Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYSIŁKOWE NIETRZYMANIE MOCZU

Polecane posty

Gość gość

Witam, moja mama ma ogromny z tym problem, co radzicie? Najlepiej proszę o prady osoby , które miały z tym problem i go rozwiązały. Z góry dziękuję za pomoc.

Przede wszystkim mama powinna zgłosić się do lekarza, który odpowiednio ją zdiagnozuje i zastosuje właściwe leczenie. Nietrzymanie moczu może mieć różne przyczyny, nie musi być od razu wysiłkowe, może być związane z infekcją, zmianami hormonalnymi w organizmie itp. Na początek może sama sobie pomóc, wzmacniając mięśnie dna miednicy, które podtrzymują pęcherz oraz zadbać o swój komfort i bezpieczeństwo stosując specjalistyczne wkładki i podpaski TENA Lady, które są cztery razy bardziej chłonne od zwykłych wkładek i podpasek, oraz zapobiegają powstawaniu nieprzyjemnego zapachu, absorbując go do wewnątrz. Na stronie: http://www.tena.pl/ można obejrzeć całą gamę produktów TENA Lady oraz zamówić bezpłatne próbki. Jeśli masz jakieś pytania związane z nietrzymaniem moczu lub dotyczące produktów TENA, chętnie na nie odpowiem. Pozdrawiam Ekspert TENA Lady

Gość Kataszynka
Nie rozumiem, skąd te bzdurne przekonania, że jeśli kobietę dopada nietrzymanie moczu, to jest z nią coś nie w porządku. Przecież to normalna przypadłość, która może spotkać każdą kobietę. Najlepiej kupić wtedy suplement w stylu http://femudar.pl/ który jest dostosowany do kobiet w każdym wieku i który wspiera kobiety w najlepszy sposób. Zacznijcie dbać o siebie i nie traktujcie zwykłych przypadłości, jak końca świata.

Gość Julka

Najlepiej udać się do specjalistów, żeby zajęli się tym w odpowiedni sposób, tak jak u mnie. Udałam się do gabinetu lekarskiego Moja Estetyka, od razu stwierdzono co mi jest i umówiono na zabieg. Rezultat był widoczny bardzo szybko, z czego jestem bardzo zadowolona. Polecam i naprawdę nie ma się czego obawiać ani wstydzić.