Gość gość Napisano Styczeń 7, 2016 taka nachalna reklama juz mnie zniecheciła do tego edietetyka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amelka68kg Napisano Styczeń 7, 2016 Jak na razie dziś 1050 cal, może już nic nie zjem, ćwiczyłam 30 min na steperze. Nie zjadłam nic słodkiego, powtarzam sobie zdanie Liki " 5 sekund w ustach a całe życie w biodrach". Zrobiłam notatkę, tam gdzie są braki (?) można "uzupełnić", jeśli inne osoby są chętne proszę się dopisywać (Eviaczek i inne osoby) 1.01.2016 r: AMELKA 37 lat, waga 68 kg, wzrost 164 cm, udo 61, pod tyłkiem 99cm LIKA ?? lat, waga 70kg , wzrost 167cm , udo 62,5 cm, pod tyłkiem 99-100 cm SZERLI 37 lat, waga 65-66 kg, wzrost 164 cm, udo 60,5 cm, pod tyłkiem 97-98 cm NATKA 29 lat, waga 90-92kg, wzrost 170 cm , udo 66cm , pod tyłkiem 107-108 cm NASTI 20 lat, waga 67-68 kg, wzrost 170 cm, pod tyłkiem ?? AGUSIA 29 lat, waga 65kg, wzrost 170 cm, udo 61 cm, pod tyłkiem 95 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lika00000 0 Napisano Styczeń 7, 2016 25 lat :) Dziś cały dzien w biegu dopiero co przyszłam do domu i zrobiłąm sobie obiado-kolacje i na dziś koniec nie wiem czy będę ćwiczyła bo mnie brzuch strasznie boli i chyba coś mnie bierze :( pozdrawiam :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lika00000 0 Napisano Styczeń 7, 2016 Ps. ja notuje sobie co zrobilam i co zjadłam a także różne cytaty typu "całe życie w biodrach" to jak za kazdym razem otworze zeszyt to daje do myślenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amelka68kg Napisano Styczeń 7, 2016 Lika - pisz te myśli, będą naszą motywacją :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćagusia Napisano Styczeń 7, 2016 Ja zjadłam kolacje i dzis juz nic nie jem,mysle ze wytrzymam.Mój wynik dzisiejszy to ok 900 kcal i jestem z siebie dumna:) Zjadlam wiejski serek,2 woreczki kaszy jaglanej(po jednym na obiad i kolacje) i do tej kaszy sporo gotowanego szpinaku.Chyba sobie bede w stopce pisac wyniki,ale to jak zobacze czy uda mi sie wytrwac nastepne dni:P Nie no,musi sie udac:P A mam pytanie podczas diety duzo pijecie kawy?Ja kawe uwielbiam,pije nawet 5 kubków rozpuszczalnej,ale musze zaczac ograniczac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćagusia Napisano Styczeń 7, 2016 I jeszcze pytanko mam czy jak jecie np brokuły marchew i inne warzywa to wliczacie to do bilansu? bo to ponoc niepotrzebne bo organizm i tak te kalorie co maja warzywa spali trawiąc je.Nie dotyczy to oczywiscie ziemniaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amelka68kg Napisano Styczeń 7, 2016 Agusia ja wliczam warzywa do bilansu,kalorie są podane na opakowaniach mrożonek . Agusia a ile kalorii ma ugotowany woreczek kaszy ?To wyjdzie szklanka czy więcej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amelka68kg Napisano Styczeń 7, 2016 Ja piję kawę zwykłą i rozpuszczalną , średnio po kubku,czasem na dzień 3 kubki. Bez mleka,bez śmietanki i bez cukru ale dodaję słodzik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćagusia Napisano Styczeń 7, 2016 Amelka woreczek kaszy jaglanej ma 100g i około 350 kcal,wszystkie kasze mają podobną wartość kaloryczną.A z tą szklanką chodzi Ci o to czy 100 g to szklanka suchej czy gotowanej?bo 100 g suchej to mniej niż szklanka,a jak ugotujesz to bedzie wiecej wydaje mi sie,nie wiem ile dokładnie,nie mierzyłam nigdy w ten sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćagusia Napisano Styczeń 7, 2016 Amelka ugotowany woreczek kaszy ma 100g i około 350 kcal.Myśle ze to wyjdzie wiecej niz szklanka,nigdy nie sprawdzałam ze szklanką ale tak na oko to wiecej bedzie myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćagusia Napisano Styczeń 7, 2016 hehe myslałam ze nie dodało mi pierwszego posta i miałam czas na poprawienie go,bo zobaczyłam potem dopiero ze pytasz o ugotowaną:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lika00000 0 Napisano Styczeń 7, 2016 Ja uwielbiam kawe ale od tygodnia nie pije duże 300mln kubki min 5 razy dziennie to musiało być ale jak dolałam mleka to się potrafiło i 300 kcal zrobić z 0,5%mleka :( "Wolisz ciastko o którym marzysz kilka minut, czy ciało o którym marzysz całe życie?? " :) -- na dziś Na jutro-- Cele mogą zostać osiągnięte tylko przy pomocy planu, w który musimy mocno wierzyć i który musimy energicznie realizować. Nie ma innej drogi do sukcesu. :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natka2929 Napisano Styczeń 7, 2016 Hejka :) ja dzis niestety przekroczylam 1000... Zjadlam ok 1300 ... Mam dostac okres a wtedy jestem mega glodna... Ale nie poddaje sie.. Od 2stycznia ubylo mi na wadze 1.4kg dlatego mie mam zamiaru sie poddac... Od sb mam zaczac chodzic na silownie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maruuda 0 Napisano Styczeń 7, 2016 Moje wymiary mnie załamały ;( waga 75kg, udo 67cm, pod tyłkiem 108cm, brzuch 95cm. Także trochę do ubycia jest. Jak na razie wszystko idzie gładko, jeśli chodzi o jedzenie do 1000kcal ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szerli 0 Napisano Styczeń 8, 2016 Melduję, że u mnie wczoraj POPRAWA :-) - wytrwałam przy 700 cal !!!Zero słodyczy :-) Ćwiczyłam 40 min na steperze. Oby dziś był tak samo dobry bilans jak wczoraj (by nie przekroczyć 1000 cal i nie zjeść czegoś słodkiego) Ja piję kawę tylko zwykłą (sporadycznie pijałam rozpuszczalną czy cappuccino !) z jednej czubatek łyżeczki ok 3 kubki na dzień, ze słodzikiem, gorzkiej bym nie wypiła .... Lika naprawdę zaczynają mnie motywować Twoje "motta", super są :-) Po 10 dniu (czyli 11 stycznia ) dokonujemy wpisu pomiarów (waga, obwody) ??? Miłego dnia Wam życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szerli 0 Napisano Styczeń 8, 2016 Agusia może Amelka patrzy na stronę tą co ja "ile to waży" a tam sprawdzane są produkty na łyżki lub szklanki )np ile kalorii ma łyżka majonezu, ile kalorii ma szklanka ugotowanej kaszy jęczmiennej itd. Ja często korzystam z tej strony przy obliczaniu kalorii, a Wy jak obliczacie ? Lika - o tym to ja muszę myśleć codziennie, bo codziennie pochłaniałam dużą ilość słodyczy, zwłaszcza wieczorem : "Wolisz ciastko o którym marzysz kilka minut, czy ciało o którym marzysz całe życie?? " :-) Twoje dzisiejsze motto też jest super , ja już wczoraj się do niego stosowałam, a jeszcze go nie poznałam " :P Cele mogą zostać osiągnięte tylko przy pomocy planu, w który musimy mocno wierzyć i który musimy energicznie realizować. Nie ma innej drogi do sukcesu. :-) To prawda, więc wczoraj naprawdę pilnowałam kalorii i wygrałam z samą sobą nie zjadając nic słodkiego, z czego jestem dumna :-) Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Kasia Napisano Styczeń 8, 2016 Czesc dziewczyny! Czytam Was od kilku dni! I od jutra startuje! Daje sobie 3 pelne miesiace na zrzucenie tych wstretnych kg! Ja mam 36lat! Codziennie sobie mowie ze juz od dzis i tak dni leca! A ja mam dosyc juz tych wielkich ud ! Teraz konczy mi sie okres! Dlatego zwaze sie jutro rano i zmierze. I dopiszecie mnie do swojej tabelki! Bede pisala codziennie swoj jadlospis i bede tez cwiczyc! Wy tez piszcie co jecie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćagusia Napisano Styczeń 8, 2016 kochane,ja obudziłam sie wygłodniała,zjadłam 600 kcal juz:(ale spoko,nie zamierzam przekroczyc 1000:) zrobiłam sobie sałatke z serem feta oliwkami pomidorem i papryką,poszła na sniadanie i 2 sniadanie razem z 4 kromeczkami razowca.gorzej ze juz 2 kawy wypiłam i zaraz sobie zrobie trzecią,a miałam sie ograniczac:( do tego mysle czy nie kupic fajek,strasznego smaka mam,ale nie pale od miesiaca,nie chce sie wciagac od nowa...od razu pisze ze nie obwiniam rzucenia fajek o moje przytycie,w najgrubszym swoim okresie życia paliłam jak smok,wiec u mnie fajki nie działaja ''odchudzająco'',smaka mam po prostu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćagusia Napisano Styczeń 8, 2016 Witaj Kasia,a ile wazysz i jaki masz wzrost?Mi tez najbardziej własnie idzie w uda:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lika00000 Napisano Styczeń 8, 2016 Witam Kasiu u nas <3 zważę się 11 stycznia ale u mnie będą to 7 dniowe bo tydzien się będę stosować :) :) dziś zjadłam delikatną owsianke 40g otrębów i 150mln mleka 0,5% małe jabłuszko i w nagrodę ze sobię tak dobrze radzę (bez chleba ) to kupiłam na obiad grahamke nałozyłam do srodka warzywa pomidory ogórki itp jeden plaser sera (mimo tego ze jest kaloryczny) i do tego kawałeczek filetu z kurczaka Wyszedł mi w sumie zmodyfikowany burger na obiad a z drugiej strony zdrowy i przepyszny :) :) :) U mnie problem ze nie ćwiczę ale na razie tak będzie bo czasu i siły nie mam Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amelka68kg Napisano Styczeń 8, 2016 Szerli gratuluję 700 cal i dnia bez słodyczy, napisz jak będzie u ciebie dziś? U mnie na razie 800 cal, też bez słodyczy ale zobaczymy... Kasia czy inne chętne osoby do dopisania się do tabelki - jeśli chcecie skopiujcie już istniejącą tabelkę ode mnie , dopiszcie i wstawcie ze zmianami :-) Nie obrażę się . Każda z nas może co jakiś czas wstawiać ją jako motywację do działania, czy uaktualniać będziemy nasze zmiany, dopisywać nowe osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2016 Indywidualna Dieta personalna dla Ciebie dobrana do wagi,płci i lat za SMS tu http://bebjo.pl/indywidualna-dieta-za-sms/ Pierwsza w Polsce ! Otrzymaj swoją indywidualną dietę w kilku prostych krokach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Facet Amore Napisano Styczeń 8, 2016 Nie wmawiajcie sobie ze przytylyście po świętach, sylwestrze, Nowym roku. Wy przecież byłyście grube już w czerwcu. Czemu wtedy nic nie zrobiłyście? ? Nie udawajcie ze zrobicie wszystko bo w czerwcu tego roku dalej będziecie grube. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2016 hej:)ja zjadłam własnie małą wedzoną makrele i kromke razowca,czyli jakies 400 kcal i mam juz 1000,ale nie wiem czy wytrwam,jak wytrwam to zjem cos słodkiego na sniadanie w nagrode Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćagusia Napisano Styczeń 8, 2016 to wyzej to moje...kurde najgorsze te wieczory są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lika00000 0 Napisano Styczeń 8, 2016 Nie oceniaj kobiety po kilogramach bo ona zacznie Cię oceniać po centymetrach ;) Poza tym nie powinno Cię interesować życie nas wszystkich :) Zmieniamy i staramy się zmienić dla naszych bliższych i nas samych, a Tobie nic do tego.. Znam wiele takich hejterów... Znasz powiedzenie (ładnie pisząc) KOZAK W NECIE PIPA W ŚWIECIE :) :) Idz na inne fora i także próbuj uprzykrzać życie na tyle Cię tylko stać. Twoje postępowanie poprawiło mi humor, że są ludzie którzy mają tak nudne życie że wyczyniają takie cuda :D :D Pozdrawiam :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lika00000 0 Napisano Styczeń 8, 2016 Agusia dasz radę musisz :) :) :) uwielbiam makrele :) :) Niebawem zrozumiesz, ze toz co dziś wygląda, jak poświęcenie, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natka2929 Napisano Styczeń 8, 2016 I jak tam Dziewczyny? Dzis zjadlam 930kcal .. Mam nadzieje, ze juz nic dzis mnie nie skusi... Poki co jestem zadowolona ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natka2929 Napisano Styczeń 8, 2016 A co do goscia FACETA AMORE to jest jakas zenata... Facet jestes chyba jakas porazka zyciowa... Pewnie jakis gowniarz, ktoremu nic nie wychodzi dlatego mysli ze uprzykrzy zycie innym ... No masakra po prostu... Moze sam jestes fetem 150kg i ci zal? Nie mam szacunku dla takich ludzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach