Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stella19

Mam 19 lat i jestem dziewica!

Polecane posty

Gość stella19

Hej . Co o tym myslicie? Wszystkie moje kolezanki juz nie sa dziewicami dawno.. A ja taki rodzynek /:

Gość Namysłów województwo opolskie
Powinnaś być z tego dumna w Namysłowie byś była wyjatkowa bo Namysłów to fajne miasto znane piwa z browaru namysłów to zamkowe złoty denar rycerskie namysłów pils kuflowe dziewictwo to towar luksusowy

Gość gość
szanujesz się trzymaj dziewictwo do ślubu a nie patrz na inne. Pozdrawiam

Gość gość
te twoje koleżanki się nie szanują nigdy nie zaznają prawdziwej miłości

Gość stella19
A juz myślałam ze jestem innym jakimś odmieńcem. Kazda gada o swoich doznaniach .. Ale teraz mam we yj****e na nie .. Dzieki ! Będę trzymać to dla tego jedynego

Gość gość
pełnoletnia dziewica? To na pewno nie prowokacja?

Gość gość
a co zrobisz, jeśli ten jedyny po ślubie będzie chciał analu, oralu. pissingu albo trójkąta? hm? :)

Gość stella19
Dla mnie takie rzeczy nie mają znaczenia... Robienie loda facetowi dla mnie jest to okropna rzecz... a dla was?

Gość gość
okropna rzecz, której domaga się teraz niemal każdy facet :) naiwniara... lepiej nie trzymaj do ślubu, bo kiepsko się to dla ciebie skończy

Gość gość
gość dziś nie każdy tylko zboczeniec po tym poznasz fajnego faceta.

Gość gość
SZOK! Jak najszybciej pozbądź się tego brzemienia! :O

Gość gość
gość dziś własnie dobrze skończy bo badania naukowe pokazują, że takie związku są trwałe . Wiekszość związków jak się kończy kobieta pójdzie do łóżka a facet zostawi albo jest z nią tylko dla seksu.

Gość gość
jaki zboczeniec... jeśli dwoje dorosłych ludzi liże sobie wzajemnie narządy płciowe, żeby zrobić sobie dobrze, to co to za problem jest? nic w tym zboczonego. a seks bez urozmaiceń po jakimś czasie robi się nudny. wyobrażasz sobie robić to przez lata tylko w pozycji misjonarskiej, jak Bozia przykazała?

Gość gość
gość dziś prowo nie słuchaj gościa trzymaj i zyj ze swoimi przekonaniami

Gość gość
gość dziś robienie loda to uprzedmiotowienie kobiet traktowania jak dziwke a takich powinno się od razu skreślasz

Gość gość
badania pokazują, że takie związki są zawierane przez katoli, którym wstyd jest się rozwieść po latach rozczarowań :)

Gość gość
autorko trzymaj i nie patrz na innych nigdy nie daj sobie czegoś wmówić mimo tego puszczalstwa wśród kobiet i mężczyzn i robienie obrzydliwych rzeczy typu lody :)

Gość gość
dostaniesz zatem order z ziemniaka.

Gość gość
gość dziś A robienie minetki to uprzedmiotowienie mężczyzn i robienie z nich dziwek?

Gość gość
trzymaj sobie do ślubu jak chcesz, ale wiedz, że podejmiesz ryzyko, jeśli okaże się, że dopiero w noc poślubną twoja pochwa zostanie spenetrowana boleśnie przez małżonka, który prawdopodobnie będzie miał małe doświadczenie.

Gość gość
minetka jest fajna, jak facet tego nie robi, bo jest nawiedzonym katolem, to słabo jest

Gość gość
Oral jest super. Uwielbiam go i jestem kobietą

Gość gość
ja się pytam, czy katole mogą robić minetę? bo co to za seks bez minety?

Gość gość
gość dziś myślicie chujem a nie uczuciami zboki z****** szanujcie kobiety a nie traktujecie jak worek na sperme

Gość stella19
A wy w jakim wieku straciliście dziewictwo ? Ogólnie obawiam się bólu , to jak facet zareaguje np na "zakrwawione przescieradlo " dziwne ale moje obawy są silniejsze od tego wszystkiego

Gość gość
stella19 dziś ja w wieku 25lat po ślubie

Gość gość
gość dziś Chęć dania kobiecie przyjemności postrzegasz jako zboczenie? Pomijam już twój szacunek do kobiet, bo póki co, to Ty określasz je per worek na spermę.

Gość gość
facet powinien wiedzieć, że jesteś dziewicą, żeby był delikatny, ale wszedł stanowczo i na pierwszy raz zastosuj lubrykant, nie będziesz czuła jakiegoś ogromnego bólu, jeśli ci nie przerwie błony - co nie jest rzadkie, większość dziewczyn nawet po 10 razach nadal ma błonę dziewiczą. lubrykant to podstawa, tak naprawdę sucha pochwa ze stresu to przyczyna bólu za pierwszym razem, nie ten kawałek skóry.

Gość gość
Nie rozumiem takich tematów w ogóle. Po co rozmawiać o tym w towarzystwie? Po co odzierać się z prywatności? To jest każdego prywatna sprawa. Dzisiejsze pokolenie jest naprawdę chore.