Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 17

Polecane posty

gość dziś udowodniłem ci wielokrotnie, świnio bez honoru. x x No to skoro "wielokrotnie" to zacytuje JEDNO takie "udowodnienie" albo jeśli ono w rzeczywistości nie istnieje, przeproś Pana Shatyna.

Gość gość
"Nie wiem po co obrażasz Petru i porównujesz człowieka który wchodzi w politykę ze starym wyjadaczem jakim jest Jarosław K." x a co ma wspólnego polityka z brakiem podstawowych wiadomości z historii czy geografii? trzeba być "wyjadaczem w polityce" żeby nie wygadywać bzdur że pis łamie konstytucję 3. maja?

Gość gość
po takich "panach" jak shatyn to mój ojciec na konia wsiadał, chamie bez honoru.

a co ma wspólnego polityka z brakiem podstawowych wiadomości z historii czy geografii? x x Bo, matołku, nie o tym mowa. Zacytuję ci na odchodne wypowiedź prof.Bralczyka zacytowaną przez Iftar... x "Przemówienia Kaczyńskiego to rzadki przykład charyzmy gramatycznej. Mówi poprawnie, sprawnie i wyraziście" x Ona jest o zupełnie czym innym niż napisałeś, miernoto...:O

gość dziś po takich "panach" jak shatyn to mój ojciec na konia wsiadał, chamie bez honoru. x x Bez honoru jest na pewno ktoś, kto komuś zarzuca kłamstwo i nie potrafi udowodnić prawdziwości swoich słow.

gość dziś po takich "panach" jak shatyn to mój ojciec na konia wsiadał, chamie bez honoru. x x Tak. Były takie czasy kiedy po trupach zamordowanej przez siebie szlachty komusza hołota wsiadała na skradzione konie.

Gość gość
honorowo można tylko postępować z ludzmi honorowymi a nie świtniami takimi jak ty. honorowy człowiek nie kłamie, nie rozpowszechnia kłamstw a gdyby się mu coś takiego zdarzyło to nie udaje później że nie miało to miejsca i nie domaga się po raz kolejny i kolejny i kolejny udowadniania tego samego. a ty świnio łżesz tu co dzień a jak ci to udowodniłem kilkukrotnie to potrafisz tylko zniknąć a po powrocie rżnąć głupa że nic takiego nie było.

Gość gość
"Ona jest o zupełnie czym innym niż napisałeś, miernoto..." x móje słowa były odpowiedzią na twoje oburzenie za nazwanie petru TŁUKIEM. moim zdaniem człowiek który wygaduje takie brednie jak ten pan, nie ma podstawowej wiedzy o historii czy geografii nawet własnego kraju jest jak najbardziej TŁUKIEM więc naprawdę nie wiem skąd się wzięło takie oburzenie u ciebie.

gość dziś honorowo można tylko postępować z ludzmi honorowymi a nie świtniami takimi jak ty. honorowy człowiek nie kłamie, nie rozpowszechnia kłamstw a gdyby się mu coś takiego zdarzyło to nie udaje później że nie miało to miejsca i nie domaga się po raz kolejny i kolejny i kolejny udowadniania tego samego. a ty świnio łżesz tu co dzień a jak ci to udowodniłem kilkukrotnie to potrafisz tylko zniknąć a po powrocie rżnąć głupa że nic takiego nie było. x x :D:D A więc mimo, że wg twoich słow nie powinienem postępowac z tobą (cokolwiek by to znaczyło) jednak mam ogromne dobre serce które pozwala mi na rozmowę z takim jak ty człowiekiem, który pomawia innych nie potrafiąc swoich słow udowodnić. Mam po prostu ten gest i tą wyrozumiałość. Za to ty, powtarzając od wielu miesięcy/lat opowieści ze swojego omamu tego nie możesz zrozumieć. Cóż... Tak czasem bywa... No to PA...

Gość gość
i nie widzę powodu żeby na usprawiedliwienie bredni tego TŁUKA szukać argumentu że "dopiero wchodzi do polityki". x no ale to są tacy "specjaliści" że gdy "myszka agresorka" przyszła do trójki rozmawiać o podatku dochodowym to nie miała pojęcia ile wynosi kwota wolna. i oni ośmielają się w ogóle porównywać do pisu. a to jest przepaść intelektualna.

No to jeszcze dodam... x "móje słowa były odpowiedzią na twoje oburzenie za nazwanie petru TŁUKIEM." x x Owe oburzenie wynika z postów o wypowiedzi profesora Bralczyka... x "DKNY dziś Prof. Bralczyk: Przemówienia Kaczyńskiego to rzadki przykład charyzmy gramatycznej. Mówi poprawnie, sprawnie i wyraziście x too dzisiejszym przemówieniu jakby ktoś pytał." x i x "DKNY dziś Czego nie mozna powiedzieć o wypowiedziach tego tłuka Petru" x x x To jest tzw ciąg logiczny ale rozumiem, że ty tego nie możesz pojąć bo nie masz czym...

Gość gość
no i jak zwykle. shatyn zabrnął w kłamstwa w obronie tego tłuka petru, więc "pa" i "będę później". a później, jak zwykle, będzie udawał że nic takiego miejsca nie miało.

Akurat w przypadku Petru ma znaczenie. On nigdy nie bedzie dobrym oratorem, bez wzgledu jak długo utrzyma się w polityce. Nie ma zwyczajnie takich predyspozycji. Dodatkowo punktuja go ujemnie braki wiedzy własnie w takich dziedzinach jak historia, geografia. Strzela gafę za gafą co go czyni zwyczajnie smiesznym i zenującym.

gość dziś no i jak zwykle. shatyn zabrnął w kłamstwa w obronie tego tłuka petru, więc "pa" i "będę później". a później, jak zwykle, będzie udawał że nic takiego miejsca nie miało. x x A gdzie skłamałem na temat Petru? Teraz masz pole do popisu bo sprawa jest świeża. Jak wróce to poczytam i pośmiejemy sie z ciebie wszyscy...:D:D

Gość gość
też czekam na kłamstwa shatyna o których piszesz. no dawaj, dawaj

Gość gość
o tym że ktoś "obraża petru" określając go "tłukiem" i że jego intelektualna miernota ma cokolwiek wspólnego z brakiem politycznego doświadczenia. jakby wiedza o konstytucji 3. maja miała coś wspólnego z politycznym doświadczeniem. tymczasem ten facet to intelektualne zero bez podstawowej wiedzy.

Gość gość
nawet więcej, gdybyś miał rację i petru nie był idiotą ze względu na brak podstawowej wiedzy tylko po prostu dorównywał kaczyńskiemu w "zdolnościach oratorskich" to i tak nie ma to nic wspólnego z "politycznym doświadczeniem" i próbowanie tłumaczenia go w ten sposób jest po prostu łgarstwem.

Gość gość
ale w twoim poście nie ma nic o kłamstwach shatyna w obronie petru

Gość gość
Prof. Bralczyk: Przemówienia Kaczyńskiego to rzadki przykład charyzmy gramatycznej. Mówi poprawnie, sprawnie i wyraziście X to jest post o którym ta dyskusja. nie chodzi o intelekt, o wiedzę tylko o sposób formułowania zdań. może mówić o ufo, krasnoludkach czy skrzatach sikajacych do mleka ale to w dalszym ciągu może być powiedziane "poprawnie, sprawnie i wyraziście".

Gość gość
jak można nie rozumieć tak prostych rzeczy?

Gość gość
brak zdolności oratorskich to nie powód do nazywania nikogo tłukiem. natomiast u człowiek wykształconego, uznającego się za "elitę" brak podstawowej wiedzy na temat historii swojego kraju, geografii i wygadywanie bredni jest jak najbardziej takim powodem. jego głupi upór przy tym ze nazwisko premiera wielkiej brytanii wymawia się to są po prostu akcje żenujące i nazwanie go "tłukiem" to i tak łagodne określenie. brak politycznego doświadczenia nie ma tu żadnej roli.

Gość gość
"ale w twoim poście nie ma nic o kłamstwach shatyna w obronie petru" x jak to nie. próbowanie zrzucania odpowiedzialności za idiotyzmy które ten facet wygaduje na "brak politycznego doświadczenia" to oczywiste łgarstwo.

Dokładnie. Uwazam Petru za tłuka nie dlatego, że nigdy nie zostanie dobrym mówcą. Jest tłukiem bo uwidacznia swoje braki w posiadanej wiedzy, jest pustakiem i bufonem, narcyzem.

Gość gość
"DKNY dziś Prof. Bralczyk: Przemówienia Kaczyńskiego to rzadki przykład charyzmy gramatycznej. Mówi poprawnie, sprawnie i wyraziście x too dzisiejszym przemówieniu jakby ktoś pytał." x i x "DKNY dziś Czego nie mozna powiedzieć o wypowiedziach tego tłuka Petru"

Gość gość
mówiłaś o wypowiedziach petru w kontekście wypowiedzi bralczyka. po co się wykręcasz?