Gość gość Napisano Marzec 22, 2016 co tu się odjaniepawla XDDD dawnk takiego wykopaliska raka jak tu jest nie widzialam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 22, 2016 Jest tu ktos? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 22, 2016 Btw. ciekawe co sie dzieje z ailukką... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ius 0 Napisano Marzec 22, 2016 Nie musieli go nigdzie przewozić, bo w AŚ Wawa- Mokotów jest oddział psychiatrii sądowej, więc może dlatego nie ma żadnych zdjęć, gdyby go gdzieś wieźli to dziennikarze wyłapali by taką sprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redivy 0 Napisano Marzec 22, 2016 Ius, dzięki za informacje. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ailukka Napisano Marzec 22, 2016 Strasznie nie chciało mi się przeglądać tego wątku, nie wspominając o udzielaniu się. Jestem ciekawa czy znowu zainteresuję się Kajetanem, gdy coś się zacznie dziać. Nie żeby mi przeszło na 100%, ale nie ukrywam, że emocje trochę mi opadły. Redivy, przepraszam, że tyle czasu Ci nie odpisuję. Postaram się odpisać jutro ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redivy 0 Napisano Marzec 22, 2016 Okey. Nie ma problemu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 23, 2016 Pewnie za kilka dni wszystkim juz przejdzie...a Kajtek zostanie sam i juz nikt nie bedzie o nim pisal i myslal :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2016 Pewnie tak będzie,chociaż przyznam szczerze,że chwilami chciałabym wyrzucić Go ze swojej głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ius 0 Napisano Marzec 23, 2016 Ja czuję straszną pustke z braku nowych niusów ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redivy 0 Napisano Marzec 23, 2016 Mnie nadal trzyma ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ius 0 Napisano Marzec 23, 2016 Mnie też trzyma, codziennie o nim myślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2016 ja też codziennie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redivy 0 Napisano Marzec 23, 2016 No cóż... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 23, 2016 Mnie tez nadal trzyma ;D wiem ze to dziwnie zabrzmi ale chcialabym przytulic Kajtka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redivy 0 Napisano Marzec 23, 2016 Tylko przytulić? XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2016 Ja też,także nie brzmi to dziwnie przynajmniej dla mnie...oj te Jego słodkie i ponętne usta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 23, 2016 Ciekawe czy Kajtus dobrze "dupczy" xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ius 0 Napisano Marzec 23, 2016 Yennefffer dziś Chciałabym się dowiedzieć. Ja chciałabym być z nim blisko choć chwilę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2016 Są dwie możliwości jest wstydliwy i tylko w Jego wyobraźni i marzenich jest otwarty,albo swoją fantazję realizuje a jeśli tak jest to podejrzewam,że jest niesamowityyyyyyyyyyyyy......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ius 0 Napisano Marzec 23, 2016 gość dziś Mnie się wydaję, że ta pierwsza opcja jest bardziej prawdopodobna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2016 Ale,gdyby się otworzył...to byłby cudowny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ius 0 Napisano Marzec 23, 2016 Szkoda, że zmarnował sobie życie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2016 Trzeba spróbować wyobrazić sobie co Go popchnęło do tej zbrodni,byłoby fajnie,gdyby teraz przelał swoje myśli na papier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 23, 2016 Strasznie chcialabym K pomoc... Musi sie czuc tak samotnie :c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redivy 0 Napisano Marzec 23, 2016 Hah, ja nawet będąc na zakupach myślami jestem przy K. Kto mnie przebije? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 23, 2016 Wiesz...ja nawet potrafie nie jesc caly dzien i ciągle myslec o K.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 23, 2016 Przebilam cie redivy, hehe xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ius 0 Napisano Marzec 23, 2016 Ja też myśle o nim przez cały dzień, czytając, ucząc się, kąpiąc się. Dobrze, że ludzie nie potrafią czytać w moich myślach, bo chba uciekaliby ode mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 23, 2016 Ius, ode mnie też by pouciekali xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach