Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie głównie do kobiet czy macie ten kompleks..

Polecane posty

Gość gość

macie sentyment do wieku 19 lat? ja mam 21 obecnie ale czuję , ze czas się dla mnie zatrzymal jak mialam 19, ze wtedy był mój czas, nwm jak to opisać ale mimo ,z e nic nei zrobilam w tamtym czasie a wręcz przeciwnie zostalam w domu nie poszlam na studia to czuję, ze to był najlepszy czas w moim zyciu, glupie wiem ale jak widze jakąś 19-latkę, samą liczbę 19 to mnie zazdrość zżera bo sama bym chciala tyle miec, czula się mega stara i nieatrakcyjna wtedy, teraz wiem, ze bylam jeszcze dzieciakiem a uwazalam się za mega dojrzała.. myslalam , ze nawet bym ogla byc z 30-parolatkiem , że taka mądra jestem a teraz z perspektywy wiem, ze bylam głupia tak zwyczajnie, madrość przychodzi z wiekiem teraz to rozumiem.

Gość gość
nie to zebym teraz uwazala się za mądra, nadal mam dziecinne myslenie ale już jest coraz lepiej

Gość gość
nie, w wieku 19 lat byłam już na studiach. Ponad godzina dojazdu w jedną stronę, niedosypiałam i byłam znerwicowana jak królik na amfetaminie.

Gość gość
no a ja mialam wakacje...moze dlatego

Nie. Mam teraz 32 lata i czuję się świetnie :). Każdy wiek był fajny i mam wiele wspomnień jednak wcale to nie oznacza, że gdy teraz jestem starsza to jest gorzej. Wręcz przeciwnie :)