Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Allessa

Katowice Gyncentrum... komu pomogli 3

Polecane posty

Gość Sunshine_111
Po rachunku oczywiście ;)

Gość Sunshine_111
Beta 149,64... :(:(:( Co mam zrobić? Nic nie zrobię chyba już.........

Gość iwcia10
Anies sporo nas ktorym sie udalo bardzo bolala glowa takze oby u Ciebie to był rowniez ten pozytywny objaw. Mnie piersi wcale nie bolaly, dopiero zaczely od okolo 8tc.

Gość gość
123

Gość linkaa28
Sunshine beta rośnie, patrz na przyrost co 2 dni a nie codzienny, nie robi się bety codziennie! no i w różnych labach robiłas tak? to też ma wpływ na wynik.. Leż nie stresuj się i nie powtarzaj jutro znów bety, zrób w piątek albo w sobotę

Gość gość
Sunshine ja bardzo trzymam kciuki. Nie stresuj się..jeszcze dwa dluuuugie dni przed Tobą i znowu sprawdzisz przyrost. Jest nadzieja ze będzie dobrze, zresztą co ma być to będzie nic nie zmienisz sama, musisz czekać na rozwój sytuacji. Lalika

Sunshine_111 spokojnie. Najlepiej umówi się do GynC i skonsultuj wyniki. I nie panikuj kochana. A rachunków poszukaj spokojnie, bo nie powinnaś była za to płacić i trzeba to reklamować.

Mnie tez przed beta bolala Glowa.. Po pozytywnej becie to juz sie zdarzalo coraz częściej.. No ale takie uroki ciąży.

Gość gość
A mnie tak boli na okres ze się załamałam :( czuje ze nie doczekam piątku. Właśnie moja kochana psinka przyszła mnie pocieszyć ;) mnie piersi tez nic a nic nie bolą. Latam tylko do kibla czy juz nie mam plamień..lalika

jakie leki dostaje się po punkcji i ile mniej więcej kosztują?

Lalika, tyle stresów ostatnio miałaś, że aż ci się należy pozytywna beta! trzymam kciuki

sunshine, ja myślę, że u ciebie wszystko będzie dobrze, niepotrzebne nerwy..

peonia88 po punkcji Zamur (chyba 30 zł) fragmin (opakowanie 110 zł a przypisują 2) i lutinus/luteina/ultrageston - zależy od twojej decyzji - więc i koszt różny. Najtaniej wychodzi luiteina, ultrageston dostępny tylko w Czechach, najdroższy jest lutinus.

Sil, dzięki, mam już utrogestan :) pozostałe leki będę musiała jutro kupić. A przed punkcją, robią jeszcze usg i badanie krwi?

Peonia po punkcji, fragmin koło 200zł , zamur antybiotyk, no i jeśli od razu masz transfer to zależy czy lutinus drozszy , ja mam ten Czeski utrogestaan 126 zł , no i. Nospa, relanium, i po crio biorę estrofen encorton i chciallaam duphaston ok100zl.

Transfer mam mieć w sobotę, punkcję jutro. Trochę się stresuję już.

POeonia nie nie robią już badania krwi. A usg już na sali.

Gość Polly2233
Dziewczyny ja od 2 dni mam mega przeziębienie zapchany nos ze masakra puki co w ruch poszły domowe sposoby cytryna miód cebula byle do piątku do bety nic nie chce brać

Gość gość
Polly ja tez sie przezeiebilam i gardlo mnie bolalo i kupilam leki z serii prenalen-dla ciazowek.Krople do nosa i pastylki do ssania ;-) Kasia

Pollyb możesz brać sol morska do nosa. W postaci aerozolu i robic. Sobie inhalacje.mi to bardzo ponoglo jak bylam przezebioba. 2 razy dziennie parowka i po 2 dniach juz przeszlo.

Gość Sunshine_111
Byłam w Gyn, rozmawiałam z Dr M, pokiwał głową, pytałam, czy coś z leków możemy dołożyć, powiedział, że nie, kazał powtórzyć betę. Powtórzyłam. 146 :( Powiedział, że nie odstawiamy leków do soboty, bo już mu się kiedyś zdarzyło, że odstawił, a potem do nich wracał..., ale ... Masakra:( Dobrze wiem, że jest po wszystkim, no ale władowałam własnie w siebie ten lutinus:( odechciewa się żyć :(

Sunshine_111 musisz myśleć pozytywnie kochana.

Sunshine , odstęp pomiędzy betami krótki.... może zbyt, bierz leki i nie poddawaj się trzymam kciuki

Sunshine to ty robiłaś dzis dwa razy betę i wynik ten sam? ? Czy to choddzi o jedno badanie

Sunhine wczoraj twój wynik 97 dzis. 149. To chyba dobry przyrost jak na 1 dzien?? O 100 % powinno wzrastać w ciagu 48 h

Gość Sunshine_111
Zrobilam o 8 w diagnostyce i o 12 u dr M - od rana beta spadla :( , no i ogolnie przyrosty za male porownujac do poprzednich kilku dni, może sie zdarzyc tylko cud...

Gość Sunshine_111
Niestety przedwczoraj 97, wczoraj 123, dzis 149 i 146

Spadla tylko o 3 jednostki !! A weź pod uwagę ze to byly różne laboratoria.. !!

Gość Sunshine_111
Wiem, jestescie kochane, ze staracie sie mnie pocieszyc, ale nawet dr nie sądzi, by się udalo, no ale zdarzylo mu sie juz , że się zdziwił, więc dajemy zarodkowi szansę do soboty