Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stop Aborcji

Aborcja jak życ z piętnem zbrodni

Polecane posty

Gość gość
Przeczytałam wpis Agaty Komorowskiej, do którego ktos podał linka wcześniej. I nie tylko ten wpis, ale inne również. To niezwykła kobieta, opinie takich ludzi powinno się brać pod uwagę. Ale nie, bo nawiedzone i tak będą w kółko twierdzić, ze "zabijanie nienarodzonych jest złe, ja to bym nigdy tego nie zrobiła".

Gość gość
a idź mi z tą całą Wandą! No Wanda i Wanda!! a co mnie ona obchodzi? ona nie jest żadnym autorytetem nawiedzona katolko.

Gość gość
autorko a hcuj ci do tego, co chcA O CO ROBIa INNI. Ródz dzieci z gwałtu nawet z wlasny ojcem mnie nic do tego, ale odperdul sie do pipsk innych kobiet. Nawet sie zasraj a nic ci tonie da de.billko

Gość gość
dziś dr. Wanda Półtawska lekarz psychiatra jest autorytetem

Gość gość
Może dla ciebie, bo dla mnie nie.

Gość gość
Usunęłam ciążę 5 lat temu. Była to ciąża z gwałtu. Zrobiłam to w podziemiu, bo w tamtych czasach gwałt był z oskarżenia cywilnego, nie z urzędu i nie miałam sił na rozprawy w sądzie. Zresztą zanim by zapadł wyrok zdążyłabym urodzić ze trzy razy. Po gwałcie czułam taki ból psychiczny, że kiedy tabletka po nie wystarczyła i okres się nie pojawił byłam bliska wydrapaniu sobie macicy własnymi rękoma. Już wcześniej nie mogłam na siebie patrzeć, wymiotowalam z obrzydzenia codziennie. A co dopiero widzieć rosnący brzuch... koszmar. Wrogom nie życzę.

Gość gość
katotaliby i tyle

Gość gość
u mnie terminowano ciążę z powodu rozszczepu kręgosłupa. mam już trójkę dzieci, w tym jedno z porażeniem mózgowym łagodnym. nie żałuję. pracuję w domu, zarabiam 600-1000 zł miesięcznie, mąż 2,5 tys na rękę, mieszkamy w małej miejscowości. nie dalibyśmy rady z drugim niepełnosprawnym dzieckiem, do tego w tak znacznym stopniu. nie budzę się w nocy z krzykiem, nie mam depresji. po tym wydarzeniu założyłam spiralę.

Gość gość
Ludzie co za czasy ,kiedy nie można decydować o swoim życiu??? Aborcja powinna być legalna i darmowa do 8tyg. Bez podawania przyczyny! Jeśli aborcja jest grzechem to sam Bóg nas za to rozliczy a nie fanatycy i kościół czy politycy! Nie chcecie aborcji? To pozwólcie kobietom podwiązywać jajniki legalnie i darmowo jestem pewna że 40% by się zdecydowało i w tym ja...wyraźcie chęć na darmową wazektomia dla mężczyzn którzy z własnego doświadczenia i wyboru nie chcą mieć dzieci...

Gość gość
gość dziś one i tak wiedzą lepiej, one w takiej sytuacji nie były, pojęcia o gwałcie nie mają ale wiedzą, że by urodziły, pokochały i z mężami wychowały w miłości :D oł jeeeee względnie oddałyby do adopcji,bo przecież każdy będzie chciał adoptować dziecko gwałciciela, a one jak gdyby nigdy nic wróciłyby do starego trybu życia,jakby nic sie nie stało. Co tam poród, szwy i pokarm w piersiach który codziennie przypominałby im o tym, ze ich dziecko jest samo w jakimś ośrodku....

Gość gość
Racja.

Gość gość
Inaczej tego nie nazwę - kato/debilki. Kościół opuscilAm- nie Boga tylko kler.... Późne sredniowiecze

Gość gość
Nie wyzywajcie Lewaki skoro nic nie macie do powiedzenia bo to świadczy o waszej niskiej klasie.

Gość gość
Dziewczyny, wy się Boga chyba nie boicie..? Straszne co niektóre piszą...

Gość gość
Z piętnem zbrodni to żyje od wieków Kościół Katolicki i ma się całkiem dobrze:-O

Gość gość
obie siostry mojego ojca mialy aborcje - jedna raz a druga 2 razy. nigdy nie zalowaly ani nie mialy stanow depresyjnych! ja gdybym wpadla wczesniej tez dokonalabym aborcji. teraz gdybym wpadla to urodzilabym bo mam ustabilizowane zycie tj wyksztalcenie, prace, mieszkanie, meza a mam 25lat wiec czas na dzieciaka. gdyby ciaza zagrazala mojemu zyciu, dziecko mialoby urodzic sie chore, bylaby to ciaza z g****u- usunelabym bez mrugniecia okiem, bez namowy osob trzecich. nie kazdy ma identyczne spojrzenie na takie sprawy

Gość gość
tu autorka posta z 13.33. i lewakiem nie jestem bo brzydzi mnie kod, wynaturzenia z unii typu zoofilia, gardze komunistami pokroju bolka walesy itd ale moherem tez nie bo taka sama odraze wywoluja u mnie czarni sukienkowcy ktorzy molestuja dzieci, lajdacza sie z d******* ktore potem skrobia za granica, dostaja cieczki na widok pieniedzy itd a ludziom wypieraja mozgi i robia z nich niewolnikow, zakazuja i nakazuja! to prawdziwe zlo i diabelski wynalazek- caly kosciol katolicki ktory nie ma nic wspolnego z prawdziwym chrzescijanstwem. gdyby Jezus zyl w obecnych czasach(o ile w ogole istnial) to w leb by sobie strzelil na widok tego co wyprawiaja sukienkowi k****arze

Gość gość
13:39 nie bądz niedowiarkiem lecz wierzącym.

Gość gość
Stop Aborcji. Niedługo będą zbierane podpisy za zaostrzeniem przepisów antyaborcyjnych. Przeciw Aborcji Stop Aborcji http://www.stopaborcji.pl/

Gość gość
mogą sobie zaostrzać, ja gwiżdżę na to...nikt mi niczego nie będzie narzucał

Gość gość
Tak to nie morderstwo niewinnego dziecka , tylko wybór kobiety :-) czy chce rodzić ja zawsze myślałam , że lepiej zapobiegać niż leczyć. No ,ale czego tu się spodziewać tylko głupie dziołchy nie potrafią się zabezpieczyć , więc muszą się skrobać no i co idiotki się idiotkami urodziły i takie też zejdą na tamten świat uparcie krzycząc płód to nie człowiek tylko płód a co to jest płód jeżeli nie człowiek to po co się skrobać ? w końcu płód nie dziecko więc nie problem logiczne :-) Niestety idiotki nigdy tego nie pojmą od głupie dziołchy i tyle brońcie krocze nie dawajcie w siebie zlać spermy konkubenta i macie problem z głowy nie ma zlania w pochwe nie ma niechcianego płodu = problemu tylko czemu płód nie dziecko problem ech :-( głupia się urodziłam a jeszcze głupsza umrę :-)

Gość gość
gość dziś debilu 11-12 latce tez antykoncepcję podasz na wypadek gwałtu? a jak któras kobieta nie jest w związku to ma brać tabsy w razie czego? LECZ SIĘ POJE/BIE!

Gość gość
16 17 tak twojej wpis świadczy o twojej prostocie bo gdzie ja tam napisałam o zgwałconej 12 latce i tym co ty tam w tym zakątku wywłoki z rynsztoku napisałaś ??Jak nie umiesz czytać to nie odpisuj w temacie o którym nie masz pojęcia biedna dziołcho :-) która jedyne co potrafi to mordować niewinne dzieci nienarodzone bo w całej prostocie nie potrafi panować nad swym kroczem :-)

Gość gość
Co sie pieklisz, 98% Polakow to ponoc katolicy a KK antykoncepcji zabrania ( oprocz kalendarzyka, ktory nie dziala). I wytlumacz jeszcze gwałcicielom, zeby wkladali prezerwatywy.

Gość gość
moja sąsiadka usunęła ciąże , bo stwierdziła ze 28 lat to za wcześnie. A poza tym remontują dom i kupili dwa psy i nie wiedziała , czy psy zaakceptują dziecko . Zaliczyła wpade usunęła płód i po kłopocie :-) Tak że zanim zaczniesz tu krzyczeć i ubliżać i dopisywać sobie jakieś bzdury , użyj tego co powinnaś mieć w głowie i czytaj ze zrozumieniem DEBILU ja rozumiem ze mierzysz wszystkich swoją miarą , ale my na ty nie jesteśmy

Gość gość
gość dziś a co mnie twoja sąsiadka obchodzi? bo ona sobie z aborcji zrobiła zabieg kosmetyczny to myślisz, że każda tak robi? Serio taka tępa jesteś debilko, że na podstawie jednej szajbuski oceniasz wszystkie kobiety które dokonały aborcji? Będziesz w ciąży zagrażającej twojemu życiu mając jednocześnie starsze dziecko to pogadamy czy tak chętnie zaryzykujesz jego osierocenie. Na razie zatem zamknij ten głupi ryj.

Gość gość
nie martwcie się, organizacje pro kobiece zawsze pomogą...nawet w Europie nam kibicują i będą pomagać, fanatycy i hipokryci mogą nas w zadki cmoknąć co najwyżej

Gość gość
Pani z 18.49 nie jest z innymi na "ty", tylko na "DEBILU"

Gość gość
Wy skończone lochy czy wy naprawdę nie rozumiecie ,że mi nie chodzi o kompromis aborcyjny który jest bo ja też go popieram w tych trzech wypadkach, tylko właśnie takie dziołchy , które z aborcji zrobiły sobie zabieg kosmetyczny . i mogą urodzić bo mają i kasę i warunki a skrobią się na potęgę mordując płody które nie są dziećmi . Podstawowa szkoła się kłania czytanie ze zrozumieniem , ale do kogo ja się tu odzywam do debilek które zamiast czytać to dopisują mi jakieś gwałty na dwunastolatkach jakieś zagrożenia życia k/u/r/w/a/ ja piszę słoneczko jest żółte a wy , że jest różowe no debil czy idiota to jest za mało jak na was , za was to już tylko się modlić Boże uchroń mnie od takich loch i ocal świat ..... bo to brak słów po raz kolejny czytajcie ze zrozumieniem tekst pisany ......DEBILKI

Gość gość
Oj tam jeszcze 30 lat temu kobiety srobaly sie na potęgę. Myslicie ze ktoras ma wyrzuty sumienia? Rycza po nocach? Zapytaje sie jak wasze babcie pozbywaly się ciąży ..Ja szczerze mam to w d***e ze ktos tam usuwa ciaze.Uwazam ze martwic nalezy sie o tych ktorzy sa juz na tym swicie a nie o kilkutygodniowe ciaze.