Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Znowu myślę tylko o Nim

Polecane posty

Gość fanka wierszy
Czesc Autorko :) „drzewa dobrej miny“ - idealna, czytelna przenośnia :( „najdroższy w jąką sieć schwytałeś moje serce ? “ - :( „niżej od dna, pod ziemią uczuć ten kto odbil sie od wieka rozpaczy - inaczej patrzy na swiat“ - prawda :( „Tratwa :( “ i „Biegun (erotyk) :) “ - BARDZO mi się podobają. Dziękuję :)

to ja dziękuję za Twoje zainteresowanie. nie mogłam spać oczywiście i wstawiłam dla Ciebie trochę skrobnięć do rozkminek.... chyba muszę przestać już o Nim pisac, bo tylko gorzej z moją psychiką. smutnieje. jak twój nastrój? tak w ogóle to zapomniałam zapytać, czy rozglądasz sie może za jakimś innym miłym panem, skoro nie widać szans na związek z poprzednim....?

Gość wiosennypowiew0101
Autorko ja sie nim zauroczylam chyba poczatkowo, bylismy razem 3 lata, raczej on walczyl, ja chyba mialam gdzies? bo ktos za mna latal i mnie faworyzzowal.. z biegiem czasu, lat, przyzwyczajenia uwazam, ze nie umiem zyc bez niego ale przyznaac sie do tego nie umiem..na sama mysl ze bysmy sie oddali od siebie ogarnia mnie panika, dziwne co ?

Dlaczego nie chcesz sprobowac? Moze wystarczy sie przelamac a bedziecie razem szczesliwi.. Nie wiesz ile ja bym dala za szczesliwy zwiazek teraz.....

Gość wiosennypowiew0101
pytanie czy do mnie kierujesz pytanie o wiek ? mam 24 lata, gowniara az taka nie jestem ale czuje, ze to moze byc "on", on jest przekonany, ze to jestem "ja"..

Gość wiosennypowiew0101
wiesz co Autorko jest najciekawsze? Okropnie wiele zachowan w nim lubie, nawet to jak pije albo je hehe :) slodki widok, doleczki, pospiech, ciezko to opisac:)

Czyli to twoje myslenie jest bariera do waszego szczescia? Skoro czujecie ze jestescie dla siebie stworzeni, dlaczego to hamujesz? Szczesliwy zwiazek, dobrana para jest w zyciu duzym szczesciem.. Wzajemna milosc....

Gość wiosennypowiew0101
jego glos mnie uwodzi a dotyk ulecza, tylko w jego przypadku to dziala, nikt innych nie ma takiego dzialania..

Ja tez w Nim uwielbiam wiele rzeczy, ale nie jestesmy razem:( Ty nie marnuj takiej szansy na szczescie..

Gość wiosennypowiew0101
chyba to moje myslnie, on nie ma brier, a ja mysle co znajomi powiedza, bujaja sie 5 lat osobno a i tak sa razem, dziwne to :/

Mnie wzrok. Jego wzrok, oczy to dla mnie glebia tajemnicy, radosci i najlepszy afrodyzjak...zreszta wiele w Nim lubie, nawet to czego nie lubie:)

Gość wiosennypowiew0101
wszyscy mowia, ze jestesmy dla siebie stworzni, on ma plany slubu, dzieci, nawet raz myslelismy, ze jestem w ciazy, jak sie okazalo, ze nie to byl zawiedzony i smutny.

Bez sensu to jest skoro twierdzisz ze jestescie dla siebie stworzeni. Boisz sie rozwijac ta relacje? Pomysl sobie co by bylo gdyby znalazl sobie kogos. Umialabys i chcialabys szukac sobie kogos innego? U mnie to jest stara zasada:madra Polka pomszkodzie. Teraz cierpie. Bylam glupia. Umieram bez milosci. Agonia emocjonalna naprawde. Jestem w kiepskim stanie. Nigdy chyba w takim nie bylam.

Gość wiosennypowiew0101
znajomi mowia, ze jestesmy storzeni dla siebie.. jesli jestem w miejscach bez niego tesknie i mmysle " wszystko jest super gdyby On byl tutaj ze mna", poznalam wielu facetow od rozstania, niestety on jest pierwsza mysla, jednak boje sie, ze zbyt duzo sie wydarzyło, zbyt wiele minelo, obled

Wracaj do Niego, wracajcie do siebie i stworzcie w koncu szczesliwy zwiazek. Wcale nie jest latwo znalezc porzadnego mezczyzne i dopasowac sie charakterami. Dla kazdego milosc moze miec nieco inna definicje, ale jesli czujesz ze to "ten", tesknisz, myslisz o nim, chcesz z nim dzielic codziennosc, to nad czym sie zastanawiasz?

Powodzenia dziewczyny. Mam nadzieje, ze Wam sie ulozy w sprawach sercowych. Nie wiem czy wejde jutro, czy pozniej na kafe. Musze juz przestac tu wchodzic juz mi nie pomaga a pogarsza moj psychiczny stan pisanie tutaj.🖐️

Gość gość
Rusz dupę i działaj, a nie..

Dzisiaj widzialam z daleka jakiegos mezczyzne, to az mi serce podskoczylo, bo z daleka byl podobny do niego i ta jego fryzura, ale to bylo niemozliwe. Jasny gwint, juz wszedzie Go widze, w kazdej twarzy. Kocham Go tak bardzo az mnie to wzruszaa. . . When I fall in love it will be forever... Tak bardzo chce zeby byl szczesliwy i zeby Go spotkalo w zyciu wiele dobrego.

Gość gość
Do czego???

Scisnij mnie w kleszczach swoich ramion Nigdy nie puszczaj Unicestwij mnie istota swej milosci I Spraw, bym z korzeni uczuc Czerpala zycie Brala Oddech Kocham Cie

Gość gość
Czyli masz z nim kontakt i widujecie sie.Nie rozumiem wiec twoich zali...gdybys miala tak samo jak ja,ze kochasz nad zycie,ze jest to wlasnie ta osoba ale nie masz kontaktu to co bys wtedy czula???co bys czula gdybys wiedziala ze musisz odczekac jakis czas aby znow sprobowac na nowo odbudowac kontakt i to co bylo wiedzac jednocześnie ze to byc moze nigdy nie nastapi???to jest najgorsza agonia :( brak checi do wszystkiego :( coraz glebsza depresja i walka z nia :(

Nie. To nie tak. U mnie jest zupelnie inaczej. Tobie wspolczuje...

Gość gość
Nie tak???A jak???

I just died in your arms tonight..... Czas mija, wskazowki zegara popycha a moja milosc jest stała, stoi w miejscu. Nieustannie pragne tylko Toba oddychac i czekam na wiosnę, aż rozkwitna w sercu bzy...

Gość GośćM
Teraz wiem, że wyzwalasz moje żywioly, a ja razem z nimi należe do Ciebie. Teraz wiem, że jesteś niegasnacym płomieniem w moim sercu. Teraz wiem, że nieposkromiony związek można zalegalizować mając swój raj. Teraz wiem, że chcę spłonąć w objęciach naszych uczuć, bo z wyrwanym sercem nie da się żyć. Teraz wiem... M.

Miłość jest tworca dzieł, uczynkow, ludzi. Jestesmy tworzeni z milosci, do milosci i dla milosci. Kochaj i ja kocham...