Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa654

Wspólnie czekajmy na 2 kreseczki, w końcu się uda!

Polecane posty

Czytelniczka mamy córke która ma 2 lata i 8 miesiecy, dokładnie rok temu (6.01) zaszłam w drugą ciąże którą poroniłam i od lipca staramy sie ponownie tylko, że w obie ciąże zaszłam w 1 cyklu starań a teraz borykam się z brakiem owulacji, zaliczyłam też ciążę biochemiczną. W styczniu bede robić ponownie badania tylko tym razem chciałabym zrobic je żeby sprawdzić co się dzieje po owulacji bo mam wrażenie że cos się dzieje z fazą lutealną. xxxx dziewczyny zazdroszcze Wam, że chce sie Wam seksu.... moje libido to -100.... nie wiem czy to wina leków które biore czy to tak mi po tym poronieniu zostało, ale rzadko kiedy mi się chce....

...ale w sumie jak miałam dwadziescia pare lat to też mi sie chciało seksu hehehe ale wtedy nie myślałam o dzieku....

no własnie ide do ginki żeby sie dowiedzieć :) napewno progesteron ale dodatkowo chce zbadac prolaktyne i tarczyce i co tam jeszcze potrzeba. Mi kiedyś taki stary ginekolog powiedział, że bardzo ważnym badaniem dla kobiet ktore nie mogą zajść w ciąze np po poronieniu są próby watrobowe. Ja miałam robione w lipcu ale akurat byłam w ciągu antybiotykowym (5 antybiotyków w 3 tygodnie) i badania były lekko poza normą ale gin stwierdził, że to własnie przez antybiotyk. Teraz mam taką młoda ginkę i pogadam z nia o tych próbach wątrobowych

2 dni mnie nie było A tu tyle zaległości! :) Witam wszystkie staraczki i życzę samych pozytywnych testów! X U mnie właśnie skończył się okres, spróbuję z mierzeniem temperatury czekać na owulacje. :)

Witam sie w ten mrozny dzien, u mnie -18:O Nie wychodze z domu:) Ale mnie wszystko boli, stawy, brzuch, glowa starosc nie radosc:P

Kasia w koncu jestes!:) To dobrze ze @ sobie juz poszla, teraz tylko korzystac z dni plodnych:)

Ania32 ja tez mialam taki okres ze moje libido bylo wrecz na minusie:) draznilo mnie wtedy wszystko, nawet jak moj P chcial sie przytulic, juz nie wspominajac o seksie:) cos ok miesiaca w ogole nie mialam ochoty, kiedy widzialam w tv jakas scene lozkowa wrecz mnie odrzucalo od tego:) ale pozniej cos mi sie przestawilo i nie wypuszczalam mojego P z lozka:) taka nasza natura:)

Gość gośćMadziek
Cześć :) kolejny dzień bez @ Niestety nie dało rady przeniesc mojej wizyty wcześniej wiec musze czekać do czwartku. .. Najgorsze jest to czekanie. .. Miłego dnia :)

Ehh ten cykl uwazam juz za stracony. Moj P lezy z goraczka 39.5, od razu z pracy pojechal do rodzinnego i przyjechal do domu. Biedaczek:* Aby do @ i nowy cykl:) lece gotowac rosol!:)

Gość Czytelniczka24
Kasia654 testowalam ta metodę. Mi nie pomogła, ale za Ciebie trzymam kciuki. Minka 23 ubierz się ciepło :) ja też dziś ruszam w miasto.

Gość CzekamCzekamiczekam
Nadeszła @... Kolejne 4 tygodnie czekania :( Siedzę w pracy, za oknem piękne słońce - wszyscy jesteśmy rozleniwieni ;)

Gość gość
Nie mam jeszcze okresu..Powinnam dostać wczoraj,test wyszedł negatywny:/ Mam cień nadzieji na ciążę?

Czekam zobaczysz @ szybko minie, mi jakos szybka zlaciala:) Faktycznie slonce to i ja mam piekne, ale zimno strasznie:O Jeszcze miesiac temu tak wszyscy chcieli zimy, a teraz wszyscy juz maja jej dosc, a to tylko mroz:) ciekawe co bedzie jak porzadnie sniegiem sypnie?:) A mi sie marzy teraz wyjazd gdzies gdzie jest cieplutko, zeby sobie polezec na kocyku i sie poopalac ahh:)

gosc nadzieja jest zawsze:) powtorz test jutro, lub jesli nadal @ nie przyjdzie to zrob bete.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź :)Dam jutro znać.Cieszę się,że znalazłam się na tym forum..Jesteście kochane :)

Gość gośćMadziek
Gość jasne że jest szansa :) mi w pierwszej ciąży negatywne testy wychodziły w 4 Mc nawet :p

Gość gość
gośćMadziek smutno trochę ale pomyśl sobie że przed Tobą tyle bzykanka :) aż sama mam ochotę :) Ja dziś czuję kwiatki :) coś mi pięknie pachnie:) Gość a ile @ się spóźnia?

Gość gość
Ale mi te testy w 4 miesiącu ciąży wychodziły negatywne a byłam. .. takze negatywny wynik na początku nie przekreśla ciąży o to mi chodziło :) A teraz czekam na wizytę. .. 49dc ;)

Gość czytelniczka24
Dziewczyny mam taki problem, strasznie zaniedbałam zęby i wczoraj mnie 8 bolała, na szczęście spirytus zadziałał i nie musiałam brać leków , do wyrwania mam z 8 i teraz pytanie co dalej. Myśle nad zrobieniem 1 zdjęcia całej szczęki żeby się nie naświetlać i powoli wyrywać , czytałam że dają lekarze znieczulenie ale bez adrenaliny, ja tak strasznie boję się dentysty i nie wiem co robić .

Gość gośćMadziek
Czytelniczka najpierw bym poszła do dentysty na przegląd i rozmowę. Ja w pierwszej ciąży leczylam a nawet usuwalam zęby ze znieczuleniem normalnie. Ale mogłam to zrobić dopiero w drugim trymestrze. Lepiej najpierw się dowiedzieć co i jak. Rentgen tez w II trymestrze bezpieczniej robić.

Czytelniczka zapytaj lekarza i skonsultuj z to ze stomatologiem. Ja tez sie strasznie balam dentysty, ale rok temu sie przelamalam i poszlam bo bylam zmuszona. Musialam wyrwac 2 szostki, 2 zeby wyleczyc. Nie bylo tak strasznie, glowa do gory:* teraz mam bzika na punkcie moich zebow:)

Wiecie co...czytalan ten topik 500zl na dziecko i doszlam do wniosku ze jezeli to wyjdzie to kobiety z rodzin wielodzietnych i biednych beda specjalnie zachodzic w ciaze aby miec pieniadze na dzieci... Tak bedzie. To jest straszne. Nigdy nie zrozumiem czemu w biedniejszych rodzinach co roku pojawia sie male dziecko, a pozniej placz i kokejki do mopsu po zasilek.

Gość Czytelniczka24
Kochane przegląd to ja miałam i wiem co do usunięcia :( Czyli do II trymestru czekać, a drugi od kiedy się zaczyna ? 12 tc? Minka23 niestety taka prawda :( ale cóż poradzić ? Najgrosze jest to że z takich patologicznych rodzin te dzieciaki będą zabierane i sieroctwo się będzie szerzyć .

Czytelniczka 2 symestr z tego co mi wiadomo zaczyna sie od 13 tygodnia ciazy:)

czytelniczka ja w 1 ciązy leczyłam i wyrywałam zęby. Ja w ogóle mam słabę zeby i wiedziałam że w ciązy bedzie jeszcze gorzej i mój lekarz był na to przygotowany :)