Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1fredzia

Wiecie co? Wiecie co? Wiecie co? Powiem Wam coś!

Polecane posty

Gość 1fredzia

Pracy jest od zaje/eeb/ania !

Gość 1fredzia
Tylko jest to praca firm źle zarządzanych, kiepskich właścicieli (nie w każdym drzemie geniusz) i mająca mały potencjał płacowy!

Gość gość
O naprawdę dobrą robotę trzeba się bić a nawet o nią żebrać! Ja jedną wyżebrałam. Tylko mi motywacja spadła bo płacili mi za godzinę a potem zliczyli efekty i pomnożyli podzielili i wyliczyli stawkę za efekt... To mi się już nie podoba Wam by się podobało? Przecież jak ja mam kooorfa zweryfikować swoją skuteczność działania jak ja latam z banerem reklamowym nad miastem Kraków małą cesną to k****a kto mi powie? No ale szanuj swoją pracę -Tak mnie uczyli? Dupa G****o Hoooj PIERTOLĘ NIE ROBIE

Gość 1fredzia
Och ja fredzia zapomniała się podpisać tam wyżej o 14:13 No powiedzcie mi jak zweryfikować taką współpracę?

Gość 1fredzia
A hoooja tam wiecie Wy posrańcy ! Sami jesteście jeleniami Pewnie byście zapiertalali po polskim niebie 24h na dobę gdyby wam płacili 500zł od sprzedaży nie mysląc o tym że ktoś was w hoooja robi!

Gość gość
Kooorwa mać cała brać tak zapiernicza dnia każdego powszedniego nie mając pojęcia bladego ile pięćsetek poszło do żyda!

Gość 1fredzia
Ta jak amen w pacieżu powtarzając słowa swojej babci: ,,coś robić trzeba" Zmieniam branżę! Od dziś będę rozdawać banery jeleniom z cesnami !

Gość 1fredzia
Ciekawe ile hooooji weszło przeczytało i zapaliło im się ,,?" :D Zakładam że wszyscy!

Gość 1FREDZIA
:P