Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci boją się inteligentniejszych kobiet?

Polecane posty

Gość gość
Gość z 18:43 a skąd masz pewność że ona ma do tego takie same podejście jak ty? Jesteś pewny na 100% że ona szukała idealnego księcia z bajki ?

Gość gość
Tu nie chodzi o księcia z bajki ,tylko kogoś kto nie będzie przynosił jej wstydu. I nie chodzi mi tutaj o ogładę tylko o kasę bo ona nakręca cały świat.

Gość gość
Ewa Kopacz to tez lekarka

Gość gość
Dzisiejsi Faceci w ogóle boją się kobiet, tyle powiem

Gość gość
Tak facet chce mieć słabszą od siebie kobietę jeśli chodzi o aspirację.

Gość gość
Dokładnie tak, statystyczny facet boi się jak ognia inteligentnej, dobrze zarabiającej i nie daj bóg ładnej kobiety- doskonale wie, że niczym jej nie zaimponuje i nigdy nie będzie dominował w związku, bo jest po prostu felerny w porównaniu z nią. Ja długo szukałam właściwego mężczyznę, odsiewając od razu podobnych zakompleksieńców. Mam 29 lat, stanowisko kierownicze w międzynarodowej firmie, własne mieszkanie, samochód średniej klasy i zero kredytu. Do tego ćwiczę, jestem ładna i zadbana, IQ znacznie powyżej przeciętnej. Mój partner ma skończone dwa fakultety i zarabia jakieś 2 razy więcej ode mnie, dlatego nie ma przy mnie kompleksów i jest nam dobrze.

Gość gość
"bo im intelignetniejsza tym brzydsza, taka prawda" XXX długo nad tym myślałeś?

Gość gość
Postawiłaś tezę opartą na jednym czynniku. Omijają mnie , bo studiuję medycynę. Czyli z automatu będą omijać prawniczki, informatyczki, każdą kobietę, która jest na bardziej wymagających studiach.Przebija z ciebie wyższość , nie poparta niczym na razie, bo to,że studiujesz, nie oznacza ,że skończysz , i jakie specjalizacje zrobisz. Może po prostu jesteś brzydka, niesympatyczna, i z postawą wywyższania sie? Pomyś nad innymi czynnikami, a nie z zaciekłością idioty powtarzasz mantrę : omijają mnie, bo jestem na medycynie.

Gość gość
A jaka to różnica między omijają mnie bo jestem brzydka? Kto pomyśli omijają mnie bo jestem nudna albo głupia? Nikt nie będzie o siebie w ten sposób źle myśleć, chyba że ma jakieś zaburzenia psychiczne albo megazakompleksienie. Nie wiesz nic o tych facetach, zakladasz że to jakieś wiarygodne mierniki, a będziesz próbować wytykać ułomności autorce. Ale to jest słabe.

Gość gość
Przecież widać że autorka jest zrozumiała. Medycyna trudny kierunek, ale dużo też zależy od uczelni. Nawet nie skończyła tych studiów, a ponad połowa na bank odpadnie, specjalizacji nie ma ani doświadczenia zawodowego a już krzyczy BĘDĘ LEKARZEM. Lekarze z c*****a specjalizacją i to na początku kariery zarabiają mało. Gdyby była fajna to już dawno zainteresowalby się nią jakiś facet z jej kierunku. Dobra rada: więcej pokory i nie imprezuj tyle bo oj***esz studia

Gość Mialemjuzdosc
Siemka wam wszystkim:) Przeczytałem sobie ten temacik, Wasze wypowiedzi i Wiecie co wam powiem? Macie nieźle wszyscy nawalone w baniach od tych hajsów, zazdrości i zawiści:) Ludzie , dziewczyna sie was tylko zapytała a Wy jej prawicie takie morały jakbyście tyle w życiu przeżyli że ja nie wiem :) A co to kto ma do tego kto ile zarabia , jaki ma status , czy kto kim jest bo to nie ma żadnego znaczenia :) Ważne żeby być człowiekiem dla człowieka, i być w miarę wyrozumiałym . Wy to najlepiej kogoś styrać bo nie jest na takim poziomie na jakim wy Chcecie żeby był :) A Ty autorko sie nie Przejmuj, Jezeli lubisz bardzo medycynę to relizuj to i nie Sluchaj Tych przygłupów bo oni nie poznali dobrze zycia i nawet nie wiedzą po co żyją:) Ja moge też mało zarabiać, żyć sobie skromnie i może ktoś ze ze mnie śmiać, ale ktoś przyjdzie i poda mi rękę i powie " Stary, wiem jak to jest ciężko " ale powiem wam jedno że kiedyś się to odwróci:) Pozdrawiam :)

Gość gość
"nawet taki słabszy student architektury z politechniki czy student medycyny na tle całego społeczeństwa jest bardziej inteligentny (zdolności umysłowe) niż statystyczny kowalski" SRANIE W BANIE

Gość gość
po 1 nie faceci tylko mężczyźni po 2 nie boją się tylko nie chcą po 3 nie inteligentniejszych tylko tych co im się tak wydaje po 4 większość mężczyzn jest realistami wiedzącymi, że kobiety chcą lepszych od siebie stąd to naleganie, że mężczyzna musi płacić na spotkaniach, prowadzić samochód, utrzymywać całą rodzinę itd.Dla kobiet nie do pomyślenia jest by kobieta zapłaciła chociaż złotówkę za choćby siebie, była kierowcą w związku czy "musiała" jeździć autobusem mając chłopaka czy zarabiać więcej niż jej partner itd.

Gość prawictwo pospolite 152
dokladnie to nieprawda ze faceci boją sie inteligentnych kobiet .. To wszystko zależy nie od plci ale od preferencji indywidualnych .. Bo mi na przyklad nie staje na widok lekarek , zdecydowanie bardziej kręcą mnie modelki jak Miranda kerr od lekarek jak Ewa Kopacz To nie chodzi ani o materialny status ani o inteligencje .. Ja szukam u kobiet urody .. Wole niewykształconą , ale ładniejszą od paszteta wykształconego wyksztalcony pasztetos to Posłanka doktor Pawłowicz , a głupia modelka to Miranda kerr ( i tak wolę mirandę kerr od Pawłowicz) Takiej biednej lekarce wydaje sie ze na przyklad ja sie jej boję .. Nic bardziej mylnego .. Jest dla mnie za brzydka i dlatego na nią nie zwracam uwagi... Oczywiscie są tacy ktorym nie przeszkadzją jej braki w urodzie , ale ja do nich nie należe .. Dla mnie laska musi byc ładna .. Jak jest ladna to wszystko jej wybacze nawet fakt ze slabo robi loda czy nie umie gotować ..

Gość gość
To po co, głupia babo, szukasz mądrego faceta na imprezie, gdzie tacy nie bywają?

od kobiet przede wszystkim oczekuje urody .. TA panna ponizej moim zdaniem jest ładna http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/68813a34d593c44a co mi po jakims wykształconym pasztecie z którym bede mial brzydkie dzieci , albo co gorsza na widok ktorego nie bedzie mi stawał ? Wlasnie o to chodzi ...

wcale nie mam wymygań z kosmosu .. Do szczęscia wystarczy mi ladna dziewczyna

my faceci tez mamy wymagania i nie wystarczy ze macie otwór potwór nie potwór byle mial otwór ... A samo tytuł doktor medycyny można sobie podetrzeć tyłek tym tytułem , bo od kartki papieru członek nie staje Posłanka Pawłowicz ma tytuł doktora prawa i jeszcze nigdy mi nie stanął na jej widok .. Ba.. Nie chciałbym jej widzieć nago ... Faceci sa bardziej pragmatyczni od kobiet

Gość gość
Co za durny temat.

co mi po pasztecie z ciemnymi oczami , jak mogę miec laskę z blękitnymi oczami ?

Gość Mialemjuzdosc
I jeszcze wam kobity powiem, ż większośc z was jest bezdennie głupia i zarozumiala. Naoglądałyście się glupot w telewizji, naczytalyście pierduł w necie i wydaje sie wam ze możecie wybrzydzać i kierowac facetami, ciagle grymasić i wyciągac kasę. A większośc facetow chce normalnej kobiety - nie zadzierającej nosa, kochającej i miłej

Dziwny temat i tak ogólny, że żadna odpowiedź nie jest tu dobra. Jedni pewnie szukają idiotek, inni kogoś, z kim możnaby od czasu do czasu porozmawiać. Sądzę, że tak samo trudno sobie wyobrazić związek oparty tylko na seksie, jak i związek oparty na całogodzinnych inteligenckich dyskusjach. Tu i tu wieje nudą. Facec***ewnie trochę boją się takich kobiet, innym razem takie kobiety zdają się być dla nich mniej atrakcyjne, jeszcze kiedy indziej takie kobiety inspirują i kręcą. Często same kobiety przyjmują strategie udawania głupszych, niż są w istocie, i ci faceci się na to łapią, a później he he ... takie kobiety robią co chcą z tymi sierotami :) więc uważajcie!

Gość gość
prawik, dla ciebie ladna = naga nie uznajesz kobiet w ubraniu

Gość gość
gość dziś co się tobie w niej nie podoba? szczupła, z talią i niebrzydką twarzą. dla mnie też ok i też jestem prawiczkiem

Gość gość
Dziękujemy za ostrzeżenie Monika Jesteś cudowna :*

Gość gość
Szczerze, to studentka medycyny nie robi na mnie nie wiadomo jakiego wrażenia. Dobrze o niej świadczy, że udało jej się zdać na tyle maturę, żeby się dostać, no ale to tyle jak na razie. Nie wiadomo czy zostanie lekarzem(jak Jagielski który po lekarskim został prezenterem), nie wiadomo czy będzie dobrym lekarzem itd. Może dlatego, że sam jestem inżynierem i nie mam kompleksów z powodu wykształcenia. Wolę ambitną studentkę, oczytaną od imprezowych dziewuch. Z tą pierwszą można o czymś więcej porozmawiać.Czasami zerkam na program na YT-matura bzdura i ludzie mnie osłabiają swoimi brakami.

Gość MialemjuzdoscOryginal
Siema :) Widzę że ktoś się podszył pod moją wypowiedź raz, więc podszywaczu powiem Ci tak, Masz na czole ślad po moim bucie waflu :) A jeszcze chciałem coś dodać pewnie już ostatni raz bo nie chce mi się gadać z ludźmi którzy w ogóle nie myślą:) Dajcie Wy tej Dziewczynie spokój , Mówicie że jest brzydka bo nie wiem jest inteligentna, a skąd Wiecie ze jest brzydka? Widział ją ktoś z was? Kto dał wam prawo oceniać innych ludzi? Kim Wy Jesteście? Dobra ja chyba będę musiał zapalić jointa żeby w ogóle móc was słuchać bo to co Wy Wypisujecie to jest porażka. Nawet nie Potraficie uszanować człowieka. Tutaj też jedna pacjentka Napisała że Ona odrzuca zakompleksienców, że jest Taka Niesamowita tak? Uważaj księżniczko co Ci się nóżka nie powinie :) Tyle mam wam do powiedzenia :) Mam nadzieję że w końcu się ogarniecie i Zrobicie coś normalnego ze swoim życiem a nie interesować i plotkować:) Pozdrawiam Damian

Gość gość
"Dla kobiet nie do pomyślenia jest by kobieta zapłaciła chociaż złotówkę za choćby siebie, była kierowcą w związku czy "musiała" jeździć autobusem mając chłopaka czy zarabiać więcej niż jej partner itd. " No i dobrze, bo po co im facet, który nie jest facetem w związku, tylko jakąś piczką? Jedyne z czym się nie zgodzę to z tym, że nie każda nie wyobraża sobie płacenia za siebie (co innego płacenie na pierwszych randkach, co innego płacenie w związku, nie każda leci na kasę i raczej dziś większość w związkach dzieli się kosztami)