Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet zaprosił mnie na randkę, kupił sobie kawę i ciastko...a mi nie

Polecane posty

Gość SPRAWDZIAN NA KNURA
Dorodny KNUR z wężem w kieszeni, słomą w butach i przeciągiem we łbie pisze tak: sprawdzian na suke dziś gość wczoraj no bez przesady od kawy z cistkiem nikt by nie zbiedniał a liczy się gest.. przy płaceniu wiele kobiet same zaproponują, że zapłacą za siebie.. najlepsze że jest to że ci najbardziej namolni najbardziej sknerzą.. >>>> gest, tak GEST, nie przymus. Jak baba oferuje zapłacić to POZWOLIĆ JEJ. I obserwować mine. Jak skrzywi to jest suka i drugiej randki nie ma. Jak z uśmiechem to drugą randke stawiać full wypas w pięknej restauracji i zapłacić też za nią. Suki i pasożyty trzeba filtrować na samym początku i nie dać się emocjom i chęcią roohania zapędzić w funkcje przyszłego n*******lacza na tępą księżniczke.

Gość gość
Gonić KNURA w cholerę :P

Gość gość
przez łeb KNURA bejsbolem :D

Gość gość
A nie przyszło ci do głowy że mogła być tak nudna/tępa/brzydka/żałosna że facet uznał że w taki sposób da ci do zrozumienia że jesteś niczym dla niego?

Gość gość
Przypomnę wam bardzo mądrą myśl: każda dama płaci sama

Gość gość
Jakby mu nie pasowala to nigdzie by jej nie zapraszal i nie wyciagal do knajpy. Watpliwe,ze tak nagle w trakcie mu sie odwidzialo.

Gość gość
Haha to po co ja zapraszal?

Gość gość
Nie zaprosil ja do knajpy a zaciagnal jak sama opisala autorka. Rozumiem ze kiedy to kobieta by zaciagnela faceta to ona by miala placic tak? I mozna by zalozyc temat "zaprosila mnie na randke, kupila sobie kawe i ciasto a mi nic". Podsumowujac temat: autorka to jawna materialistka ktora oczekiwala co najmniej obiadu. Facet ja przejrzał i pomyslal sobie - takiego wala bura suko!

Gość gość
Pewnie gdyby cos jej kupil to by z miejsca rozlozyla nogi wstretna szmata

Gość gość
Tak się zachowuja debile, zazwyczaj jedynaki źle wychowane. Jeśli ktoś ma rodzeństwo od małego jest nauczony że trzeba się dzielić.. ja nawet jak gdzieś ide z siostra to ona mi stawia albo ja jej jeśli to drugie nie ma, ale nie ma sytuacji żeby nawet nie zapytać samemu się opychając. Kultura tego wymaga, on żałuje kasy i tyle.. Normalny człowiek nie liczy kasy w portfelu na randce tylko stara się by było miło. Żałosne..