Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybijcie mi żonatego z głowy, błagam, brzydze sie sobą

Polecane posty

Gość gość
18.56 No właśnie nie do końca. Miałam punkt w punkt identyczna sytuacje, i on był zauroczony Mimo TO postępowanie i zachowania były bliźniacze. Wiec obalmy te tezę.

Gość gość
*19.56

Gość gość
Witam Raczej nie był zauroczony,raczej to tylko ja. Jak zachowuje sie zauroczony żonaty facet? On nawet numeru telefonu odemnie nie wziął.

Gość gość
Jedyny komplement , ktory nie dotyczył aluzji seksulanych (wg nie to tylko żart) to "jesteś super i super się uśmiechasz"

Gość gość
Uwazaj jak ma w domu rządzącą żone to żeby ci nie przyszla i nie nakopała za niego. Dziwny ten koleś, brava dla niego,ze jest taki cnotliwy wierny i kochany,ze tylko flirtuje. Serio jest taki szczesliwy, ma wdomu wszystko,ze musi w pracy flirtowac? Zastanów sie.

Gość gość
W jakim on jest wieku? Moze to kryzys wieku średniego.

Gość gość
gość dziś no tak, maca ją i jej koleżanki przy niej, tak że całe biuro się chichocze ...daj spokój - gdyby był to by nie robił z siebie debila

Gość dfsdfseeeee
Tu nie chodzi o to, że on jest żonaty, tylko totalny palant, albo takiego gra, a że żadna nie zwróci mu uwagi to po prostu ma fajną zabawę. Ok, jeżeli ta zabawa w macanki i flirt wszystkim odpowiada, ale gorzej, jak to ktoś bierze na serio, jak autorka.. U mnie w pracy też faceci żartowali i były poddteksty erotyczne i sprośne żarty, ale nigdy mi do głowy nie przyszło, że to forma zauroczenia mną lub którąkolwiek panią. Śmiech na sali. Gdyby się któryś dowiedział, że ja to tak odbieram, to pewnie by już zawsze milczeli przy mnie :D

Gość gość
on nie jest dla ciebie

Gość gość
On nie tylko mówił,..ale i dotykał. Najpierw lekko, za dłon, nastepnym razem, za talie.. Takie subtelne dotyki. Potem troche wiecej. Nie odebralam tego jako "tylko żarty". To nie byly tylko słowa. Ja go sama za ręke nie chwyciłam, nie zmuszałam. On tego chciał , z chęcia mi w czymś pomagal, bo wiedział,ze przyjde osobiscie po odbiór. Ja dziekuje wszystkim za wypowiedzi. Przedstawilam wam sytuacje, bo chcialam spytac doswiadczonych co mi grozi, czy zachowa to do siebie...czy powie innym (mamy tylko 3 facetów w pracy, tłum to nie jest) Czy przy mnie grał fajnego, a zaplecami śmiech:( Tylko to chcialabym wiedziec. Czy zauroczylam sie w kims fałszywym, czy jednak fajnym i wiernym.

Gość gość
Wymyślam sobie jego najgorsze wady, np bardzo sie poci, czesto miał plamy pod pachami, czasami nieladnie od niego pachnialo,serio, bardzo brzydko. I tylko raz pachniało mu nieladnie z ust. Ale wszyscy ejstesmy tylko ludźmi. I to wszystko. Reszta od a do z podoba mi sie. Męczy mnie ta sytuacja,ale jesli jedynym sposobem zeby sie oduroczyć będzie zwolnienie sie z pracy(ktorej tak długo szukałam) ..to to zrobie :(

Gość gość
"fajnym i wiernym" - to już wiesz, że wierny nie jest, chociażby w stosunku do żony :D ...tak samo wobec innych pań, które dotykał ...ehhh, szkoda słów .. Zapytaj się sama siebie - czy chciałabyś takiego męża mieć ? Czy chciałabyś, żeby Twój mąż w pracy takie cyrki uskuteczniał ,a Ty w domu z dziećmi ? Gdzie tu jego fajność ? Nie jest wierny żonie, nie byłby Tobie. Tylko gogusia struga ...fe

Gość gość
On mi powiedział,ze tak na prawde to nic sie nie wydarzylo i jest z tych co są wierni wiec dlatego nie chodzi z nimi na kawe na miasto bo to jest jakby początek romansu a jemu romans nie wglowie. Jednoczesnie zaprasza mnie na kawe do biura, chce sie "wygłupiac" ale tylko w pracy. Wiec jemu chyba chodzi o to,ze powinnam pogratulowac jego żonie,ze potrafił mi sie oprzeć.

Co Ci niby przeszkadza? Jak byś miała z tego fajny seks i nie angazowała się emocjonalnie to korzystaj.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Witam Co bym z tego miala? Ja tego nie planowalam, zauroczylam sie i koniec. On mnie podrywal,w sumie flirt byl z obydwu stron,ale nie sądzilam,ze sie zauroczę..dużo o nim myslalam itd. Gdybym do tego podeszla chlodno, na luzie. Ale on tez zamiast mnie ignorowac to zblizał sie do mnie, prowokował.Podpuszczał. To nie tak,ze on uciekał, a ja go uwodziłam.

Gość gość
Chciałabys takiego co sie poci i smierdzi? :) wybijam ci go z głowy

Gość asicaj
Do dfsdfseeeee wczoraj czy to normalne i każdy facet tak się w pracy zachowuje nie widzisz nic w tym dziwnego czy nie przeszkadzało by Ci gdy twój też tak by się zachowywał? Ja mam z tym problem

Gość gość
Ale mi nie chodzi o to, ze on sie nie zauroczyl. Mnie chodzi o to, czy to taki typ, ktory podrywa dla jaj, dla smiechu, obojetnie czy ladną czy brzydką, byleby sie dowartosciowac a potem smiac z kolegami. Wtedy niebylby wart niczego. Ale jesli mu sie naprawde podobalam to jestem wstanie mu to wszystko wybaczyc. Z waszych opisow jednak wygląda na takiego, ktory jest najgorszym typem, bo potem sie smieje z takiej kobiety. Staram go sobie obrzydzic, np wyobrazic ,ze sie przytulam do niego a on fatalnie pachnie

Gość gość
Pertolisz takie durnoty ,ze zaczynam podejrzewac ,ze jestes tym niedorozwojem Maciusiem B .

Gość asicaj
Do dfsdfseeeee wczoraj czy to normalne i każdy facet tak się w pracy zachowuje nie widzisz nic w tym dziwnego czy nie przeszkadzało by Ci gdy twój też tak by się zachowywał? Ja mam z tym problem

Gość gość
Dlaczego uważasz,że p*****le głupoty. wkopałam sie w coś i teraz żałuje i chciałam was zapytać o rade. Co w tym złego/?

Gość gość
Kawa z koleżanką to zdrada a macanie jej to nie zdrada ? Chyba żyję w innym świecie ? Jesteś nim zauroczona i nie myślisz racjonalnie. Jak ci przejdzie to przeczytaj jeszcze raz co tu napisałaś a może wreszcie zrozumiesz jak jest naprawdę.

Gość gość
Owszem, Tak mi wytłumaczył. Jak wyczuł,ze sie zauroczylam to przystopował, bo nie chciał iść dalej. Jest ok dla mnie i nie chciałam sie pakować z nim w romans. Ale serio tak z tego wybrnał ,to co bylo miedzy nami to tylko flirt i na flircie sie kończy bo on "nie z tych co skaczą w bok" . Faceci to jednak za zdradę uważają tylko sam seks,

Gość gość
I dlatego autorko ten zonaty to ostatnie dno. Wez mu powiedz durniu jeden, skoro masz żone, i znia sie całujesz, i to robisz, to po jaką cholere macasz inne? Czyżby ci czegos brakowało w domu/ Sorka,ale nie wierze,ze facet dotyka inne kobiety ot tak sobie dla jaj. Sam z siebie robi durnia, czegos mu brakuje i pewnie żona trzyma go krotko. Niech s*******a

Gość gość
Nie gniewaj sie autorko,ale jednak masz do czynienia ze zdrajcą. On moze tylko tak przed tobą zgrywa. Flirtuje z toba, dotyka, maca, mami, chce cie widywac u siebie w biurze,nie wiem co tam jeszcze sie stalo, pocałowal cie w usta... Mysle,ze na tyle mu sie podobasz. Ale jak spotka kobiete, ktora na prawde bedzie bardzo ladna i go kręcila to nie zawaha sie. Pojdzie na calosc, sam ją na kawe na miescie zaprosi:) Takie jest moje zdanie. Ten facet to dno. Nie osmieszaj sie dodatkowo. NIe podobasz mu sie aż tak bardzo. Czy ktos sie ze mną zgodzi? Agawa

Gość gość
faceci z brzydkimi nie flirtują. Liczy sie ładna buzia we flircie

Gość gość
Dlaczego macanek i siadania nia kolanach nie zaliczają do zdrady? Faceci serio tylko seks uznają za zdradę?

Gość gość
Autorko, facet każdy nawet mameja potrafi choć cos z siebie zrobic,zeby przespac sie z kobieta. To co opisujesz to żonaty fagas , ktory sie dowartosciowuje twoim kosztem. Dał ci choć odrobine fajnej rzeczy od siebie>? Przytulił? No pomyśł Czy jednak obrobił ci tyłek