Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanice żonatych to k******y bez honoru.

Polecane posty

Gość gość
Zadna nie chce niedoswiadczonego wiec biora sie za zajetych niekoniecznie zonatych. Pogratulujcie sobie same baby.

Gość gość
A kto wie gdzie mieszka ta z Oświecimskiego przedszkola z 16-17 Marzena Cz

Gość gość
A kto wie gdzie mieszka ta Oświęcimska przedszkolanka z 16-17 Marzena Cz

Gość gość
napiszcie kto zna Marzene Cz ,czy ma rodzine ,męza ,dzieci,głoośno o niej na forum Oświęcim przedszkola opinie

Gość gość
Jedynymi prawdziwymi kochanicami żonatych są te, które za nich wyszły z miłości :) Reszta to epizody i wymysły

Gość gość
Albo kobiety ktore nie używają mózgu ,rządzi nimi macica Zdradza żonę zdradzi kochanice ,zawsze fajnie jest na początku ,a później niestety szara rzeczywistość i wtedy dochodzi do facetów jak bardzo skrzywdzili żonę dzieci rodzinę.Są też takie baby które świadomie z premedytacja podrywają żonatych,musi to je chyba podniecać ,sama myśl ze zona w domu czeka ,tak jak ta Marzena Cz

Gość gość
Marzena Cz nie mieszka chyba w Oswiecimiu ona tam pracuje w 16 przedszkolu

Gość gość
W zupełności zgadzam się z tytułem Kurwy bez Honoru

Gość gość
mi mój ukochany zapomniał powiedzieć że jest żonaty ,tzn nie zapomniał,bał się powiedzieć,powiedział jak byłam zakochana

Gość gość
Jezeli taka ku rwa świadomie sie umawia z żonatym ,to DZ IW KA jak ta Marzena z 16 przedszkola w oswięcimiu

Gość gość
Wiem ze mężowi zależy na mnie ,poprosiłam Go o sprzedaż auta ,bo nie mogłam znieść myśli co mogliście w nim wyrabiać,jak dumnie siedziała pani pani Marzeno Cz na przednim siedzeniu,nie jestem do końca poinformowana co w nim WYPRAWIALIŚCIE do jakich fikołków w nim dochodziło ,ale ważne ze sprzedał to KU..W..IE AUTO.Na każdym kroku udawania mi ze popełnił ogromny błąd i przeklina dzień w którym sie poznaliście Jak zwykle życzę co NAJGORSZE ,nie pozdrawiam

Gość gość
myslisz ze jakas pani Marzenka czyta to forum ahaha, litosci :D jakżeś pilnowała starego, że posuwał ją w gardło na tylnym siedzeniu? :D wasze kochane Zenki i Mietki :D

Gość gość
Nie wiem czy czyta to forum ta Marzena ,ale mam nadzieje ze wiele osób sie dowie ,a najbardziej zależy mi ,aby dowiedziała sie jej rodzina i znajomi ,aby było jej wstyd.Ja jak na razie jestem zadowolona ,bo mąż dosłownie JE MI Z REKI ,przez 22 lata nie było tak cudownie jak teraz ,zdobywa mnie od nowa ,a ja czerpie z tego satysfakcje.I całe szczęście w tym ze mieszkamy 300 km od Oświęcimia bo nie wirem jak by to sie skończyło,w chwili obecnej jestem zdolna do wszystkiego,nie nawidze tej BABY BO SUKA NIE DA PIES NIE WEZMIE

Gość gość
Dlaczego tyle kobiet marnuje sobie życie przy żonatych facetach ???? Dlaczego tyle kobiet marnuje życie innym kobietom zabierając im partnera lub wypożyczając regularnie ??? Dziewczyny o co chodzi ?! Po cholerę wam ten towar bez godności i ambicji ,który nie potrafi zdecydować czego chce i z kim chce być ? Zaraz usłyszę ,ze rożnie bywa i miłość i przeszkody nie do przejścia itp....trele morele . A ta zona to zła i okrutna kobieta ......i takie tam bzdety . A jak przysięgał jej miłość przed ołtarzem z łzami wzruszenia to tez była zła ??? Czasy mamy okrutne i słabe dla miłości ....chyba ze monetarnej .... Wartosci klasyków literatury romantycznej to prehistoria .... Teraz wartość jest cyfrowa i dobrze żeby w twardej walucie . Przepraszam tak mnie lekko poirytował dzisiaj dialog z koleżanką ,która od dziesięciu lat jest nieszczęśliwa w roli miłosnej ...tej trzeciej .Nie znam bowiem żadnej kobiety która po pierwszym zauroczeniu nie odkryłyby ,ze kochanka to tylko margines i to skrupulatnie ukrywany przed światem . Dziewczyny musicie to robić sobie nawzajem ????

Gość gość
Kochanice to nieźle są umęczone życiem. Muszą się biedne tyle starać, kombinować, nadskakiwać kochankowi a i tak często słyszą, ze kochaś dziś nie ma czasu dla niej, bo musi z żoną jechać na zakupy, albo z dzieckiem do lekarza. Znam takiego faceta, co się do niego kochanka przyczepiła i on często nie chciał się z nią spotkać, więc za każdym razem jej powtarzał, że musi iść z psem na spacer, a ta głupia wierzyła :D

Gość gość
Nie mogła bym żyć ze świadomością ze zabawiam sie z żonatym ,co innego jak sie nie wie ,ale wiedząc ze spał z zoną i przyszedł do mnie BRZYDZIŁA bym sie sama sobą,

Gość gość
Kobiety mają tak wygórowane wymagania wobec mężczyzn, że muszą dzielić się mężczyznami.

Gość gość
Pewnie tez tak myślała Marzena Czyczylo z Oświęcimia o której mowa w cześniejszych wypowiedziach

Gość gość
Bo trzeba tępic przedszkolanki Oświęcimskie DziwKi jak Marzena Cz

Gość Olejekjojoba
Akurat to czy kochanki nie maja honoru zalezy od danej kochanki i sytuacji. Jedne beda przez lata skomlec jak suki o rozwod kochasia, ktory i tak je olewa, a inne beda po prostu czerpac z seksu z nim ile sie da, bez zobowiazan. Te ostatnie nie maja moralnosci, zasad i sa egoistkami, ale honor maja. Oczywiscie potepiam kochanki wszelkiej masci, ale no blagam faceta zgwalcic sie nie da... W takich sytuacjach ludzie sie po prostu nie szanuja: maz nie szanuje zony i malzenstwa, kochanka tez nie szanuje jego zony, a zona nie szanuje siebie, gdy wie o zdradzie i dalej jest z mezem.

Gość gość
a maż kochanki też nie szanuje siebie skoro wie że żona mu się puszcza z cudzym mężem i rogi od lat przyprawia. Żona musi mieć dowód na to że ją mąż faktycznie zdradza bo nie brakuje sfrustrowanych kretynek które pomówieniami są gotowe rozpieprzyć czyjeś małżeństwo tylko dlatego że jej cudzy maż się spodobał. Od żon to ty się odczep raz na zawsze bo jesteś dla nich nikim. Zajmij się lepiej wyłącznie kochankami. Kochanka ma honor jak wypina tyłek żonatemu? :D Nie rozśmieszaj mnie kretynko. Nawet taka co się pieprzy bez zobowiązań z cudzym mężem to wydzwania do niego żeby z domu go wyciągnąć na ten sek. I to jest honor u kochanki gdy żonaty facet musi wyłączać telefon na weekendy i święta żeby mu namolne obce babsko dopy nie zawracało bo ją peessda swędzi?

Gość gość
a co się dzieje jak żonaty facet weźmie urlop i chce spędzić go tylko z żona i dziećmi? Ku/rwy same proponują seks żonatym a później jak nie widzą go 2 tygodnie bo urlop ma to dosłownie histerii dostają. I to się honor nazywa? A czekaj cierpliwie prostytutko aż sobie żonaty o tobie przypomni. Sama sobie taką rolę wybrałaś.

Gość Olejekjojoba
Rzadko ktora kochanka, ktora traktuje tego zonatego jak zywy wibrator bedzie do niego wydzwaniala. To predzej on do niej dzwoni zeby umowic sie na seks, woli przeciez taka zimna suke niz laske co sie zakocha i nie da mu potem zyc. Ty nie rozumiesz pojecia honoru. Traci sie go, gdy ktos pluje ci ewidentnie w twarz, wyzywa, nie szanuje, a ty uwazasz ze nic sie nie dzieje i wszystko jest ok. Dlatego honoru nie maja kochanki, co wydzwaniaja do zonatych myslac, ze on sie rozwiedzie oraz zony, ktore wiedza, ze sa zdradzane i godza sie na to. Odwrocmy sytuacje: zona zdradza swojego meza z kochankiem. Kochanek zakochuje sie i wymusza na kobiecie rozwod, wydzwania do niej mimo, ze ona ma go gdzies i traktuje jak zabawke. Maz dowiaduje sie o zdradzie i nadal zostaje z zona mimo, ze ona nie zaluje i uwaza, ze "nie wiedziala co robi". Kto w tej sytuacji traci twarz (honor)? No, na pewno nie zona ;)

Gość gość
gość dziś Kochanka Twojego męża takie cyrki odstawia, współczuje>

Gość gość
Olejekjojoba dziś Rzadko ktora kochanka, ktora traktuje tego zonatego jak zywy wibrator bedzie do niego wydzwaniala. To predzej on do niej dzwoni zeby umowic sie na seks vv vv Nawet nie wiesz jak się mylisz. Żonaty facet nie ma potrzeby bo ma seks w domu z żona. To wyzwolona kochanka co proponuje seks bez zobowiązań ma potrzebę więc wydzwania do żonatego bo chce jej się seksić.

Gość Olejekjojoba
Haha :D Jesli facet ma seks w domu z zona to nie szuka kochanki.

Gość gość
Do I tu się z Tobą nie zgodzę. Są i tacy, którzy mają nudny sex z żoną i szukają kochanki, która zazwyczaj jest w stanie zgodzić się na wiele więcej niż żona.

Gość gość
A są takie cwaniary , że jak poczują ,że facet ma kasę i mogą z niej skorzystać to sprzedadzą ciało za parę groszy lub marny gadżet .

Gość gość
A czasem mają świetny sex ale z innego powodu mają kochanki.