Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniatosia13

Rzecz o odchudzaniu z mega wagi ! zapraszam panie z wagą dużo większą niż 100 kg

Polecane posty

Gość Waga105
Ula, piękny wynik :). Ja dziś po ćwiczeniach już. Myślę co tu dzisiaj zjeść... Uparta zawalona robotą, a Ania szykuje się do występów :P. Dziewczyny W-R-A-C-A-J-C-I-E! Wy też jesteście dziś tak zmęczone? Ja od rana jakbym robotę miała całą noc.. Tragicznie. Ćwiczenia zrobiłam z musu.

Gość gość alhea
Hej dziewczyny:-) laptop mi padł a z tele nie mogę się zalogować Ulcia super Ci idzie! Ile jeszcze planujesz zrzucić?

Gość gośćulcia
Witaj Alhea :) dzięki ;) jeszcze bym chciała stracić ze 20 kg. Było by super.Ja mam zamiar jeść tak jak jem cały czas.Jojo bierze się z tad ze zaczynamy coraz więcej jesc ,słodyczy,rezygnujemy z dotychczasowego jedzenia.Troche za szybko mi spada waga.w rok więcej niż 30 kg jest podobno nie zdrowo zrzucać.

Gość gośćulcia
U mnie leje deszcz :) wstawiłam kurczaka do pieczenia ;) idę dziś na basen o19 tej u nas dzień muzeum i place za godzinę a mogę siedzieć 5 godz. :P tyle nie dam rady .........może ze 3 godzinki ;)

Gość gośćulcia
JUSTYNA :) ANIA :) UPARTA wracajcie !! A może któraś co nas czyta zechciałaby z nami pisać? ZAPRASZAM

Gość jadwiga93
Witam was drogie koleżanki. Jestem tutaj nowa, ale odchudzam się już dłuższy czas i chciałabym się z wami podzielić moimi spostrzeżeniami. Zaczynałam jak miałam około 108kg, było mi z tym bardzo źle, miałam wysokie ciśnienie i szybko się męczyłam, płakałam po nocach. Postanowiłam pod wsparciem męża że chcę zejść w dół na ile będę w stanie. Obecnie ważę 93kg czyli poszłąm w dół 15kg a wszystko w 5 miesięcy około. Mój sposób jest taki. Zdrowe jedzenie w małych porcjach i stałych odstępach czasu, siłownia czyli bieżnia stepper itp oraz suplement therm line fast który jest naturalny i zawiera dużo ziół.

Hej laseczki:):) myślałam, że to któraś Was eurowizję oglądała;):P Ulcia! oj chciałabym mieć takie zmartwienie:) ja się z tym nie zgadzam, tzn.jeśi to jest jakaś mono dieta to fakt im szybszy spadek tym szybszy wzrost, ale Ty odżywiasz się normalnie. Cieszyłabym się dopóki spada:) X Waga pytałaś o zmęczenie, ja czasami bywam padnięta wieczorami, szczególnie jak mam stres w pracy.

Ula wypływałaś się? U mnie dzisiaj ziąb, siedem stopni i chyba będzie lało.

Gość gośćulcia
Witaj Alhea :) pływać nie umiem , wysiedzialam się w babelkach,pocwiczylam trochę,byłam 3 godz.

Gość Waga105
Ja oglądałam eurowizje, w sumie chyba godzine przed końcem włączyłam, ale ładna akcja z głosami od żyri. Śmiesznie wyszła taka rozbieżność. Ja ćwiczę codziennie, nie daje się. Dietę staram się trzymać. Damy radę dziewczyny :) Wczoraj mi dzień strasznie szybko zleciał. A dziś też leci, ale szykuje się żeby zrobić coś produktywnego ;P.

Gość gośćulcia
Nie oglądałam eurowizji bo byłam na basenie.Dzisiaj byłam na spacerku. :)

Gość gośćulcia
Witajcie dziewczyny :) w ten słoneczny poniedziałkowy dzień :) melduję się na porannej kawce. :) Jak tam dziewczyny po weekendzie? Przymrozek u Was był ? Bo u mnie nie było na szczęście :)

Gość gość alhea
🖐️Ula słoneczny chyba u Ciebie:) zoska zimna jak diabli ale bez przymrozków, pomidory przeżyły:)

Gość gość alhea
witam:) dziewczyny co z nami? nikogo?

Gość gośćulcia
Witaj :) ja jestem :) melduję się na kawce. :)

Gość gośćulcia
Hej dziewczyny :) gdzie się podziewacie? Mam ostatnio bardzo stresujące dni , ciężko mi i daje mi popalić glod bo kiedyś zajadalam stres słodyczami.Jak przetrwam te dni to super.Caly dzień walcze z tym by nie narzrec się do bólu.Na razie wygrywam. :)

Ulcia marznę, chyba rękawiczki ubiorę. Poszłam do biedry kupić lamki solarne i doniczki ledowe do ogrodu. Ograniczyłam jedzenie na maxa i też bywam głodna, a że najczęściej wieczorami podjadałam to zostawiam sobie więcej na wieczór i właśnie pochłonęłam kapuśniak z młodej kapusty. Jestem pełna :)

Gość gośćulcia
Alhea od czwartku ma być cieplej.Tez mi zimno , ;) Tylko w dni stresujące jestem glodna ....

Gość gość
dziewczyny trzymam za Was kciuki! ja też startowałam jesiennią z wagi 103 kg przy wzroście 180 cm. Teraz jest mnie 24 kg mniej! :-) Wam tez się uda!Pozdrawiam

Gość Waga105
mnie jest tak zimno, że siedzę pod kocem i marznę. No tragedia.

Gość gość alhea
Dziękujemy:):):)

Gość gość alhea
czyżby nowa strona?

Gość gość alhea
Waga dzisiaj już ma być cieplej:)

Gość gośćulcia
Witajcie :) dzisiaj nowy dzień :) mam nadzieję że będzie lepszy :) pije kawke i coś trzeba zjeść choć mi się nie chce.

Gość gość alhea
Hej Ulcia dołączam się do kawki >[_}>

Gość gość alhea
ja dzisiaj be śniadania, zjem jabłko, na obiad mam kapuśniak i polędwiczki wieprzowe, na kolacje szparagi

Gość gośćula
Alhea razem przyjemniej pije się kawę :)

Gość gośćulcia
Na śniadanie zjadłam kanapkę i pomidora ,na drugie i na obiad jeszcze nie wiem ;) miłego dnia :)

Gość gość alhea
miłego Ulcia🌻

Gość Uparta 51
Witam kobietki:-) miło że nadal tu jesteście :-) i trwacie Ja nadal trzymam dietę (no prawie ) ale niestety nie ćwiczę :-( bo mam spore problemy zdrowotne :-( Jestem w dołku a raczej w przepaści :-( Ale trudno dam sobie radę :-) Fajnie że mam was i rodzinę to najważniejsze