Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat, na który nie zapraszamy Maćka B

Polecane posty

Gość gość
Aha, jeszcze prokuratura nie ma zgłoszenia ale sąd kafeteryjny już działa. Pytałaś/eś Olkę czy zgadza się abyś ją reprezentowała? smiech.gif Czy w ogóle czuje się osobą poszkodowaną. X Takich rzeczy nie zalatwia sie na kafe, a ty sie nie interesuj kto kogo i o co pytal. Tylko lepiej zalatw sobie dobrego adwokata, to moze wyrok bedzie mniejszy. Ale i tak plama na karierze na calego :(

Gość gość
X Takich rzeczy nie zalatwia sie na kafe, a ty sie nie interesuj kto kogo i o co pytal. Tylko lepiej zalatw sobie dobrego adwokata, to moze wyrok bedzie mniejszy. Ale i tak plama na karierze na calego smutas.gif x No co ty nie powiesz. Już zaczynam się bać. :classic_cool: :D :D :D

Gość gość
Stonko dzivvko chcialas testowac podlosc kafeterian to bardzo prosze , sama sie o to prosilas :D:D:D

Gość gość
Sądy nie rozliczaja z wpisów na forach tylko z konkretów, obrażałas, wyzywałaś i poniżałas rzucajac czyims nazwiskiem dookola to poniesiesz konsekwencje. Ola sie nie musi czuć pokrzywdzona, wystarczy zawiadomic prokuratura i bedzie ścigał to z urzędu.

Gość gość
Jesli Kloszardzia mieszka w USA to mozecie jej naskoczyc taka prawda ,bedzie suka rzadziej przyjezdzac na wysmienite paszteciki ze szczecinskiego trawnika :D

Gość gość
Sad sie przyjrzy calej twojej kafeteryjnej dzialalnosci i skoro juz bylo wczoraj o obludzie i zakulisowych gierkach, to pewnie niejedno masz na sumieniu z pomaranczy, skoro nawet ze swojego nicka obrazalas personalnie ludzi.

Gość gość
pisał śmieszek coby nie wklejać postów a wy dalej swoje i serwer się zapchał :(

Gość gość
ducha chyba dopadła impotencja, że zmienił dział erotyczny na uczuciowy. jak go znam to po prostu liczy na współczucie tylko okazuje to w dziwny sposób:D

Gość gość
Jakiej karierze , chyba prostytutkI :D:D:D

Gość gość
Rondel ma podobno ujawniac dane z priv i kompromitowac znane nicki:D

Gość gość
Czyli nie dowiem się kim jest ta stonka, a chciałam ją umieścić w Rejestrze. Może II zmiana wieczorem coś napisze o niej. :classic_cool:

Gość gość
stonka to gosc k :D

Gość gość
gość dziś Jesli Kloszardzia mieszka w USA to mozecie jej naskoczyc taka prawda ,bedzie suka rzadziej przyjezdzac na wysmienite paszteciki ze szczecinskiego trawnika smiech.gif X Skoncz juz ta bajke o USA bo sie tylko na smiesznosc narazasz :D

Rondel ma podobno ujawniac dane z priv i kompromitowac znane nickismiech.gif x Z osób z kafe pisały z nim Olka, Alicja, Kamila ,Zuza , gość k i cappucino. O Olce już raczej nic do dodania nie ma, Alicji raczej nic nie grozi. Zuza bój się ,bo na pierwszy ogień pójdziesz, a następne w kolejce są jego dwie przygłupie koleżanki

Gość gość
gość dziś Rondel ma podobno ujawniac dane z priv i kompromitowac znane nicki X Rondel goowno ma na znane nicki i goowno moze :D Taka prawda :P

Gość gość
Kasztan pewnie sie wczoraj najepal i poniosla go fantazja:D

Gość gość
ty sie nie martw kasztanem ty sie martw duchem. jak trafi na normalnego człowieka to go wykończy. takie ma dziadek hobby. chyba mu zostały takie nawyki z pracy komunistycznego sledczego

Gość gość
gość dziś stonka to gosc k smiech.gif x Dzięki za info 🌻 x Uzupełniam Rejestr Tematu: 13. Gość k zwana też stonką, mieszkająca w Szczecinie oraz bywająca w USA, przyjaźni się Maćkiem, jest solą w oku zazdrosnych o Maćka [tutejszego Casanovę i marnego kucharzynę]] lubiąca szczecińskie paszteciki oraz rosołki i pomidorówkę w/w., spotyka się z jakimś tajemniczym sponsorem przez co wzbudza niechęć innych użytkowniczek tematu.

Gość gość
Nie martwie sie o zadnego ducha. Co wy sie tak jakiegos dziada boicie?

Gość gość
historia ducha kafe, widma vel kapitan tonącej łajby i wiele innych nicków jest dosyc smutna. po wielu latach destrukcyjnej działalności na kafe stało sie o nim głośno, nadepnał zbyt wielu ludziom na odcisk, przecwaniaczył, przegiał i go już nikt nie tolerował więc wpadł na genialny pomysł że bedzie skrobał spod pomarańczy, które zawsze tępił. pod niebieskim nickiem stał sie zbyt rozpoznwalny i jak zaczynał cwaniaczyc to szybko go ktos demaskował i c****j strzelał misterny plan. zresztą co tu dużo mówić. wystarczyło podejrzenie, że to duch i wszystkich oprócz mnie stąd wywiało:D

Gość gość
ano sie boimy bo to szuja a efekty jego "pracy" możesz sobie obejrzeć na tym i kilku wstecz topikach. problem z duchem polega na tym, że gdy sie pojawia to jakakolwiek rozmowa staje sie bezsensowna.

Gość gość
...wystarczyło podejrzenie, że to duch i wszystkich oprócz mnie stąd wywiałosmiech.gif x i mnie też nie wywiało, niby czemu miałabym się bać jakiegoś nicka na kafe, nawet jak nazywa się Duch :0

problem z duchem polega na tym, że gdy sie pojawia to jakakolwiek rozmowa staje sie bezsensowna. x Zupełnie jak z przygłupem od kasztanów :D

Gość gość
mam kilka teori na temat jego tu działalności ale nie chce mi sie ich weryfikować doświadczalnie:D

Gość gość
w każdym razie ktoś go wreszcie powinien dobic bo sie strasznie męczy.

Gość gość
Teraz stonka swoje podlosci probuje zrzucic na ducha? Ona jest jednak opozniona

Gość gość
"gość dziś ...wystarczyło podejrzenie, że to duch i wszystkich oprócz mnie stąd wywiałosmiech.gif x i mnie też nie wywiało, niby czemu miałabym się bać jakiegoś nicka na kafe, nawet jak nazywa się Duch :0" xxx bo jestes głupia. ja sie nie boje ale tylko dlatego, ze jestem piertolnięty;)

Gość gość
Jak pojawia sie Kasztan tez rozwala kazdy temat. Ale to nie znaczy ze mam sie go bac;)