Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was planuje w przyszłości popełnić samobójstwo ? bo ja przegrałam życie

Polecane posty

Gość gość
Wiem ze zle wybralam ale nikt nigdy mi nie pokazal jak powinno sie normalnie zyc. Ciagle tylko ucieka i pakuje sie w gorsze gowno.

Gość gość
Bylam u 3, ale oni tylko kiwaja glowami. Myslalam ze pomoga mi sie zmienic. Ale oni tylko potakuja i patrza na zegar, po pol godziny jest: do zobaczenia nastepnym razem. I termin za poltora miesiaca. Pewnie gdybym poszla prywatnie byloby lepiej.

Gość gość
No niestety nie... Nikt nawet nie pytal mnie o dzecinstwo. I krepuje mnie gdy jest ta cisza i ktos sie na mnie patrzy a ja nie wiem co mam powiedziec bo chce mi sie plakac i jest mi wstyd ze tak sie u mnie w zyciu dzieje.

Gość gość
podpisuje sie pod tym. ja jestem zrujnowana przez toksyczna rodzine i ludzi . ale zyje bo mam meza i nie chce go zostawic samego. ostatnio zerwalam calkowicie kontakty z rodzicami w dosc brutalny sposob, musialam uciac ta toksyczna relacje. mam nawracajace depresje, nerwice lekowa i tuzin chorob somatycznych. dlatego nie zamierzam sie zabic bo moj organizm niedlugo sam sie unicestwi. choruje na serce i na problemy gastrologiczne ktore nieleczone zakoncza sie krwotokiem zoladka albo rakiem. nie lecze sie i albo zezre mnie wkrotce rak, albo zabije krwotok , albo zatrzyma krazenie bo mimo wady serca ciagle mam nerwy na wierzchu i ciezko trenuje a po lekarzach nie zamierzam juz biegac. wszystko zostawiam w rekach losu- jesli ma zyc to zyc bede, jesli mam umrzec to ma duze pole do popisu zeby mnie unicestwic

wszystko zostawiam w rekach losu x o k.wa no niezle, jak jedziesz samochodem to przed zakretem tez puszczasz kierownice, jak los chce to auto samo skreci, prawda?

Gość gość
To takie latwe szydzic z kogos w internecie. Wiem ze jestem zerem i sama nie umiem sobie pomoc. Ale probowalam sie leczyc. Nawet bralam psychotropy. Ciezko jest wlaczyc gdy wszyscy bliscy cie gnoja i mowia ci ze jestes nikim. Dzieki za wysluchanie

spadaj bo jesli nie sciemniasz to piszac tutaj w ten sposob podejmujesz kolejna zla decyzje, szujaj forum dla ludzi dda, depresyjnych i z innymi aberracjami

Gość gość
zawsze szczery jestes chyba najgorszym trollem na tym forum :O rzygac mi sie chce jak widze twoje posty :o ciagle wszystkim tylko dosrywasz "zabij sie,powies sie,sciemniasz" k****a ze tez cie jeszcze stad nie wyrzucili

Gość gość
15;05 no to jest właśnie okropne .ze nie każdy cie wysłucha wesprze ,ja raczej nie-szukam wsparcia na kafe, tutaj tylko mnie poniżają obrażają co niektórzy ,warto sobie znalez 1 zaufana osobę na żywo co cie wysłucha ,spojrzeć tylko na te różne tematy na kafe, to każdy ma jakiś problem a ci co mówią ze nie maja problemow to kłamią.