Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 17

Polecane posty

otulona_snem dziś to tam wszystko znajdziesz,poza tym informacje owe pojawily sie w prasie Izraelskiej pare dni po 10.04.2010. o ile w ogole rozumiesz co chce ci przekazac x x Rozumiem. Chcesz mi przekazać, że jeden reżimowy redaktor tak powiedział i w jakieś izraelskiej gazecie napisano głupoty w parę dni po crashu... Nie mając co do tego zadnych podstaw. Rozumiem.

ogladalam jak ten wieprz niekulturalny sie zachowywal i do dziennikarki kobiety( Rzeplinski) i do dziennikarza i nikt mi nie powie,ze to co dzisiaj odbedzie sie w Warszawie o 16.00 ma cokolwiek wspolnego z jakakolwiek obrona,chyba ze chodzi o obrone swoich szachrajstw o to tak x x Czy określenie "wieprz niekulturalny" stosujesz również np do Lecha Kaczyńskiego który powiedział "spieprzaj dziadu" czy o małpie w czerwonym? A o jakich szachrajstwach mówisz?

otulona_snem dziś nie jeden,a kilku radze sobie wejsc i obejrzec ten program,a nie opierac sie na swoich omamach x x Nie opieram sie na omamach tylko na tym co stwierdzili eksperci znający się na tych sprawach. Bo to ich zdanie się liczy a nie jakiejś dziennikarzyny...

Gość Myrevin
{ Nigdzie nie czytałem, żeby wywiad izraelski coś takiego stwierdził.} A gdzie ty chciałeś o tym przeczytać, w wybiurczej? :o

Gość gość
"Nie opieram sie na omamach tylko na tym co stwierdzili eksperci znający się na tych sprawach. Bo to ich zdanie się liczy a nie jakiejś dziennikarzyny... " x szuje rozpowszechniający ruskie kłamstwa to żadni eksperci.

Myrevin dziś { Nigdzie nie czytałem, żeby wywiad izraelski coś takiego stwierdził.} A gdzie ty chciałeś o tym przeczytać, w wybiurczej? x x Nie czytuję "wybiurczej" za to czytuję sporą ilość portali informacyjnych o różnych zabarwieniach politycznych, podających informacje z róznych źródeł.

otulona_snem dziś o zmarlych dobrze,alebo wcale i nie tylko wyobraz sobie do takich osobnikow to stosuj**** ja do siebie nawet to stosuje i wiem kiedy zachowuje sie np niestosownie usmiech.gif ,w przeciwienstwie do twojej skromnej osoby x x Czyli twierdzisz, że jak L.K. żył to o nim tak się wyrażałaś?

otulona_snem dziś dobra za goraco mi w domu idziemy na spacerek usmiech.giflapka.gif )) milego dnia zycze wszystkim x x Zapomniałaś napisac o szachrajstwach Rzeplińskiego...:O

gość dziś "Nie opieram sie na omamach tylko na tym co stwierdzili eksperci znający się na tych sprawach. Bo to ich zdanie się liczy a nie jakiejś dziennikarzyny... " x szuje rozpowszechniający ruskie kłamstwa to żadni eksperci. x x x Takich ekspertów zdanie mnie nie interesuje i nie biorę ich pod uwagę.

otulona_snem dziś o zmarlych dobrze,alebo wcale i nie tylko wyobraz sobie do takich osobnikow to stosuj**** ja do siebie nawet to stosuje i wiem kiedy zachowuje sie np niestosownie usmiech.gif ,w przeciwienstwie do twojej skromnej osoby x x Może dlatego, że ja po prostu nie zachowuję się niestosownie?

- Jeżeli mamy mieć demokratyczne państwo prawa, to żaden organ państwa, w tym i Trybunał Konstytucyjny nie może lekceważyć ustaw – mówił w sobotę prezes PiS Jarosław Kaczyński na zjeździe warszawskiego okręgu tej partii. Wspominał też o "rebeliach", jakie wybuchają, gdy do władzy w Polsce dochodzą "ci, którzy chcą zmian". (http://www.tvn24.pl) x x TK nie lekceważy w przeciwieństwie do pana niestety prezydenta i niestety rządu.

Spieprzaj dziadu oraz małpa w czerwonym to całkiem milusie okreslenia :D

Gość gość
"Takich ekspertów zdanie mnie nie interesuje i nie biorę ich pod uwagę. " x już naprawdę nie mam ochoty znowu się szarpać z powtarzanymi przez ciebie kłamstwami więc sobie daruj.

Zapomiałam że dziś mamy 4 czerwca. Święto straconej okazji dla narodu :(

już naprawdę nie mam ochoty znowu się szarpać z powtarzanymi przez ciebie kłamstwami więc sobie daruj. x x I masz rację bo nie możesz się szarpać z czymś co nie istnieje w rzeczywistości a jest obecne tylko w twoim omamie...

DKNY dziś Zapomiałam że dziś mamy 4 czerwca. Święto straconej okazji dla narodu x x A jaką to okazję naród był stracił?

Gość gość
więc po prostu skończ łgać to nie będą twoje kłamstwa "istniały w moim omamie". dopóki będziesz kłamał ja ci to będę przypominał.

DKNY dziś Spieprzaj dziadu oraz małpa w czerwonym to całkiem milusie okreslenia x x Nie. To zwykłe, prostackie chamstwo.

gość dziś więc po prostu skończ łgać to nie będą twoje kłamstwa "istniały w moim omamie". dopóki będziesz kłamał ja ci to będę przypominał. x x Nie mogę skończyć czego, czego nie robię. Ale teraz powołam się na twoje słowa: x "dopóki będziesz kłamał ja ci to będę przypominał." x No to je przypomnij z powołaniem się na źródło...

"dopóki będziesz kłamał ja ci to będę przypominał." x x No to je przypomnij z powołaniem się na źródło... Czekam z niecierpliwością bo od dłuższego czasu cie o to proszę..

Gość gość
nie, powiedzenie "spieprzaj dziadu" komuś kto nas w chamski i brutalny sposób atakuje to tylko brak cierpliwości.

Prof. Bralczyk: Przemówienia Kaczyńskiego to rzadki przykład charyzmy gramatycznej. Mówi poprawnie, sprawnie i wyraziście x too dzisiejszym przemówieniu jakby ktoś pytał.

Gość gość
"No to je przypomnij z powołaniem się na źródło... Czekam z niecierpliwością bo od dłuższego czasu cie o to proszę.. " x wystarczy że ci je udowodniłem, jak nie masz honoru żeby sam się teraz do nich przyznać to ja nie mam ochoty po raz kolejny grzebać się w udowadnianie ci tego samego.

Czego nie mozna powiedzieć o wypowiedziach tego tłuka Petru :D

too dzisiejszym przemówieniu jakby ktoś pytał. x x Domyślam się. Zresztą w większości wypadków tak właśnie jest jesli chodzi o Jarosława K.

gość dziś "No to je przypomnij z powołaniem się na źródło... Czekam z niecierpliwością bo od dłuższego czasu cie o to proszę.. " x wystarczy że ci je udowodniłem, jak nie masz honoru żeby sam się teraz do nich przyznać to ja nie mam ochoty po raz kolejny grzebać się w udowadnianie ci tego samego. x x x Niczego mi nie udowodniłeś. A mowa jest o tych twoich słowach: "dopóki będziesz kłamał ja ci to będę przypominał." x x A wiec przypomnij mi te moje kłamstwa i wskaż gdzie one sie znajdują...:D

Gość gość
"Czego nie mozna powiedzieć o wypowiedziach tego tłuka Petru " x co on tam ostatnio jebnął? teraz się chyba mniej wypowiada żeby znowu czegoś nie walnąć. wysyła "myszkę agresorkę" i ona się teraz kompromituje. wymieniliśmy intelekturaliste "bronka" i na jego obronę powstała cała partia takich "orłów intelektu".

DKNY dziś Czego nie mozna powiedzieć o wypowiedziach tego tłuka Petru x x Nie wiem po co obrażasz Petru i porównujesz człowieka który wchodzi w politykę ze starym wyjadaczem jakim jest Jarosław K. To wg mnie po prostu manipulacja i tyle.

Gość gość
udowodniłem ci wielokrotnie, świnio bez honoru.