Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 17

Polecane posty

Gość gość
"Chcesz, żeby je uznawano za kłasmtwa to już twoja sprawa. " x to jest prawda która każdy może sobie zweryfikować jak zechce. a że ta prawda nie podoba się komunistycznemu sługusowi notorycznie łżącemu na forum to żaden problem.

oczywiscie,ze zakladasz czym dales przyklad "chwalebny" wczoraj i swoim zwyczajem mozesz udawac,ze nie wiesz o co chodzi,nie robi na mnie to juz zadngo wrazenia x x Nie musze udawać bo nie wiem ale również ty nie musisz mi tego cytować i tłumaczyć...:D

Chętnie zapoznam tę twoją znajoma bo to zdaje się moje rejony :D

gość dziś "Dziennik to nie jest uprawniona instytucja do udzielania takich wypowiedzi..." x no pewnie. tylko pan lasek smoleński jest uprawniony. a dziennikarze to se mogą pisać o cyckach dody x x x Nie. Do tego uprawniony jest każdy specjalista w tej dziedzinie.

DKNY dziś Chętnie zapoznam tę twoją znajoma bo to zdaje się moje rejony x x To sprawę masz ułatwioną bo wystarczy, ze spojrzysz do lustra. Możesz sobie powiedzieć "cześć"...:D

otulona_snem dziś ufff cale szczescie usmiech.gif spaceru ci nie polecam,bo za goraco dla osoby tak mocno schorowanej i umeczonej,ale lod na glowke nie zaszkodzi x x U mnie akurat nie jest gorąco a na spacer i nie tylko, idę niedługo.

Gość gość
"Nie. Do tego uprawniony jest każdy specjalista w tej dziedzinie. " x to nie ty żałosna kreaturo będziesz decydował o tym kto może ujawniać wasze przekręty i kłamstwa.

gość dziś "Chcesz, żeby je uznawano za kłasmtwa to już twoja sprawa. " x to jest prawda która każdy może sobie zweryfikować jak zechce. a że ta prawda nie podoba się komunistycznemu sługusowi notorycznie łżącemu na forum to żaden problem. x x Wszyscy wiedzą, że jesteś "komunistycznym sługusem notorycznie łżącemu na forum". Nic nowego i nie musisz się tym chwalić.

gość dziś "Nie. Do tego uprawniony jest każdy specjalista w tej dziedzinie. " x to nie ty żałosna kreaturo będziesz decydował o tym kto może ujawniać wasze przekręty i kłamstwa. x x :D:D:D Niech ujawnia moje przekręty i kłamstwa. Bo jak do tej pory nikomu się to nie udało... Chetnie poczytam i się pośmieje..:D:D

Nie spinaj się tak Shatyn :D Twój post z moimi życiowymi doświadczeniami ma niewiele wspólnego. Z realiami w kraju też nie. PiS ma coraz większe wpływy w środowisku mlodych, preżnych, doskonale wykształconych i dobrze zarabiajacych ludzi.

Nie. Myrowi się nie udało. Nie złapał mnie na kłamstwie a jedynie na napisaniu niesprawdzonej widomości która naprawde wyglądała nieco inaczej. Kłamstwo to zupełnie co innego. No kłamstwem jest stwierdzenie, że pod Smoleńskiem był zamach.

Gość gość
to że ty faktów do wiadomości nie przyjmujesz tylko dzielnie trwasz przy rozpowszechnianiu łgarstw i co chwilę udajesz zdziwionego jak c***isać o kolejnych waszych przekrętach i kłamstwach które na jaw wyszły a których ty "nie zauważyłeś" to rzecz każdemu tutaj znana. x sam po udowodnieniu ci kłamstw potrafisz zniknąć na parę godzin a potem wrócić i udawać że niczego takiego nie było. jest to tak żenujące że słów nie ma no ale rżnięcie głupa to ostatnie co możecie robić bo wierzy wam już tylko najtwardszy beton postkomuny.

otulona_snem dziś moze i nie kupiles,ale chciales kupic,bo nawet top o tym zalozyles,jak ci sie twoj "nowoczesny" sprzet przegrzal w tamtoroczne upaly,no nieistotne tematu nie draze x x Nie bido. Chciałem i kupiłem klimatyzatory a to zupełnie do innego niż wiatraki. Ale rozumiem że tego nie wiesz...:D

Otulina u Was też takie super lato ponoć jak i u nas. Bosko. Uwielbiam taka pogodę ;)

sam po udowodnieniu ci kłamstw potrafisz zniknąć na parę godzin a potem wrócić i udawać że niczego takiego nie było. jest to tak żenujące że słów nie ma no ale rżnięcie głupa to ostatnie co możecie robić bo wierzy wam już tylko najtwardszy beton postkomuny. x x No to podaj link do takiego zdarzenia...:D

Gość gość
Spam?

gość dziś to że ty faktów do wiadomości nie przyjmujesz tylko dzielnie trwasz przy rozpowszechnianiu łgarstw x x To zacytuj JEDNO moje "łgarstwo" z podaniem miejsca w którym ono nastąpiło... Pośmiejemy sie z ciebie wszyscy...:D

otulona_snem dziś No kłamstwem jest stwierdzenie, że pod Smoleńskiem był zamach. oo czyli wywiad Izraelski sie myli,a to ci nowina x x Nigdzie nie czytałem, żeby wywiad izraelski coś takiego stwierdził. Ale mogę przeczytać jak dasz do takich stwierdzeń wywiadu izraelskiego link.

Gość gość
"czyli wywiad Izraelski sie myli,a to ci nowina " x nie myli się tylko kłamie. jedynie pan putin władymir władymirowicz prezydent donalda tuska ukochany i przyjaciel wielki prawdę mówi. a za nim shatyn.

jedynie pan putin władymir władymirowicz prezydent donalda tuska ukochany i przyjaciel wielki prawdę mówi. a za nim shatyn. x x A gdzie coś takiego powtórzyłem po Putinie?

otulona_snem dziś Ale rozumiem że tego nie wiesz...smiech.gif oo no jeszcze tego by brakowalo,zebym wiedziala gdzie ty lazisz i co kupujesz smiech.gif taka wszechwladna nie jestem x x A czy ja pisałem o tym, że nie wiesz gdzie ja "łaże" i co kupuję? Nie. NApisałem tylko, że nie wiesz czym różni się wentylator od klimatyzatora. Ale nie zrozumiałaś...:D x Tu odpowiedni przykłąd: x "Nie bido. Chciałem i kupiłem klimatyzatory a to zupełnie do innego niż wiatraki. Ale rozumiem że tego nie wiesz..."

Gość gość
"To zacytuj JEDNO moje "łgarstwo" z podaniem miejsca w którym ono nastąpiło... Pośmiejemy sie z ciebie wszyscy..." x śmieją to się juz z ciebie od dawna wszyscy któzy widzą jak po udowodnieniu ci kłamstwa znikasz a potem po powrocie udajesz że tego nie było i w przezabawny sposób próbujesz grać zdziwionego i jakbyś spadł z księżyca domagasz się żeby ci "udowadniać linkami" to co c***arę godzin czy dni temu udowodniono.

Pilne! Kijowski wygnany z zamojskiej starówki, głośne - wyp... stąd - alimenciarz. Nie jest pan prawdziwym mężczyzną. :D :D :D

wejdz sobie chlopie na tvp info,znajdz mienela dwudziesta z Gadomskim,to bylo bodajze przedwczoraj i zamien sie w sluch x x Ale mi chodziło o wypowiedź izraelskiego wywiadu a nie wypowiedź Gadomskiego... I o tym pisałaś...

otulona_snem dziś NApisałem tylko, że nie wiesz czym różni się wentylator od klimatyzatora. Ale nie zrozumiałaś...smiech.gif oo ojojoj wiadomo o co chodzi,to tak samo jak z toba i glosowaniem na po i nowoczesna adin .. x x Jak widac dla ciebie jednak nie wiadomo...

Profesor Kamil Zaradkiewicz, wieloletni szef Biura orzecznictwa i Studiów Trybunału Konstytucyjnego - krok od wyrzucenia. Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy, w Trybunale czeka na niego zwolnienie z pracy. Profesor Zaradkiewicz znalazł się na cenzurowanym, po tym kiedy stwierdził, że wyroki Trybunału Konstytucyjnego nie zawsze są ostateczne.

śmieją to się juz z ciebie od dawna wszyscy któzy widzą jak po udowodnieniu ci kłamstwa znikasz a potem po powrocie udajesz że tego nie było i w przezabawny sposób próbujesz grać zdziwionego i jakbyś spadł z księżyca domagasz się żeby ci "udowadniać linkami" to co c***arę godzin czy dni temu udowodniono. x x No to podaj link do takiej sytuacji... Ale OK. Rozumiem, że nie masz linka do swojego omamu i stąd to wszystko...:D