Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma silniejszy popęd seksualny faceci czy kobiety

Polecane posty

Gość gość
Baby maja silniejszy poped hehehe a co wyscie mysleli?

Gość gość
jest najsilniejszy i cala cipka az dretwieje z rozkoszy... z 4 razy w zyciu udalo mi sie miec 3 orgazm pod rzad ale nie wiecej...

Gość gość
a ten 3. jest słabszy? zawsze tak jest, że 2. najsilniejszy?

Gość gość
3 orgazmy pod rząd to ja mam za każdym razem praktycznie, gorzej że chłopak czasem nie wyrabia :) ale na szczęście umie posługiwać się dłońmi i językiem, więc dostaję to czego chce. I u mnie każdy orgazm jest inny, raz pierwszy najsilniejszy, raz ostatni, nie ma reguły.

Gość gość
nie zawsze, czasami ten drugi to taki "pol-orgazm" jest silniejszy niz pierwszy, ale taki nie dokonczony...3 podobnie jak drugi i totalny odlot, moze byc pelny, albo "pol-orgazm"..kazdy kolejny ciezko uzyskac, ale to zalezy od zaanagazowania partnera...nie wiem, czy tak bez uczuc mozna to osiagnac...mam porownanie i wiem, ze nie

Gość gość
gość dziś 3 orgazmy pod rząd to ja mam za każdym razem praktycznie, gorzej że chłopak czasem nie wyrabia usmiech.gif ale na szczęście umie posługiwać się dłońmi i językiem, więc dostaję to czego chce. I u mnie każdy orgazm jest inny, raz pierwszy najsilniejszy, raz ostatni, nie ma reguły. x Ale podczas penetracji jesteś w stanie dojść? Przecież u kobiety orgazm wyzwalany jest głównie przez łechtaczkę, a podczas penetracji ona raczej nie jest pobudzana...

Gość gość
gość dziś nie zawsze, czasami ten drugi to taki "pol-orgazm" jest silniejszy niz pierwszy, ale taki nie dokonczony...3 podobnie jak drugi i totalny odlot, moze byc pelny, albo "pol-orgazm"..kazdy kolejny ciezko uzyskac, ale to zalezy od zaanagazowania partnera...nie wiem, czy tak bez uczuc mozna to osiagnac...mam porownanie i wiem, ze nie x a podczas masturbacji nie jesteś w stanie dojść tyle razy?

Gość gość
01:52 jestem w stanie, ponieważ moje orgazm sa najczesciej pochwowe...lechtaczkowe i przez pkt G bardzo rzadko. Ciezko samej uzyskac taki efekt jak przy zywym penisie ;)

Gość gość
01:52 pytania zadaje mezczyzna czy kobieta ?

Gość gość
gość dziś Kurcze, jednak kobiety są bardzo zróżnicowane... Z tymi, z którymi do tej pory uprawiałem seks, miały praktycznie tylko orgazmy osiągane poprzez stymulację łechtaczki. U nich dojście poprzez penetrację było bardzo utrudnione i możliwe jedynie przy określonych pozycjach, kiedy była stymulowana łechtaczka.

Gość gość
gość dziś 01:52 pytania zadaje mezczyzna czy kobieta ? x Mężczyzna, a jakie to ma znaczenie?:)

Gość gość
na pewno symulowanie łechtaczki od czasu do czasu (a najlepiej caly czas, co nie jest mozliwe) BARDZO pomaga w osiągnięciu orgazmu, ale w osiagnieciu orgazmu nie tego łechtaczkowego a pochwowego ..nie wiem, widocznie kazda jest inna ;)

Gość gość
jedne niemal nic nie czują podczas penetracji, sama penetracja nie jest dla nich żadną przyjemnością, inne dochodzą tylko przez penetrację... i to tylko żywym penisem... i weź tu bądź mądry...;)

Gość gość
z ciekawosci

Gość gość
a czym się różni orgazm pochwowy od łechtaczkowego, jakbyś mogła w taki prosty sposób wytłumaczyć facetowi:)

Gość gość
po co byc madrym, wystarczy zapytac partnerke ... i mowic sobie od razu co kogo jara ...

Gość gość
jednak z facetami jest o wiele prościej...

Gość gość
Ale podczas penetracji jesteś w stanie dojść? Przecież u kobiety orgazm wyzwalany jest głównie przez łechtaczkę, a podczas penetracji ona raczej nie jest pobudzana x Bez większych problemów dochodzę podczas penetracji, duża w tym zasługa mojego chłopaka i tego co do siebie czujemy, tego jak mnie traktuje, jak na mnie patrzy, jak mnie pieści i chyba to właśnie sprawia że jest mi z nim dobrze, bo z poprzednim partnerem tak różowo nie było.

Gość gość
02:06 pochwowy daje orgazm tak jakby w środku pochwy (ale nie tak bardzo głęboko, tylko w środku blisko ujścia), bardzo promienieje w tych okolicach i często można poznać go jak kobieta ma dreszcze po takim orgazmie...jest jej zimno i ma gesia skorkę na calym ciele..ten lechtaczkowy wystepuje na zewntrz i w okolicach łechtaczki jest przyjemny..ale nie wiem czy ma sie jakies objawy oprocz stekania ;P - Na moje orgazm gorszej jakosci..ale jak ktos ma tylko taki to jest zadowolony bo nie ma porownania. A ten przez pkt G..czuje sie bardzo gleboko..nie kazdy lubi i moze dojsc do takiego orgazmu. Kazdy orgazm jest inny, najsilniejszy jest przez pkt. G; pozniej pochwowy (wg mnie najlepszy) i na koncu lechtaczkowy. Nie wiem jak pisze w wikipedi, mowie z mojego doswiadczenia

nie wiem kto ma silniejszy popend ale kobieta nie zgwałci bo jeśli jej na facecie zależy to czeka na jego pierwszy krok żeby go nie stracić a inni faceci są już wtedy nie ważni (gdy jeden u;patrzony)

Gość gość
ale to ciągle orgazm łechtaczkowy, czy pochwowy? czym one się różnią? miewasz różne?

Gość gość
a jak jest u was Panowie ? tez jestem ciekawa ... ze szczegółami ;)

Gość gość
gość dziś 02:06 pochwowy daje orgazm tak jakby w środku pochwy (ale nie tak bardzo głęboko, tylko w środku blisko ujścia), bardzo promienieje w tych okolicach i często można poznać go jak kobieta ma dreszcze po takim orgazmie...jest jej zimno i ma gesia skorkę na calym ciele..ten lechtaczkowy wystepuje na zewntrz i w okolicach łechtaczki jest przyjemny..ale nie wiem czy ma sie jakies objawy oprocz stekania ;P - Na moje orgazm gorszej jakosci..ale jak ktos ma tylko taki to jest zadowolony bo nie ma porownania. A ten przez pkt G..czuje sie bardzo gleboko..nie kazdy lubi i moze dojsc do takiego orgazmu. Kazdy orgazm jest inny, najsilniejszy jest przez pkt. G; pozniej pochwowy (wg mnie najlepszy) i na koncu lechtaczkowy. Nie wiem jak pisze w wikipedi, mowie z mojego doswiadczenia x Dzięki, wiele wyjaśniłaś:) Tylko nie mów, że miałaś wszystkie 3 rodzaje... Jeśli tak, to musisz być prawdziwą szczęściarą... A jak jest z wytryskami u dziewczyn? To prawda, czy mit? Kiedy dochodzisz, wiesz jaki to będzie orgazm, czy to niespodzianka i dowiadujesz się, kiedy już wystąpi?

Gość gość
gość dziś a jak jest u was Panowie ? tez jestem ciekawa ... ze szczegółami oczko.gif x Pisz co Cię interesuję, odpowiem Ci z najdrobniejszymi szczegółami, najbardziej prawdziwie, jak się da:)

Gość gość
Tylko nie mów, że miałaś wszystkie 3 rodzaje... Jeśli tak, to musisz być prawdziwą szczęściarą... ZAWSZE POCHWOWY A jak jest z wytryskami u dziewczyn? To prawda, czy mit? SA WYTRYSKI, ALE TO PRZY ANALNYM RACZEJ, tu tzreba ostro i dlugo działac ;) Kiedy dochodzisz, wiesz jaki to będzie orgazm, czy to niespodzianka i dowiadujesz się, kiedy już wystąpi? ZAWSZE WIEM JAKI TO BEDZIE ORGAZM

Gość gość
gość dziś Tylko nie mów, że miałaś wszystkie 3 rodzaje... Jeśli tak, to musisz być prawdziwą szczęściarą... ZAWSZE POCHWOWY x to skąd wiesz, jak smakują inne rodzaje orgazmów? z opowieści koleżanek?

Gość gość
pisałaś, że ciakawa jesteś, jak to jest u nas, facetów a co dokładnie Cię ciekawi?

Gość gość
1. czy jak macie wytrysk to zawsze macie orgazm? 2. można mieć orgazm bez wytrysku? 3. ile nawiecej pod rzad jestescie w stani mieć orgazm? 4. czy ma znaczenie orgazm czy partnerke się kocha a nie kocha? czy wystraczy fajne cialo? 5. czy można mieć pol-orgazmy? 6. jakie sa przyczyny, ze dlugo dochodzicie? 7. jak szybko dochodzicie to oznaka czego? 8. lubicie gry wstepne? 9. sex to tylko sex czy tez forma bliskosci? 10. ile razy w tygodniu wam wystraczy, żeby nie zdradzac? 11. a jak zdradzacie, to dlaczego? bo sex nie taki czy jak?

Gość gość
już Ci odpowiadam, chwilkę potrwa, bo będę chciał odpowiedzieć jak najdokładniej i jak najszczegółowiej:)

Gość gość
02:27 cos sie czepiasz dziwnie ... przez pkt G mialam raz, lechtaczkowy z kilka razy w zyciu jak jaszcze nie wiedziałam co to sex ...