Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż ustawia się z kolegami na niedzielę,choć wie że to dla mnie czas dla rodziny

Polecane posty

Gość gość
To że twój klakier się marcuje gdzie popadnie to twoja brocha,czekac kiedy tylko będziesz płacić alimenty za kocura :P

Gość gość
Ale dlaczego nie w niedzielę? Bo ty sobie tak wymyśliłaś? Skoro wszystkim kolegom pasuje właśnie w niedzielę, bo w pozostałe dni pracują, to jednak mąż powinien się dostosować do większości, a nie wszyscy pozostali do niego, a raczej do twojego widzimisię, nie uważasz?

Gość gość
21:17 niech zgadne borciuchu jutro na tasme do roboty rano a maz pierdzacy przy kompie w kuchni siedzi i dopiero co prosilas go o pare groszy na parowki na jutrzejszy obiad?? Autorko idz stad bo one po prostu chca Cie dobic i powyzywac.Juz widze jedna i druga patole

Gość gość
Ja p*****le one myślą że to ty autorko buhahaha piszesz te komentarze ,,no coment" klakiernice no jak tam? Tablety PoD język wzięte na ciśnienie? Melisa! Jakie durne :D

Gość gość
gość dziś 21:11 w ktorym miejscu kogos obraziłam? przestan mi wmawiac że pisałam coś czego nie pisałam, bo zwyczajnie kłamiesz i siejesz ferment na forum. tak ci zależy by komus dokopać? tutaj ci nikt nie udowodni ze mnie w tym momencie oskarzasz o cos czego nie zrobilam.. i to jest wlasnie ten ból. TROLLU xxx słowo ,,klakiernica''nie jest obraźliwe? jest... ,,Jestem za autorka a te "liberalne" picki juz widze.." ,,naiwniaczki " ,,Takie glupio mądre feministki piepszone! " itd autorko weź się podpisz, bo jest chaos w twoim wątku

Gość gość
Kurcze, odwrócimy sytuację, gdyby mnie np. mąż powiedział, że mam nie wyjść w weekend do przyjaciółki, to bym go chyba śmiechem zabiła. Autorko, zaplanuj sobie to co miałaś robić z mężem tak, żeby nie kolidowało z jego wyjściem, np. idźcie do kina po jego powrocie, czy na spacer przed wyjściem... przecież 4 godziny to nie cały dzień...

Gość gość
No feministki,uwazajta, teraz wasze kocury się marcuja i będziecie buluc kociniakowe :P jakie klakiernice masakra

Gość gość
Ale troll sie trafil.Autorko oba sie bawi Twoim kosztem tozumiesz wie ze sie wkurzasz i ze ty piszesz tylko z autora a wmawia ze inni uzytkownicy kafe nie istnieja i wszystko co nie jest pelne pogardy dla sutorki to ona sama.W wymienionych tekstach jest np moj wpis a ta pisze ze to autorka. Naprawde nie daj sie wciagac w takie chore gadki bo to pisze troll gargotłuk pewnie konkubina z mezem wolacym waluc konia niz ja tknac chociaz kijem

Gość gość
Kobiety jakie wy jesteście okropne. Autorko rozumiem Cię, jak urodzi się dziecko, nie dość że od pon-pt będziesz siedzieć z nim sama, to jeszcze w niedziele przyjdzie Ci spędzać z dzieckiem, zamiast wyjść na spacer w trójkę. Dla większosc***iszących tu kobiet, to nie problem, ale sa jeszcze takie osoby, dla których rodzina jest na pierwszym miejscu.

Gość gość
To nie ona pisze przeczytajcie wcześniejsze wpisy, i dwa różne z udziałem klakiernic były o tej samej godzinie i minucie to jakiś facet pisze

Gość gość
Bez przesady. Facet wychodzi raz na czas i to nie na cały dzien a na zaledwie 4h z kumplami. Nie ma obowiązków jeszcze prócz Ciebie autorko a jak widac wisisz mu koło nogi. Biedna, nie ma co ze soba począć podczas tego czasu. Katastrofa. Niedziela-dzien jak kazdy inny jesli ktos wtedy pracuje wiec nie wiem skąd u was dziwny bol dooopy o to ze ktos nie traktuje tego jakos specjalnie. Na zakupki chce sie jechac (sama autorka wspomniała) ale zrozumiec ze nie kazdy ma wolna niedziele dla związku i rodziny juz nie. Liczę sie ja i czubek mojego nosa. Typowe. Chyba lepiej ze ten facet wyjdzie na 4h w niedziele (kiedy jestescie od rana razem i w sobotę rownież) niz jakby miał zaraz po pracy isc i cały dzien sie nie zobaczyc. Problemu robisz o totalnie nic.

Gość gość
To pewnie ten zbok od badań ginekologicznych z mężem :O i o cipkach zakładał tematy też...

Gość gość
Konkubina z mezem? To jakis nowy styl zwiazku? Juz sie tak nie nerwuj zlociutka, bo ci żyłka pęknie i co wtedy? Nie bedziesz mogla z mezusiem do kościółka isc raczek do bozi skladac i dnia swietego świecić hahaha

Gość gość
Autorka na szczescie "trollu od parowek "zniknela. I przestan wmawiac ze wszystkie wpisy sa autorki. Serio babska to sa paskudne aby tylko jebnac i dobic. Frustratki

Gość gość
Ejjjj klakiernice no jak tam? Muszle umyte? Pusie wygolone? Czuć rybami?

Gość gość
Fajny temat i przez trolla caly popsuty.Autorka madrzejsza od trolla o stokroc OLAŁA was kumacie?:)

Gość gość
Klakiernice, będziecie się marcowac? Na kocie :D

Gość gość
Autorka poszła do kumpla gargamela :P

Gość gość
jesli ci to nie pasuje to czemu z nim nie pogadasz? ja Ciebie rozumiem, na twoim miejscu bym walnela foach i nie odzywala sie do męza, nie gotowala mu, skoro woli kolegow to niech koledzy mu gotują.

Gość gość
Spojrzcie na te rzygowiny ponizej.. Zenada. Nawet te trolle ani smiesznie ani blyskotliwie nie umieją napisac.Takie bełkotanie bez sensu.Żal ze takie tępaki maja dostęp do neta:( A temat byl serio ciekawy szkoda

Gość gość
Autorka poszla plakac w poduszke bo mężuś wyszedl z kolegami i taaaaaaaaka tragedia sie stala, katastrofa i koniec swiata. Jak on śmiał nie isc z nia do kosciola no jak? Jak on śmiał wyjsc kiedy ona cierpi katusze? Jak on śmiał nie byc do niej przywiązany 24 godziny na dobe 7 dni w tygodniu? Oj biedna autorka w depresje wpadnie i zycie sobie odbierze hahaha

Gość gość
autorko nie obrazaj ludzi skoro sama napisalas w pierwszym poscie ze wyjscia sa co kilka tygodni, potem zniemilas to na co 2 tygodnie a potem okazało się ze to sa regularne wyscia co niedziela. mi tez to by nie pasowało zwlaszcza ze gdybym byla w ciazy i bym potrabowalas swojego faceta,ale patrz co piszesz i nie obrazaj ludzi skoro czytaja ze zrozumieniem to co wyraznie napisalas. widocznie ty masz problem z okresleniem czestotliwosci tych wyjsc. bo w pierwszym pscie napisalas| cyt"mimo wielu próśb ten zwyczaj chodzenia co kilka tygodni na pół niedzieli ..." to pierwsze twoje zdanie.

Gość gość
A ja rozumiem autorkę, też bym była zła, gdyby mój mężuś pracował całe dnie 6 dni w tygodniu, a jedyny wolny dzień poświęcił kolegom. Kiedy dziecko się urodzi autorka będzie zmieniać pieluchy i słuchać wrzaskow, a szanowny pan mąż na spotkanie poleci na pół niedzieli. Na szczęście są jeszcze mężczyźni, którzy nie przekładają koleżków nad swoje kobiety i takich się trzeba trzymać :)

Gość gość
a skąd ty wziełas te 6 dni w tyg?przeciez napisała ze 5...

Gość gość
Może mogłabyś zaprosić kolegów twojego męża do was na mala posiedowe, przyszliby z żonami poznałabyś kogoś moze kontakt by się utrzymal