Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Znowu myślę tylko o Nim

Polecane posty

Myslisz ze mozna kogos poznac poprzez pisanie? Ja mam zgola inne. Czlowiek tworzy aure i to glownie ona ktora jak dla mnie scisle laczy sie z osobowoscia,charakterem jest "wystawiona" do poznania. Druczek nie przedstawia nawet odrobiny jakiejkolwiek osoby. Przedstawia tylko jej poglady, zdanie, wyraza mysl..

Jeszcze jedno: czy Twoim zdaniem czlowiek moze stac w miejscu? Gdybys mnie o to zapytal, odpowiedzialabym Ci ze przed minuta, zanim napisalam tego posta, bylam innym czlowiekiem i tamtej mnie juz nie ma.

Gość gość
Można mieć doświadczenie. Jesteś młodym człowiekiem. I wszystko przed tobą. Będzie dobrze. Nic się nie martw słuchaj serca i trochę rozumu do tego :) życie jest fajne. Zobacz niektórzy nie mieli szansy nawet jednego romansu przeżyć.

Gość gość
Tylko trochę hehe

Gość gość
Bo to jest niby takie proste...ale tak z***biście piękne i trudne zarazem.

Gość gość
Bo ta miłość ma wszystko w sobie. Szczęście i troche cierpienia. Nie wierzę, że tylko jest pięknie. Ważne żeby być razem. Raz jedno ciągnie raz drugie. Trzeba sobie pomagać bo każdy popełnia błędy. Trzeba umieć wybaczać i nie oczekiwać za dużo. I wtedy jakoś to wszystko wraca. Dobro powraca. Przy odrobinie wprawy może trwać cały czas.

Gość gość
Dobranoc.

Gość gość
Ktos ci dobrze napisał ze jestes KALEKA EMOCJONALNA. Tez znam te twoje durne posty. Szkoda tylko tego faceta. Dobrze zrobił ze cie w d/upe kopnal.

Jestes zle poinformowany i sam jestes kaleka emocjonalna. Naucz sie czytac najpierw. Nikt nie zapraszal cie do wypowiadania sie bez argumentacji pogladow i bez zapoznania sie z tematem rozmowy!

Gość gość
M. Masz jeszcze jakieś ładne wierszyki o miłości ? :( Bardzo dzisiaj jestem smutna :( Twoje wierszyki mi się bardzo podobają. Mają ukryty przekaz :(

Kosmos złpałeś mnie za gardło i ścisk miłości nie pozwala złapać oddechu jak przedtem on tylko zlizuje okruchy szczytów uniesień na ktore wzbijaliśmy się o północy w mieście wiatru satysfakcja rośnie proporcjonalnie do apetytu kiedy karmisz mnie slodyczą rozkoszy możesz być na innej planecie wśród obcych cywilizacji i nie odtworzysz zawieszenia i lśnienia wśród gwiazd nie wierzysz w istnienie kosmitów ale po czasie zrozumiesz że jednak żyja szarooki przybysz ma się swietnie i pamięta by jeszcze kiedyś zabrać cię do swojego świata pod jedynym warunkiem że będzie miał wtedy wolne...

Gość gość
M. Jestem fanką twoich wierszy :) Są naprawdę ładne :( Jak coś jeszcze masz to z chęcią przeczytam :) „Masz rękę do tego“.

:) dziękuje. Milo mi. Odkad zalozylam ten temat nie moge sie skupic na niczym, najlepiej mi wychodzij tylko myslenie o Nim i tesknota. Musze cos zrobic zeby z Nim byc.... Intymnie miłosne uniesienia wyobrażeń drażnią umysł lekkim podmuchem namiętności, wrażliwości i szczypty sproszkowanej chilli to chwila kiedy cisza prowadzi intymną rozmowę z panem Uczuciowym - Sercem.

Matma i prawa natury Patrząc wstecz widzę 365 łez mnożonych przez 22 wiosny. Gdzież jest przerwa w tym działaniu? Były przecież słoneczne dni, które osuszały krople. Z prawami natury nie wygrasz. Po odparowaniu wody z łez pozostaje żywa sól - drażni nie zabliźnione rany. Zamknięte koło mogłoby wyjść w końcu na prostą. Ileż można powielać ten żałosny schemat? Łykam napój żalu, łkam, łzawię, a od soli szczypie w duszy...

Źródła energii Powiewem wiatru jesteś, rześkim chłodkiem na skórze; upragnionym w lecie, gdy słońce w górze, w zenicie świeci rozpalajac zmysły plażowicza. Pieścisz dłonia, jak promień jego dotykasz. Bladość znika, a Ty kolorujesz; Swoim blaskiem nadajesz złocista opalenizne. I czekam. Znów czekam do lata. Zapamiętale ubarwiłeś myśli- złotem omiecione dzięki Tobie co dzien. O! Słońce...

Gość gość
całe szczęście też

Gość gość
niestety też:(

Gość gość w temacie
ja myślę o Niej:( szczególnie wieczory sa takie trudne do zniesienia tęsknie ide spać, może zapomnę choc przez noc🖐️

Gość gość w temacie
fajne wiersze;)

Zrodzona z kamienia dyktatorskim tonem oplata słodkie wyznania płynące lekkim przekazem do sedna umysłu bez serca pod żebrami zrodzona z kamienia - zimna i twarda skala jej oszlifowana powierzchnia daje złudzenie łagodnosci nieznajoma przybłęda obłudą została nazwana nikt nie wie dlaczego mówia o niej też - czarownica nienawistne jej oko widzi mrok duszy - ciasny od czarnych uczuć nie jest aktorka jej życie jest grą emocji, w którym oswaja kolejne żyjątka rozpacza dzis nad filmem jej życia analizuje - klatka po klatce bojąc się go zatrzymać bezlitosną falą krytyki umysłu zmusza, by nagrać go od nowa: bez reżysera by dawał nadzieję... M.

Gość GośćM
mroczny wrozbita zahipnotyzowal mnie Twoja miloscia. zniewolil, zaszcepiajac pod skore Twoj zapach, tak bym nie zapomniala o ukochanym imieniu beznamietnym wzrokiem namietnosci przejales kontrole nad moim sercem. Ono bije juz tylko Twoim rytmem I czeka, by znow wkupic sie W łaski otwartych ramion milosci...

Gość gość
Czytam Twoje wiersze i odnosze wrażenie ze nieznalas wcześniej uczucia milosci. „Byłaś kamieniem uczuciowym“. Fajnie byłoby jakbyś pododawala nazwy wierszy :) Fanka wierszy.