Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

postanowilam, usune dziecko, czy zabieg bardzo boli?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś x Ciekawe co na to Twoj chlopak, jak myslisz czy bedzie nadal kochal Cie wiedzac, ze spi w łożku z kobieta, ktora zabila jego nienarodzone dziecko? Koszmarne :(

Gość gość
Masz rację usuń i nigdy nie zachodź w ciażę, takich genów jak twoje nie powinno się przekazywać. Ale kiedy będziesz miała kiedyś dziecko, opowiesz mu o tym? Z tego co wiem dzieci, ktorych rodzenstwo było wyskrobane wyrozumiałości dla mamuś nie mają, Kiedyś poczujesz tę pustkę i dotrze do ciebie co zrobiłas, na razie jestes pustą lalą.

Gość gość
Ona jest gownem

Gość gość
I jest gorsza od hitlera bo zabija własne dziecko

Gość gość
Autorka zamiast pisac bzdety na forum dla gospodyń, powinna zasięgnąc fachowej literatury. Kreuje się na mądrą,wykształconą i wyzwoloną, więc pewne rzeczy powinna wiedziec, zamiast się durnowato pytać? I poznać wszelkie uboczne skutki decyzji, te psychiczne również. Ale skoro autorka pepla na kafeterii o tym jak o zabiegu liftingu, to znaczy autorka ma w srodku g****o zamiast mózgu. Tyle w temacie.

Gość gość
17:38 a z takiego powodu ze juz chlopaki jada po ciebie nedzna szmato

Gość gość
Ma nasrane we łbie suka

Gość gość
A wy jakbyscie sie wykazali odrobina inteligencji to juz w temacie widac ze autorka to jakis gownojad posmarkany! Ktora dojrzala kobieta napisalaby,, usune dziecko"? zadna, bo wszystkie nawet w prowokacji napisze usune ciaze a nie dziecko! Ona nawet pewnosci nie ma czy to ciaza! Zeby sie okazalo ze masz guza wielkosci pomaranczy! glupia wywloko prowokacyjna!

Gość
gość dziś Dokładnie. :o chcesz zabić swoje dziecko.:o

Gość gość
Czy te wszystkie pseudoreligijne brednie to parodia koltunstwa czy naprawde jeszcze w 21 wieku istnieja takie ograniczone matolki, ktore zaslaniaja sie religia aby atakowac innych pod plaszczykiem swietoszkowatosci? Bo jakos mi sie nie chce wierzyc zeby ktos moglby byc az tak glupi.

Gość
to wcale nie chodzi o religie-to jest po prostu pozbawienie kogoś życia czyli zabójstwo. :o

Gość
zawsze tak uwazalam- i nie ma to nic wspólnego z religią...

Gość gość
gość dziś x Ciekawe co na to Twoj chlopak, jak myslisz czy bedzie nadal kochal Cie wiedzac, ze spi w łożku z kobieta, ktora zabila jego nienarodzone dziecko? Koszmarne, obrzydliwe :(

Gość gość
gość dziś x Mnie sie nie chce wierzyc, ze XXI wiek a ludzie nadal nie rozumiejs, ze z sexu biora sie dzieci. Skoro nie chcesz dzieci to zyj w celibacie. A nie pozbawiaj zycia niewinnej istoty bo Twoje przyjemnosci są najwazniejsze. Smutne to, do czego ta skrajna nieofpowiedzialnosc prowadzi.

Gość gość
a, no to ok :P

Gość
https://youtu.be/lvdYoGKYXGY?t=588 :o końcówka ssąca rozdziera dziecko na części... nie wiem czy to prowo, ale jeśli nie to najpierw obejrz sobie pare filmików jak to wygląda...

Gość gość
Autorko oby to nie byla ciaza tylko jak ktos napisal guz

Gość gość
ja usunelam i zabieg nie bolal, ale rzeczywiscie byl nieprzyjemny, jak wzmocniona cytologia :O usuwalam 3 lata temu, w 8 tygodniu i ani przez jeden dzien nie zalowalam.

Gość gość
19.05 Idiotka. Lepiej oczywiscie urodzic niechciane dziecko i spier/dolic cale zycie i sobie i jemu. Jasne. Masz tak mozg zlasowany pzrez ideologie katolicka, ze naprawde wierzysz, ze plod we wczesnym stadium jest czlowiekiem. Brawo. W krasnoludki i jednorozce tez wierzysz?

Gość gość
Przerąbane zabijać wlasne dziecko :/

Gość
dalej pokazane jest nagranie-usg jak zachowywało sie dziecko- przed i w trakcie aborcji. I niektórzy mówią ze to nie jest człowiek. :o

Gość gość
gość dziś > naprawde wierzysz, ze plod we wczesnym stadium jest czlowiekiem < <> A czym jest ? Mrówką czy nietoperzem ?

Gość gość
kurwA plod nie ma swiadomosci wiec j***c to gowno

Gość gość
nie bede sobie odmawiac przyjemnosci, sama zyj w celibacie wiem jak to wyglada, juz obejrzalam kilka filmow zeby wiedziec jak to wyglada

Gość gość
gość dziś x Nie ma przyjemnosci bez odpowiedzialnosci. Brak odpowiefzialnosci sie zemsci. Nie wazne vzy teraz czy po latach. Ale nieuniknie sie jej. Oby nie na wiecznosc w piekle. Przemysl to.

Gość gość
O rety to sobie rób co chcesz, skrobaj i siorpaj, po co się tu spuszczasz , w gimnazjum się swoim pochwal ,może poklask znajdziesz.

Gość gość
kochana jesteś tego pewna? ja usunęłam w 4 tyg, zabieg kosztował mnie 2000zl, miałam znieczulenie, mimo tego bardzo bolało, dosyć mocno krwawiłam 2 dni, potem brałam leki przeciwbólowe, potem moja miesiaczka powrocila normalnie ,tutaj na kafeterii pewnie duzo kobiet ci odradza a ja powiem tak ,nie namawiam cie co masz zrobić, ale kochana musisz być tego pewna w 100% ze chcesz usunąć, bo ja przez 1 miesiąc bardzo cierpiałam psychicznie ,takze do zabiegu musisz być przygotowana psychicznie i fizycznie i decyzje pamiętaj podejmujesz tylko ty sama i nikt niema prawa ci mówić co masz robic

Gość gość
Zlo krzywdzi czlowieka od ktorego wychodzi oraz ludzi dookola. I zawsze wraca wzmocnione do wlasciciela jak bumerang. A wieczne cierpienie w piekle boli bardziej niz urodzenir i wychowanie wlasnego dziecka.

Gość gość
przed zabiegiem dostałam 2 tab o nazwie arthrotec ,1 dopochwowo a druga do o***tu nad czczo, miałam kilka godzin nie jeść ,acha i jeszcze 1 bo widzę duzo ludzi cie tu krytykuje, ja usunęłam bo ojca dziecka szuka policja kryminalna, jeśli jesteś zdecydowana to zabieg wykonuje się jak najszybciej ,żeby mieć mniejsze obciążenie psychiczne, no i możesz mieć wyrzuty sumienia, to twoja decyzja a te krzykacze co tak cie krytykują to nie wiedza co ich w życiu jeszcze spotka, zycze podjęcia dobrej decyzji, trzymaj się.

Gość gość
dodatkowa opłata za utylizację odpadów 1000 zł w przypadku ciąży powyżej 7 miesiąca zaawansowania x Aborcja w 8mym miesiącu? Zapewne w rzeźni miejskiej.