Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o dziewczynie która w nowym związku utrzymuje kontakt z byłym?

Polecane posty

Gość gość

I to częsty kontakt w stylu długie rozmowy codziennie lub co drugi dzień. Poza tym raczej się nie widują bo ten były mieszka dosyć daleko.

Gość gość
Myśle, że prędzej czy później wróci do byłego zwłaszcza jesli długo razem byli a jej obecny związek będzie epizodem o którym szybko zapomni:o

Gość gość
Myślimy ze jesteś chory na głowę ze się na to godzisz. Ze dziewczynie kompletnie na tobie nie zależy pokazuje ci brak szacunku w ten sposób. Pewnie jeszcze z nim sypia

Gość gość
Myślimy ze jesteś chory na głowę ze się na to godzisz. Ze dziewczynie kompletnie na tobie nie zależy pokazuje ci brak szacunku w ten sposób. Pewnie jeszcze z nim sypia

Gość gość
Nie pakowałbym się w coś takiego:o a poza tym skąd wiesz o tym że do siebie dzwonią? powiedziała ci??

Gość gość
gość dziś kiedyś próbował sie do niej dodzwonić jak byliśmy razem a własciwie zdarzyło się to kilka razy. Ona stwierdziła że są teraz tylko przyjaciółmi:o łatwo powiedzieć żeby się na to nie godzić, obawiam sie że skończyłoby się to tym że ukrywalaby to mną. Zalezy mi na niej:(

Gość gość
I zmierzasz się na to godzić ? Dramat

Gość gość
Nie godze sie na to ale mam obawy ze zacznie to zwyczajnie ukrywać, a alternatywa to zerwanie z nią. Dlugo byla z tamtym..

Gość gość
To powiedz jej wprost ze sobie tego nie życzysz. A ile wy macie lat ? I kto zerwał on czy ona? Uwierz mi nie ma przyjaźni męsko damskiej zawsze się kończy w łóżku

Gość gość
ona zerwała ale nie z powodu zdrady czy coś w tym stylu tylko on wyjechał do innego miasta pracować a ona nie chciała związku na odległość, a znali się od czasu liceum. ona jest na ostatnim roku studiów ja mam 27

Gość gość
To nic z tego nie będzie zakończ to teraz bo im później tym bardziej będzie bolało. Ewidentnie dziewczyna coś czuje do bylego

Gość gość
Każdy "coś" czuje do osoby z którą spędził ileś tam lat ale nie oznacza to że to coś to milosc:P

Gość gość
A niby co? Dajesz z siebie robić frajera i tyle

Gość gość
Ciekawe czy jak się z nim spotka i da mu d**y tez powiesz ze to coś to nie miłość heh

Gość gość
22:22 to mój post i nie jestem autorką tego tematu:P

Też utrzymuje kontakt z byłym. Ba, żeby to z jednym. Ale nie są to codzienne rozmowy, na pewno.

Gość gość
mnie sie najlepiej gada z bylym, Moge sie mu zwierzyc ze wszystkiego, z nowych romansow, jest dla mnie teraz aplciowy a przy tym jak najlepsza przyjaciolka, poza tym dyskretny.

Gość gość
gość dziś ale czy gadasz z nim tak często jak dziewczyna autora wątku?