Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KateA92

Starania o dziecko 2016 2017

Polecane posty

Gość Viola999
trudno bo t rozczarowanie z każdym miesiącem coraz bardziej boli.. jeszcze ja mam jednego szkraba, ale te kochaniutkie co starają się o pierwsze dziecko jest niebywale ciężko.. By kobiety mamy ten nieszczęsny instynkt....

Gość Nela2987
:( przykro mi ze u żadnej z was nie było 2 kreseczek... ja powinnam dostać dziś @ póki co pojawiła się tylko jedna brązowa plamka. Brzuch i jajniki bolą mnie już od paru dni i żadnych innych objawów. Jutro testuje, mam test 10 mln, ale sądzę że dołączę do was jednokreskowych ;) eh...

Gość Nela2987
No miało być 10 mIU/ml A i jeszcze mam takie bulgotanie ale nie wiem może to w jelitach... nie będę się nakrecac :(

Gość KlaudiaKaa
Ja przynajmniej zaoszczedzilam w tym miesiacu na testach. Nie zdążyłam kupić ani jednego. Ale ta moja @ coś bardzo uboga w tym miesiącu. I nic mnie nie boli gdzie zawsze pierwszego dnia umieram. Tylko ten jajnik rano a teraz juz nic. Tyle dobrego.

Gość iwona25lat
Ja mam cykle 29-30 dni ostatnio cały czas 29, dzis jest 32 dc a @ dalej brak. Owu miałam chyba 16dc ale potem 21dc znowu zauważyłam śluz płodny wiec niw wiem czy wtedy owu sie przesunęła czy nie

Gość iwona25lat
Ja mieszkam w UK test kupiłam w Tesco pewnie słaba czułość bo nawet na opakowaniu nie było napisane jaki jest

Gość caroline29
Klaudia jak @ sie nie rozkreci to zatestuj.

Gość Viola999
Kochane mam takie czasami dosłownie kilka razy na dzień dziwne uczucie w ci... ce ;) tam głębiej jakby.... I dziś temp 37'2

Gość Martyna1111
Viola ja dopiero 15 mam dostać czyli test 17. Ale o dziwo naprawdę jestem spokojna. Trochę chyba odpuściłem, z mężem korzystamy z wakacji, może co innego, gdyby była zima ... Podświadomie mam nadzieję, że ten cykl jest dla mnie szczęśliwy i zobaczę dwie kreseczki, mąż też , rozmawiamy czasami o dziecku, ale postanowiliśmy wyluzować. Jeśli dostanę @ to już myślę, jakie badania zrobić i kiedy do lekarza :-) i o to mi dziewczyny chodzi, postaramy się wyluzować, wiem, że to nie jest łatwe, ale w kupie siła! Nastawiamy się pozytywnie :-))

Gość iwona25lat
Ja nie wiem czy u mnie jest jeszcze szansa jak myślicie ?

Gość Bluebell1984
KlaudiaKaa, a moze to był cykl bezowulacyjny? Wczoraj czytałam na ten temat, objawia się wlasnie skąpą @, albo dziwnie krótkimi lub długimi cyklami. Ponoć normalka - u każdej zdrowej kobiety raz na jakiś czas występuje. A skoro ten był bezowulacyjny, to następny pewnie bedzie "trafiejką" :)

Gość Bluebell1984
Iwona25, a masz jakies objawy jak na @?

Gość iwona25lat
Mam napięte piersi ale nie bolą mnie a w brzuchu czasem mam jakiś ni to ból ni ciągniecie trochę inne niż przed @ miałam, innych objawów brak

Gość Bluebell1984
Może spróbuj powtórzyć test jeszcze jutro? I lepiej chyba jakiś lepszy z apteki ;) Moja znajoma w dzień @ testowała, wyszedł negat, po 2 dniach, kiedy dalej @ nie było, powtórzyła test i były już 2 krechy. Szansa jest dalej ;)

Przykro mi, że wyszła i Wam również jedna kreska, ale nie poddajemy się kochane! Jeszcze w tym roku posypią się dwie kreseczki :) :)

Gość iwona25lat
Poczekam trochę i zobaczę czy nadejdzie @ jeśli nie to zatestuje ponownie

Gość iwona25lat
Jedyne co daje mi jeszcze nadzieje to to ze szyjka jest mega wysoko nawet nie dosiegam, a po drugie jeśli faktycznie owu mi sie przesunęła i była 21 dc to dzis byłby 11 dzien po

Gość caroline29
Iwona póki nie ma @ jest szansa. Najwyżej powtórz test . Będzie dobrze

Gość caroline29
Viola999 a który dc u ciebie dzis ? No temp wysoka .

Gość caroline29
Viola999 który dc u ciebie? Temp wysoka jak sie będzie tak utrzymywać to dobra oznaka.

Gość Viola999
iwona jak się bada tą szyjkę? i jaka ona powinna byc bbo ja w tej dziedzinie ciemna;)

Gość Viola999
caroline dziś obecnie 24dc :) a cykle mam 28 dniowe:)

Gość iwona25lat
Daje sobie jeszcze tydzien jak @ nie przyjdzie i testy bedą negatywne to idę do gina

Gość iwona25lat
Ja wiem kiedy jest szyjka nisko to dosiegam ja bez problemu palcem a jak jest wysoko to nie mam jej nawet na końcu palca, gdy jest nisko można wyczuć mała dziurkę gdy jest otwarta

Gość iwona25lat
Przed @ jest dosc nisko można ja dosięgnąć i otwiera sie

Gość Viola999
Iwona:) tylko się nie śmiej:) ale choć jestem brunetką dopytam:) czyli wkładamy palca i jak czujemy coś tam na końcu to znaczy ze szyjka jak nie czujemy to znacze ze jest extra i niech tak zostanie;):) Niby matka dziecka a nic nie wiem:):)

Gość iwona25lat
Viola No wlasnie cos na tej zasadzie :) szyjka to taki jakby guzik jak jest twarda to przypomina czubek nosa :)

Gość Monia2491
Witajcie ;( ah chyba macie racje ze trzeba odpuscic ale same wiecie ze ciezko ... ja teraz przez te leki czyli ten Clostybegdyd itd przytylam przez dwa miesiace 5 kg ! czuje sie gruba wszystko sie wylewa nawet noszenie koszuli nie pomaga ;( juz ostatnio Niania Kuby mowi do mnie a co TY tak przytylas ?z usmiechem ... a mi do smiech nie bylo ;( ciezko bylo mi po Malym zrzucic kg bo przed ciaza wzylam 58 kg wzrost 172 a po porodzie 78kg ........wiec masakra! ale zacisnelam zeby i przez rok powalczylam i tak w miare sie trzymalam a teraz ten rok zero cwiczen bo Moj Maz nie chce zebym nie daj Bog fasolce zaszkodzila ... pilnuje mnie z jedzeniem ;( ale dzis weszlam na wage a tam juz 68 !! aaa!!! to nie jest dobra wiadomosc ;((( a jeszcze te samopoczucie moje typowo jak na okres ;( eh.. ok 15 bylam w siku i zauwazylam na papierze sluz taki blado rozowy bardzo blady ... i od tamtej pory nic pobolewa czasem jajnik prawy .... wczoraj temperatura 37,3 dzis kurde nie zmierzylam bo Kubus do naszego lozka przyszedl w nocy i spal juz do rana wiec nie mialam zbytnio mozliwosci ;-) jeszcze mam cien nadziei jeszcze moze sie @ nie rozkreci ... błagam niech sie spelni ;( jutro juz sroda ... cale szczescie ze mam popołudniu duzo roboty kolo domu i wiadomo Maly moj czas zajmuje i nie mysle tak o testowaniu. Najgorzej jest w pracy ... strach kolezance z biurka obok sie pochwalic bo kto wie czy nie pojdzie zakablowac ? zwolnia i dopiero zycie sie sypnie.. eh... Gosc 2605 -- jak masz na imie ?;) takie pytanie z innej beczki fajnie byłoby zwracac sie do Cb pi imieniu jak chcesz to wymysl nawet jakies ;D dziekuje Ci ;*** wiem ze Wy wlasnie mnie zrozumiecie bo same to przechodzicie ;( mysle ze w listopadzie sie zdecyduje na ten monitoring ... dam nam jeszcze szanse i poczekam niech te lato nas poniesie ;) Martyna111- dobra podpowiedz ja akurat od 11 mam urlop wiec jesli dostane @ to zrobie te badania i umowie sie na wizyte zaraz po @;) Olaaa -- trzymam kciuki zeby sie spradwzilo to co pisze Aifoz!;* Aifoz - jak wytzrmasz to 30 dc ;) ale wiadomo ze z tym ciezko ... Iwona25--S992--- Skarby ! nie dajcie sie smutkom ! jeszcze jest szansa moglo byc za wczesnie ;*!!! ja dalej trzymam za was kciuki !!! Iwonka szansa jest zawsze i nadejdzie ta chwila zobaczysz II !;*** KlaudiaKaa--- jestem z Toba ... nie poddamy ! moze sie u Ciebie nie rozchula jednak ? ;* Nela2987- daj jutro znac ! bedzie dobrze moze wlasnie TY bedziesz ta szczesciara ?;*** Viola999- uuu moze tam cos rosnie ?;)))) oby ! Z ta szyjka to wiem tez ze ogolnie kobietki ktore juz urodzily maja caly cykl lekko otwarta .. efekt porodu ;) ale czy u kazdej tak jest ? pozdrawiam Was Kochane i jeszcze nie puszczam kciukow wszystko moze sie zdarzyc !!!;***

Gość Viola999
Iwonka kochaniutka widzisz Ty lepsza niż ginekolog :) U mnie tempka spada i jest 36,68, a jak się zbiorę pójdę zbadać szyjkę:)

Gość iwona25lat
Viola próbuj ale z tego co wiem to lepiej robić to o ostałem porze codziennie ale nie koniecznie wieczorem. Ale spróbuj zobaczysz czy cos wymacasz ;)