Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

Filtrowanie Nowe Ponadczasowe

Polecane posty

Nareszcie przerwa i półmetek w pracy. Wiecie co? widziałam dzisiaj Oliviera, rozmawialiśmy i jestem pod wrażeniem ;) ależ ten czas leci😭 miłego wieczoru wszystkim :) do później

Gość gość
zuzka to "posup" swoja lepetyne i spadaj :P

Daa, mysle ze ten sen moze ostrzegac przed autami w ktorym zna sie kazda srubke:D, a swoja droga tez nie dawno mialem sen, ze bylem na rajdach, no jak to na rajdach, bylo kilka stluczek:D. Pewnie Ty tez sie przejelas ostatnim wydarzeniem zwiazanym z otrzymaniem prawka:D...ja spac nie moglem:P.

Dzień dobry i wieczór! :D 🖐️👄 Liness ;) :D mnie też było bardzo miło i rownież jestem pozytywnie zaskoczony! :) no wreszcie, nareszcie doszło do tego spotkania na SZCZYCIE!...:D Potwierdzam, soków warzywnych u Liness nie ma! :D ale gorzka czekolada (w dodatku moja ulubiona 90%) była ...;) :D

Daa, widze ze z podniecenia topiki pomylilas:D, ale to nic kazdemu sie zdarzyc moze:classic_cool:

Klawy ,pisalam na tym obecnym topiku i post nie chcial mi wyjsc wiec otworzylam nowa karte aby przepisac to co napisalam i faktycznie zapisalam na poprzednim topiku ,pomylka :-).Odsylam chcacych poczytac ,szczegolnie Cal i Oliviera na poprzedni topik :-) Ciekawe czy teraz wyjdzie ,ale juz nie przepisuje . ..Klawy ,a gdzie Ty tam jeszcze krazysz ? :-),moze to i dobrze ,bo zauwazyles moj zachwyt ze spotkania tych dwojga :D ...To ja zagram jeszcze dla Cal i Oliviera :D https://www.youtube.com/watch?v=KvL0tXRmQw4 Zabiore Cie wlasnie tam -Kancelaria :-p

Jak mozna nie zauwazyc podniecone dziewcze rozdajace kwiatki dookola:D.

To podniecone dziewcze jest jakies smutasowate ,ogarniete od rana dolujaca melancholia .Ide robic miksture czosnkowo -miodowo -cytrynowa ,bo katarzymy :-)

Katarek masz? A gdzie rozgrzewajacy Ulan? Niech chlopina tam zamasuje tu i tam, a nie starym, obcym babom przepycha:D. Dzisiaj widzialem pierwsze oznaki wiosny, przebisniegi rozkwitaja :D, jeszcze kilka dni i sloneczko bedzie mocniej przygrzewac:D.

Wlasnie mieszam miodek ,troche go polizalam bez Ciebie :D Przejelam katarek chyba od Ulana ,bo on pierwszy katarzyl ,a u baby nie byl przepychac rury ,polecilam jej innego przepychacza ,musze go oszczedzac dla siebie :-)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Daa - Na katar najlepiej zetrzec cegle na mial , zalac spirytusem i wypic. Jak sie bakterie popija to sie same ceglowkami wykoncza.

He ,he ,Klawy ,ale jestes łasy na miodek ,o malo sloika nie zjadles :-) Tez dzis odmrozilam ostatni kawalek sernika krolewskiego ,ktory lezakowal od swiat . Zuza ,powiedz ,ze zartujesz z ta cegla :-o Musze wreszcie zakupic ten oslawiony korzen imbiru i go zastosowac tzn ssac :-)

Niestety nie otwiera mi:( X Juz poszlo, a to bylo po jednej z imprez:D, ale nie pamietam jak to sie stalo:P X Ale nic zlego nie robilismy:D http://media3.popsugar-assets.com/files/2013/04/15/4/301/3019466/611f8052aefc0a7b_003-funny-animal-gifs-bunny-nothing-to-see-here.xxxlarge/i/Go-Away-Bunny.gif I zmykam juz spac slodkich kolorowych🖐️ https://media.giphy.com/media/2rqvYxmt2dACA/giphy.gif

Gość saam
dobry wieczór :) l Zwyczajnie nie nadążam za życiem. Szczególnie za życiem topikowym. Na szczęście nadgodziny w pracy na ten tydzień już wypracowane. Głowę do posypania popiołem też zdążyłem podstawić. l Gratuluję Celince i Olivierowi spotkania. Skoro realne kółko już się zawiązało to teraz mogą dołączać inni. Tylko trzeba zdobyć adres tego sklepu :D l Jak dobrze liczę to już za niedługo padnę na oblicze więc póki co szybko DOBRANOC wykrzycze! l l

Dobry wieczór:) o Meny już popadali spać(mój też śpi) a ja dopiero z pracy zaglądam tu do Was. No widzicie jak to przez chlapanie za dużo na forum można doprowadzić do namierzenia osoby w realu?:D Na szczęście nasz kolega Olivier to bardzo sympatyczny chłopak, faktycznie ma kitke, parodniowy zarost, słuchawki, widać, że coś trenuje :P, uroda jakby południowca. Olivier :) tylko z tego wszystkiego zapomniałam zapytać Ciebie jak masz na imię :D, zresztą Ty mnie też nie spytałeś :D ale i tak zdążyliśmy trochę pogadać bo innymi razy gdy są kolejki to tylko jest ta minutka przy kasowaniu. o Daa :) poczytałam na tamtym topiku, he he ...ale przecież Olivier nie zamierza zdobywać mojej ręki, to było koleżeńskie i pewnie podyktowane ciekawością skoro tak często bywa w moim City.

Klawy :) mój syn jest mechanikiem samochodowym i nie tylko więc musi znać śrubki w swoim aucie:D wprawdzie to nie był mój sen ale może Daa ma prorocze sny? i macie racje by nie brać tego Mondeo tylko z sentymentu? jak już pisałam...aby do soboty gdy uzgodnimy w rodzinie co i jak:) o dobrej nocy wszystkim :)

Dzień dobry wszystkim Jestem zła na siebie, bo ostatnio o najważniejszych rzeczach topikowych dowiaduję się ostatnia Nie miałam wczoraj czasu na komputer, bo oczywiście znów miałam gości a kiedy się rozjechali, to włączyłam tylko Tv. Gdybym wiedziała że będzie tu taka sensacja to przecież musiałabym wejść i wpaść w zachwyt, że jednak się udało i Olivier wykorzystał szansę. Brawo, brawo, brawo, tak się cieszę że mieliście przyjemność poznania siebie. Wow, myślę że to spotkanie musiało być bardzo ekscytujące, aż mi żal że mnie tam nie było :D Calinessa, zawsze wiedziałam że nasz Olivier, to nie tylko podróżnik , pędziwiatr, ale jeszcze łamacz serc, tak że uważaj na niego :D Klawy napisał że wiosna idzie a do mnie wrócił śnieg. Jest go co prawda niewiele, no ale zawsze :D Najgorzej było w Zakopanem, do mnie to tylko taki ogonek dotarł. Ciekawe czy dziś też będzie sypać. Wybieram się zaraz na zakupy, bo wczoraj miałam też pieczenie ciast i wszystkie jaja zostały zużyte. Powolutku przygotowuję się do niedzielnej uroczystości. Moja mamcia będzie miała równe 80 lat, więc będzie uroczysty obiad i tort z świeczkami:D Zerwę tylko kartkę z kalendarza i mykam, bo dziś czas mnie goni. Zaczynamy 11 dzień lutego. Imieniny obchodzą: Bernadeta, Łazarz, Maria Przysłowie: „Kiedy luty pofolguje, marzec zimę zreperuje” Świętujemy też dziś; Ogólnopolski Dzień Dokarmiania Zwierzyny Leśnej Europejski Dzień Numeru Alarmowego 112 Światowy Dzień Chorego Ja za bardzo nie będę miała czasu na świętowanie, więc zostawiam je dla Was. I jeszcze ciekawy cytat; „Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro.” - św. Jan Paweł II Na razie uciekam, życząc wszystkim pięknego, pogodnego dnia🌼

Gość gośćklawy
To nie ja chrapalem :) Hej dziewczyny 🌼, Calinessa, to ze Twoj syn jest mechanikiem to dobrze, bo mozesz liczyc na pomoc :), ale jaki jest pozytek z auta ktore stoi w warsztacie, ja byn sie upieral przy czyms co chcialbym miec i co pasuje dla mnie. Nawet jak pojedziesz z synen ogladac jakies model to nie dacie sie oszukac, bo on sie zna. Zaslugujesz na fajne autko, wiec kuj poki gorace:D. Milego dnia

Gość gośćklawy
Ferdzi, nie uwierzysz ale dzisiaj rano ptaki budzily mnie do pracy :),tak wiec wiosna idzie :D

Hello all :) Pozdra wiam i życze milutkiego dnia, bo ja nie spalam nic po 14 h pracy :P x Klawy a u mnie dzisiaj spadł śnieg jak szlam z pracy rano i za chwilę deszcz. U Was tez taka pogoda jest?

Ferdzi już od wczoraj jestem w pracy , sama widzisz jak pracuję , nawet nie mam czasu żeby zaglądnąc na topik. Dalej kaszlę jak stary tuberok, pilnuję się w pracy żeby mnie nie przewiało i mam nadzieję że niedługo wyzdrowieję

Gość Klawy77
Co za niesprawiedliwosc :), zeby u Was bylo zimniej jak u mnie :D. Wczoraj bylo chlodno a dzisiaj jest dosyc wiosennie :classic_cool: Hej Jola 🌼

Dzień dobry :) o Witajcie! Ferdzi :) Ty mądralo:D no szkoda, że Ciebie nie było na spotkaniu bo było by raźniej. Ostatnio uważnie oglądałam wszystkich ,,kitkowców,,:D i wczoraj zauważyłam Oliviera jak się rozpoznawczo rozglądał. Trochę nie mogłam uwierzyć, że taki model:P ale coś mi mówiło, że to chyba On:) Akurat zbierałam koszyczki bo nie było ruchu gdy podszedł do mnie zapytać gdzie znajdują się soki warzywne, no i już nie wytrzymałam i pierwsza z uśmiechem spytałam: Olivier, tak? no i się okazało, że tak:D Ferdzi:) żałuj, że go nie widziałaś ale to jeszcze nic straconego bo przecież nasz pędziwiatr może być wszędzie:D rozmawialiśmy chwilę o telefonach, samochodach, zobaczyłam sławne już Galaxy A5 no i zaraz trzeba było usiąść na kase, więc skasowałam Olivierowi czekolade. Fajnie się nam gadało więc Olivier jeszcze wrócił gdy się dokarmił w moim Bistro. Ale już dużo nie pogadaliśmy bo wtranżoliła się nam do kasowania jakaś adwokatka, pamiętasz Olivier? jak to zaznaczyła gdy na koniec powiedziałeś ,,no to do spisania,, a ona : ,,tak, tak na portalu społecznościowym, wiem coś o tym, jestem adwokatką,,:D widziałam Twoje zdziwienie w oczach;) ja to już przyzwyczajona jestem do przeróżnych zachowań klienteli w sklepie... o Jola :) dobrze, że już Ci lepiej ale niedobrze, że niedoleczona poszłaś pracować :( myślę, że załoga podejdzie ze zrozumieniem i będą Cię trochę oszczędzać. o Klawy :) u mnie też ptaszki ćwierkają, zwłaszcza sikorki. Pewnie w podziękowaniu za ziarenka słonecznika które im sypię i to już wyłuskane :D W warsztacie nasze auta nie stoją bo synio od razu na podwórku rzuca się w wir napraw bo lubi sobie pogrzebać :D A Ty masz ogród za oknem czy las, że tak słyszysz ptasie świergoty? o No i tym sposobem ja świętuję dziś Dzień Dokarmiania Zwierzyny pół leśnej pół ogrodowej:) o miłego czwartku wszystkim:)

U mnie ani śniegu, ani deszczu, ani Ani l dzień dobry! :) l cześć Ferdzi 🌻 l hej Jolu 🌻 l witaj Klawy l Co by tu dzisiaj świętować? Z numerem 112 nie mam doświadczenia bo nie było takiej potrzeby. I oby nigdy nie było bo nie wiem czy bym o nim pamiętał. Zwierzyny raczej dokarmiać nie trzeba bo zima łagodna. Dzisiaj przed świtem omal nie przejechalem przebiegającego drogę leśnego zwierzątka. Na szczęście udało się wyhamować na tyle by zdążyło ujść z życiem. To była kunq lub coś podobnego. Na choroby się nie uskarżam .... chyba że weźmiemy pod uwagę nie do końca posklejane serce. Jest chyba zbyt kruche bo co rusz to go jakaś złamie :p l udanego popołudnia czwartkowego :) l l