowała syna przyszłego masona i pedała.

Gość gość
twój biedny mąż rozdarty między posłuszeństwem wobec tradycji dzięki, której jest kim jest a miłością do ciebie dzięki , której może to stracic też cie w końcu zacznie szmacic bo taka jest logik grupy:D pogódź sie z tym dla dobra wnuczków tzn dzieci. przyzwyczaj sie do mentalnego subtelnego albo i nie poniżania i skończ piertolic bo ludzie mają większe problemy niż konsekwencje kooorfenia sie z jepanymi cwelami

Gość gość
albo uruchom wyobraxnie i spójrz na to z punktu widzenia twoich potomków, oligarchów albo arystokratów ewentualnie partyjnych szych. chciałabyś żeby narażały pozycje dla jakiegos wora na sperme z pospólstwa? no widzisz. niestety na pewnym poziomie ciężko o partie na odpowiednim poziomie dlatego trzeba wychaczyć jakąś zdrową dooope z tłumu brudasów. ty w tej roli jakbyś sie nie dommysliła jeszcze:) życie jest pełne cierpienia i wymaga poświęceń;) przemysl to

Gość gość
jak dobze pójdzie to twój teściu jepnie na zawał po viagrze na jakiejś dooopie a twojej teściowej piertolnie tarczyca od wydzierania sie na podwładnych/służących/robotników budowlanych/ czyscicieli basenów albo inne robactwo. bądź dobej mysli, podtrówaj kooorfy czymś niezdrowym wyprowadzaj z równowagi, skłócaj z synem to może przejmiesz schede po cwelach a z męża zrobisz pantoflarza

Gość gość
przy okzji to załoe sie, że zamontują w chałupie podsłuch i monitoring takze miłego pozycia i płodzenia dzieci życze:D ja piertole co za fraglesy popiertolone na tym świecie zyją